עבור לתוכן

מפרט עד 2700

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אני חייב תשובה !!!

פורסם

לא ציינת כמה דברים לגבי המערכת:

1. כמה דומיננטי הגיימינג מבין השימושים?

2. מה הצפי לשדרוגים? האם מתוכננת הוספת זיכרון נוסף, כי אם כן, הלוח לא בחירה מבריקה, ובכ60 ש"ח נוספים אתה מקבל לוח עם 4 סלוטים.

3. אם לא מתוכנן OC, כמו שהמפרט כרגע, אפשר לשלב אותו עם ספק 400ET או S12II 430W ולחסוך כמה עשרות שקלים אם התקציב דחוק.

4. זה כבר הרבה עניין של טעם, אבל RAIDMAX ECLIPSE?

5. עניין של שקט ואפקטיביות קירור, הקירור שהמגיע בBOX לא שקט במיוחד, וזה לא יהיה בזבוז לקחת משהו אפקטיבי יותר כמו FREEZER 7, זה לא הכרחי, אבל אם זה אפשרי במסגרת התקציב זה כדאי.

אם אתה מתכוון לשחק פה ושם, אבל זה לא הדבר שעליו אתה רוצה להעיף את מירב התקציב, לא מתכנן שדרוג זיכרון והשקט לא משנה לך יותר מדי, המערכת לא רעה, אחרת כדאי לעשות את השינויים הקטנים.

פורסם
  • מחבר

לא ציינת כמה דברים לגבי המערכת:

1. כמה דומיננטי הגיימינג מבין השימושים? לא ממש אבל אם אני קונה מחשב שיריץ הכל

2. מה הצפי לשדרוגים? האם מתוכננת הוספת זיכרון נוסף, כי אם כן, הלוח לא בחירה מבריקה, ובכ60 ש"ח נוספים אתה מקבל לוח עם 4 סלוטים. לא אחי לא חושב לי ממש מספיק לי 4

3. אם לא מתוכנן OC, כמו שהמפרט כרגע, אפשר לשלב אותו עם ספק 400ET או S12II 430W ולחסוך כמה עשרות שקלים אם התקציב דחוק. אני לא מתכוון

4. זה כבר הרבה עניין של טעם, אבל RAIDMAX ECLIPSE? אחי אני יודע שהוא ממש מכוער רק אני לא רוצה להשקיע כסף ממש על המארז אבל יש לי שאלה ...

זה משנה אם אני קונה מארז ומאורר בנפרד או שאפשר לקנות בחבילה אחת כי ראיתי שתי מארזים שנראים יותר טוב ובאים אם מאורר 500 ואט אתה יכול להגיד לי רק מה הבדל בניהם כי אני לא מבין בזה ....

http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1962

http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1609

ואולי ישלך משהו יותר יפה וטוב להציע לי עד 500 שקל שגם המאורר והמארז כוללים בפנים ?

5. עניין של שקט ואפקטיביות קירור, הקירור שהמגיע בBOX לא שקט במיוחד, וזה לא יהיה בזבוז לקחת משהו אפקטיבי יותר כמו FREEZER 7, זה לא הכרחי, אבל אם זה אפשרי במסגרת התקציב זה כדאי. זה אותו עניין של השאלה הקודמת יש לך משהו במסגרת התקציב שלי שיהיה לי טוב

אם אתה מתכוון לשחק פה ושם, אבל זה לא הדבר שעליו אתה רוצה להעיף את מירב התקציב, לא מתכנן שדרוג זיכרון והשקט לא משנה לך יותר מדי, המערכת לא רעה, אחרת כדאי לעשות את השינויים הקטנים. סבבה אחי תודה [=

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים