פורסם 2010 בנובמבר 115 שנים שלום חברי רוסלן קנה כרטיס מסך חדש ולאחר התקנתו לא ברור לי אם זה הדרייברים הכי חדשים או אלו של הדיסק שקיבל איתו בכל מקרה הכ''מ עצמו הינו gigabyte nvidia 220gt oc 1g ddr3לאחר ההתקנה בוקע מהרמקולים שלו או מהאוזניות רעשים רגילים אך בצליל מתכתי וזה מאוד מעצבן ומטריף לפי מה שהוא מסביר עוד לא הייתי אצלו בשביל לחוות זאת בעצמי עכשיו האם הכרטיס מסך יכול בכלל להשפיע באופן הזה שכן הרמקולים לא מחוברים בכלל לכרטיס המסך? האם הבעיה כמו שחשדתי בדרייבר פגום ? או שזה בכלל קשור לחומרה עצמה חיפוש זריז בגוגל לא הניב תוצאות כלל
פורסם 2010 בנובמבר 315 שנים מחבר אממממ איך בעצם זה משפיע על הסאונד שבוקע מהרמקולים? ואני יערוך יגיד לך שאני אדע את המידע בעצמי
פורסם 2010 בנובמבר 315 שנים ספק שנמצא בעומס יתר מייצר מתח לא יציב. הקפיצות של המתח עוברות גם לכרטיס קול ולרמקולים
פורסם 2010 בנובמבר 315 שנים יש סיכוי להשראה חשמלית בין מס' רכיבים.וכמו שציינו מעליי, זה בעייתי ויש סיכוי לכל דבר. צריך לבודד את הבעיה ולבדוק אם זה נובע מהכ"מ או שזה תוכנתי או מה הסיפור.
פורסם 2010 בנובמבר 415 שנים מחבר ספק זה לא לפי מה שהוסבר לי יש לו 430W של THERMALTAKE והמחשב עצמו ישן ובקושי צורך יותר מ250W ואני בטוח בזה ככה שאין סיכוי שזה הספק אפילו 400 ג'נרי יחזיק לו תמערכת
פורסם 2010 בנובמבר 415 שנים ואין שום סיכוי של בעיית DRIVER? כרטיס פגום או מה שלא עולה לך בראש?ניסיתה לעדכן דריברים, תוריד את הדריברים הכי עדכנים ותתקין לאחר מכן תראה אים יש עדיין בעיה ,לפעמים בעיה עים תוכנה כגון דריברים יכול להראות כמו תקלת חומרה
פורסם 2010 בנובמבר 415 שנים מחבר זהו כאן הבעיה הוא אינו יודע להוריד דרייברים הוא בעקרון בקושי מבין בבעיות במחשבים ככה שאני צריך להסביר לו איך להוריד ומה להוריד בטלפון
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.