עבור לתוכן

בעיה| קול מתכתי בכל סוג של רמקול או אוזניות לאחר כ"מ חדש

Featured Replies

פורסם

שלום חברי רוסלן קנה כרטיס מסך חדש ולאחר התקנתו לא ברור לי אם זה הדרייברים הכי חדשים או אלו של הדיסק שקיבל איתו

בכל מקרה הכ''מ עצמו הינו gigabyte nvidia 220gt oc 1g ddr3

לאחר ההתקנה בוקע מהרמקולים שלו או מהאוזניות רעשים רגילים אך בצליל מתכתי וזה מאוד מעצבן ומטריף לפי מה שהוא מסביר עוד לא הייתי אצלו בשביל לחוות זאת בעצמי עכשיו האם הכרטיס מסך יכול בכלל להשפיע באופן הזה שכן הרמקולים לא מחוברים בכלל לכרטיס המסך?

האם הבעיה כמו שחשדתי בדרייבר פגום ? או שזה בכלל קשור לחומרה עצמה חיפוש זריז בגוגל לא הניב תוצאות כלל

פורסם

כנראה ספק כוח חלש שלא מתמודד אם הכרטיס מסך

איזה ספק יש שם ?

פורסם
  • מחבר

אממממ איך בעצם זה משפיע על הסאונד שבוקע מהרמקולים?

ואני יערוך יגיד לך שאני אדע את המידע בעצמי

פורסם

ספק שנמצא בעומס יתר מייצר מתח לא יציב. הקפיצות של המתח עוברות גם לכרטיס קול ולרמקולים

פורסם
  • מחבר

ואין שום סיכוי של בעיית DRIVER? כרטיס פגום או מה שלא עולה לך בראש?

פורסם

יכול להיות כל דבר

פורסם

יש סיכוי להשראה חשמלית בין מס' רכיבים.

וכמו שציינו מעליי, זה בעייתי ויש סיכוי לכל דבר. צריך לבודד את הבעיה ולבדוק אם זה נובע מהכ"מ או שזה תוכנתי או מה הסיפור.

פורסם
  • מחבר

ספק זה לא לפי מה שהוסבר לי יש לו 430W של THERMALTAKE והמחשב עצמו ישן ובקושי צורך יותר מ250W ואני בטוח בזה ככה שאין סיכוי שזה הספק אפילו 400 ג'נרי יחזיק לו תמערכת

פורסם

ואין שום סיכוי של בעיית DRIVER? כרטיס פגום או מה שלא עולה לך בראש?

ניסיתה לעדכן דריברים, תוריד את הדריברים הכי עדכנים ותתקין לאחר מכן תראה אים יש עדיין בעיה ,

לפעמים בעיה עים תוכנה כגון דריברים יכול להראות כמו תקלת חומרה

פורסם
  • מחבר

זהו כאן הבעיה הוא אינו יודע להוריד דרייברים הוא בעקרון בקושי מבין בבעיות במחשבים ככה שאני צריך להסביר לו איך להוריד ומה להוריד בטלפון

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים