פורסם 2003 בנובמבר 422 שנים היי אנשים אני זוכר שהיה מדריך לעשות מהצג LCD הישן הזה של הטורבו במחשבים הישנים צג לטמפרטורה שמתחבר ל LPT מישהו יודע איפה זה היה? חפישתי לפני לא מצאתי ממש.. : תודה
פורסם 2003 בנובמבר 422 שנים יש לי גם כזה צג , הייה יכול להיות נחמד עם הייה אפשר לחבר אותו , אבל אני לא חושב שזה אפשרי כל כך . כי זה לא צג .
פורסם 2003 בנובמבר 422 שנים מחבר נחכהתוך יום יומיים בטח יענו..מקווהכי יש כזהראיתירק לא זוכר איפהמעצבןחחחחח
פורסם 2003 בנובמבר 422 שנים מחבר אופה...... מצאתי!!!!!אבל זה נראה מתוסבך קצתחחחמעצבן....http://www.gideontech.com/guides/tempdisp/index02.shtmlבהצלחה ;D
פורסם 2003 בנובמבר 522 שנים בעעע נראה לי אני אוותר... מה זה לא רושמים חלקים לא שלבים .. איזה שוק הם לא בנצי אתה מתבלבל.., אתה לא רוצה כזה תצוגה..אתה רוצה כמו שלי..(לפי מה שאני יודע ממך..).. הם רוצים מדריך לבנות תצוגה מצג שמופעל על ידי לדים..שיציג טמפרטורות.. (כמו שניתן למצוא במחשבים הישנים היו כאלו צגים שהראו על טורבו, או H, או L, של המחשב..אני לא ממש זוכר..) בכל זאת, זה כנראה די מסובך לבנות כזה דבר.., לפי מה שראיתי הם מתעסקים שם עם צ'יפים של לא יודע מה.. (אולי 555, חיחי סתם.. 8) ).
פורסם 2003 בנובמבר 522 שנים לבנצי ורן , דווקא התצוגה שבוצעה ב www.gideontech.com/guides/temp...p/index02.shtml..מאוד קלה לביצוע , יש לכם שמה שרטוט חשמלי , איזה גוקים לקנות , את כל החיבורים לכבל LPT1 ....וכל שמה לפי שלבים והזברים ....זה יותר קשה אומנם לביצוע מאשר הצג LCD פה באתר , אבל זאת לא בעיה בכלל .אני בניתי תצוגה כזאת אתמול , וברגע שהמצלמה שלי תחזור אלי אז אני אפרסם ..
פורסם 2003 בנובמבר 522 שנים נראה לי בלתי אפשרי...מה זה העיגול הזה התמונה השנייה.שלישית ?? נראה כמו צלחת לוייןואיפה הרשימה של החלקים שצריך לקנות ?
פורסם 2003 בנובמבר 522 שנים בשרוטוטים יש לך את כל המרכיבים של המעגל כולל נתונים שלהם ...ולגבי העיגול זאת זכוכית מגדלת ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.