עבור לתוכן

דיו בעייתי למדפסת HP5550

Featured Replies

פורסם

שלום,

יש לי מדפסת של חברת HP מדגם 5550.

יש בה שני תאים של דיו (אחד שחור והשני צבעוני)

ברמת העיקרון הזמנתי לאחרונה מיכל דיו מספר 57 (היו לי כאלה בעבר והם עבדו) שתואם למדפסת גם לפי הנתונים של היצרן - מיכל ממוחזר.

שלוש פעמים החליפו לי את המוצר מכיוון שהמדפסת טוענת שהיא לא מכירה את המחסנית שהכנסתי. למרות שכמו שאמרתי היו לי כבר מיכלים מסוג זה.

האם מישהו יודע אם צריך להגדיר משהו או לעשות משהו בשביל לסדר את זה? כרגע יש במדפסת ראש דיו צבעוני שעובד.. אבל מה שהזמנתי לא עובד ככה שהבעיה היא לא במדפסת כלומר היא מזהה ראשי דיו אבל את אלה שהזמנתי (שלוש פעמים) היא לא זיהתה.

תודה

פורסם

שלום,

יש לי מדפסת של חברת HP מדגם 5550.

יש בה שני תאים של דיו (אחד שחור והשני צבעוני)

ברמת העיקרון הזמנתי לאחרונה מיכל דיו מספר 57 (היו לי כאלה בעבר והם עבדו) שתואם למדפסת גם לפי הנתונים של היצרן - מיכל ממוחזר.

שלוש פעמים החליפו לי את המוצר מכיוון שהמדפסת טוענת שהיא לא מכירה את המחסנית שהכנסתי. למרות שכמו שאמרתי היו לי כבר מיכלים מסוג זה.

האם מישהו יודע אם צריך להגדיר משהו או לעשות משהו בשביל לסדר את זה? כרגע יש במדפסת ראש דיו צבעוני שעובד.. אבל מה שהזמנתי לא עובד ככה שהבעיה היא לא במדפסת כלומר היא מזהה ראשי דיו אבל את אלה שהזמנתי (שלוש פעמים) היא לא זיהתה.

תודה

שלום ידידי ;)

לפי מה שאתה מתאר הבעיה היא בראשי הדיו. למרות שלרוב אין בעיה ב 3 ראשים והבעיה נפתרת אחרי החלפה אחת.

אני הייתי מציע להחליף חברה של התואם או לחילופין להשקיע במקורי רק בכדי לשלול בעיה במדפסת.

בקש זיכוי על התואמים ורכוש אחד מקורי עד הפעם הבאה.

בברכה

אבי

D.Y.O חדרה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים