פורסם 2010 באוקטובר 3115 שנים שלום,אני מנסה לחבר רסיבר של ימאהה עם HDMI באופן הבא:DVD עם HDMI מתחבר למגבר ליציאת DVDמהמגבר ביציאת HDMI OUT מחובר לטלויזיהאני רואה את התמונה בטלויזיה וגם שומע את הסאונד מה- DVD ברמקולים של הטלויזיה, אבל למה אני לא שומע כלום ברמקולים שמחוברים לרסיבר? האם זה אמור לעבוד בצורה הזאת? למה הוא מעביר את הסאונד לרמקולים של הטלויזיה ולא לרמקולים של הרסיבר?אם אני מחבר את הסאונד עם RCA אדום לבן רגיל אז כמובן שכן שומעים אבל השאיפה היא להשתמש רק בכבל HDMI בלי תוספות מיותרות..אולי זה איזה פונקציה של המגבר שאני לא מכיר?אני לא זוכר כרגע בדיוק את הדגמים הספציפים של המכשירים אבל אם צריך אני ינסה לברר בהקדםתודה
פורסם 2010 באוקטובר 3115 שנים שלום Triple-z,נשמח לסייע לך בפתרון הבעיה שאתה מתאר, אולם נזדקק לשם הדגם של הרסיבר של ימאהה שברשותך.בברכה,צוות אס.ג'י, יבואנית ימאהה בישראל.
פורסם 2010 בנובמבר 115 שנים מחבר YAMAHA 463 RVXוהטלויזיה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=767252
פורסם 2010 בנובמבר 215 שנים נראה לי שהבעיה היא דווקא בהגדרות של ה-DVD, תנסה לחפש שם את אופן היציאה, אולי הוא מוציא סאונד רק דרך ה RCA...
פורסם 2010 בנובמבר 715 שנים מחבר אבל הסאונד מה- HDMI כן עובר לרמקולים של הטלויזיה ולא לרמקולים שמחוברים לרסיבר..
פורסם 2010 בנובמבר 715 שנים יש לך עוד מכשירים שמחוברים בHDMI?אם כן האם שומעים סאונד דרך הרסיבר או הטלוויזיה?הייתי בודק בהגדרות של הHDMI האם מסומן לו להעביר את הסאונד שהוא מקבל מHDMI או לא.(זה קיים ברוב הרסיברים, ואני מאמין שגם בימאהה)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.