פורסם 2003 בנובמבר 422 שנים 47 מעלות!!!!!!!! החדר נעים לא חם לא קר כל מה שמופעל זה 3 חלונות אקספלורר (נענע, ytv, הפורום הזה) אייסיקיו, נורטון אנטיוירוס ווווזזזזזהההההווווווו אין אפילו spy programs כי הרצתי ניקוי לפני שעהההההההה מהההההה פההההההה קורהההההה פהההההההה אני עם ספארק 7 + וסמארט פאן 2 כמו שאפשר לראות בצילום את המהירויות שלהם (רעש מפחיד...) מעבד סלרון 2.4 על לוח אסוס זה לפעמים יורד ל 43, לפעמים עולה חזרה ל 48 מהההה זהההה למה זה כל כך חםםםםם זה כולה סלרון זה לא AMD שאמור להתחמם :( !!!!!!
פורסם 2003 בנובמבר 422 שנים מחבר הינה שרוט בערך על האוור...מארז כמו שאמרתי מידי (סימבדה) עם חלוןאחד מכניסאחד מוציא (סמארט2)וסתם אחד שמערבל את האוויר במארז וזורק לכיוון המעבד
פורסם 2003 בנובמבר 422 שנים תהפוך את הכיוון של ה80 מ"מ מקדימה. אין לאוויר מאיפה להיכנס מה שגורם גם לרעש וגם לירידה בביצועים של המאווררים.
פורסם 2003 בנובמבר 422 שנים מחבר תהפוך את הכיוון של ה80 מ"מ מקדימה. אין לאוויר מאיפה להיכנס מה שגורם גם לרעש וגם לירידה בביצועים של המאווררים. החצים הקטנים על המאורר מראים שהוא מכניס אוויר החץ שליד הכתוב "80mm" רק משייך למאורר עצמו
פורסם 2003 בנובמבר 422 שנים קודם כל צריך טמפ של לוח האם ושל החדר שלך (כדי להשוות, לוח אם על 33 בחדר עם 28 זה נהדר, בחדר עם 20 זה קקה)כבלים מסודרים והכל?לדעתי אם אתה יכול, תעביר את ה 70 מ"מ לגג של המארז. ראיתי שאתה שוקל את זה. לא צריך להוסיף עוד אחד. מעבר לזה יכול להיות שגם לא מרחת משחה טרמית כמו שצריך. מניסיון אישי ההבדל בין משחה למשחה זעום אבל בין חרא מריחה למריחה טובה מגיע ל 12 מעלות (אצלי לפחות)
פורסם 2003 בנובמבר 422 שנים מחבר זה היה לי ככה ולא ראיתי שום שינוי משמעותי..חוץ מזה שכל הכבלים במחשב התחילו להתבלגןכי החוט של המאורר לא מגיע ליציאה של הלוח (3 פינים)ושהייתי צריך לחבר אותו גם למולקס לחשמל וגם ל3 פינים לבקרה על המהירותזה סתם בלגן לי את כל המחשב ומשך חוטיםוגם עשה יותר רעש כי ככה שמעתי את הסמארט מקדימה ולא מאחורה שזה כמובן פחות מפריע ליבקיצור לא שינה טמפרטורות....
פורסם 2003 בנובמבר 422 שנים מחבר אני חושב שאני הולך להתפוצץ !!!!!איזה רעש מעצבןןןןןןןיווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!איך אנשים כאן אמרו שהם מסוגלים לעבוד בלי בעיה על FULL MODEאני כמו שראיתם בתמונת מסךכמעט לא על המקסימום של המאורריםפחות איזה 500 סל"ד .....וכולי כאן משתגעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעבקיצור מה עושיםםםםםםאני חייב פיתרון נורמליועד כמה אתם חושבים שיעזור מאורר בגג שיוציא אוויר חםלהערכתכם בכמה מעלות זה יוריד מהמעבד (לא מהמארז!)
פורסם 2003 בנובמבר 422 שנים לי הוריד 5 מהמעבד ומהמארז. אבל זה ממש תלוי בכמה המארז שלך מאוורר. תן את הפרטים שאמרתי לך.
פורסם 2003 בנובמבר 522 שנים מחבר אין לי סנסור טמפ' ללוח אםוגם לחדר שלי אין סנסור חחלא רואים כבלי IDE כי הם צמודים לדלת של המארז (השניה, זאת שלא פותחים)מרחתי משחה טרמית בסדר גמור לפי דעתי (זאת שהגיע עם הסינק)ואמרו לי שבין מריחה למריחה יש הבדל של מקסימום בהגזמה 5 מעלות אז איך 12 ?אממממ.... אני לא רוצה לעשות חור 70מ"מ בגג כי אם יתקלקל המאורר יהיה לי קשר להשיג אחד בגודל הזהאז אני מעדיף לעשות ל80 שזה הסטנדרטקודם כל צריך טמפ של לוח האם ושל החדר שלך (כדי להשוות, לוח אם על 33 בחדר עם 28 זה נהדר, בחדר עם 20 זה קקה)כבלים מסודרים והכל?לדעתי אם אתה יכול, תעביר את ה 70 מ"מ לגג של המארז. ראיתי שאתה שוקל את זה. לא צריך להוסיף עוד אחד. מעבר לזה יכול להיות שגם לא מרחת משחה טרמית כמו שצריך. מניסיון אישי ההבדל בין משחה למשחה זעום אבל בין חרא מריחה למריחה טובה מגיע ל 12 מעלות (אצלי לפחות)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.