עבור לתוכן

בעיה חמורה: כרטיס מסך 8800GTS 512 MB מוציא 5400 נק' ב-3DMARK06 מה הסיבה לזה??

Featured Replies

פורסם

חבר'ה אני חייב את העזרה שלכם!!!

יש לי את המפרט הבא:

8800GTS 512MB

Q6600 + AC 7 PRO

4 GB

SEOSONIC S12 500 WAT

INTEL DP35P

WINDOWS 7 32BIT

ANTEC 300

נראה לי את הדברים החשובים רשמתי.

התוצאה שאני מקבל ב-3DMARK06 היא: 5,400 נקודות.

הייתה לי איזו תקלה במחשב שהוא קיבל מכה ואז הלוח אם עשה 3 צפצופים כאלה שהורו על בעיה עם הזכרונות\כרטיס מסך.

הצלחתי לסדר את הבעיה ע"י הוצאת הזכורונות והכרטיס מסך והרכבתם מחדש, תוך כדי הוצאתי גם את הסוללה של הלוח אם ואיפסתי אותו.

אחרי שהדלקתי את המחשב ועשיתי לו כמה בדיקות קיבלתי 5,400 נק' ב-3DMARK06 לעומת ה-13,000 שקיבלתי קודם לכן.

מישהו יודע מה הבעיה? התקנתי כבר מחדש את הדרייבר של הכרטיס מסך ומעלות של כל החלקים במחשב תקינינות לחלוטין.

עשיתי עכשיו גם בדיקת תקינות לזכרונות במשך שעה - יצא תקין.

עשיתי בדיקות לחץ למעבד במשך חצי שעה - תקין.

מישהו אולי יכול לעזור לי ולהגיד לי מה יכולה להיות בעיה? הכרטיס עובד בצורה תקינה אין תקיעות אין מריחות כלום פשוט מוציא לי פחות מחצי מימה שהוא הוציא פעם!!

פורסם

הי

תעלה צילום של GPU-Z , אני רוצה לראות עם זה על 16.

רוני

פורסם

אני אשמח שתעזרו לבחור כי גם אני קיבלתי ניקוד נמוך בבדיקה הראשונה שלי ומאז לא עשיתי בדיקות ויכול להיות ממה שאני מבין שאני יכול להוציא יותר מהכרטיס שלי.

פורסם
  • מחבר
99827688.png
פורסם

היי

עכשיו הכל מובן, רשום בפירוש שזה על 1 ולא על 16. אני היתי מקבל כך עם הכרטיס המקולל שלי 460GTX , שנימצא כרגע בבדיקה במעבדת KSP , זה כרטיס שלא תקין לחלוטין , כך שיש סיכוי שניגרם נזק לכרטיס בזמן המכה.

פורסם

ב99% מהמקרים זה הלוח שלא נותן X16 לכרטיס.

תאפס ביוס - load optimized defaults

ותתקין דריברים של הצ'יפסט

פורסם

בולשיט גדול ,זה לא רק לוח האם, הוא כבר איפס את הביוס, זה בפירוש כרטיס מסך לא יציב ותקין.

פורסם
  • מחבר

אני לא מבין אבל משהו אחד..

בהנחה שכמו שאתם אומרים הכרטיס מסך נדפק איך אני עדיין מקבל תמונה יציבה לחלוטין במחשב.

כאילו אין שום מריחות על המסך שום תקיעות במחשב עושה רושם שהכל תקין עד שעושים את הבדיקה ב-3DMARK.

המחשב לא קורס הטמפ' תקינות לגמריי אני לא מבין איך כרטיס יכול לעבוד חלקית בצורה כזו טובה.

זה או שהוא לא עובד ואז לא מקבלים תמונה על המסך או שהוא עובד ועושה מידי פעם מריחות צבע וכל מיני חרטות של כרטיס לא תקין.

ככה אני לפחות מבין.. מה אתם אומרים?

- בכל אופן אין אני יכול לאתר במדוייק את מקור הבעיה? זה כרטיס שעלה לי המון כסף בזמנו ונגמרה לי כבר האחריות עליו..

פורסם

בולשיט גדול ,זה לא רק לוח האם, הוא כבר איפס את הביוס, זה בפירוש כרטיס מסך לא יציב ותקין.

חכה שניה עם הקביעות שלך.

מירו, כבה את המחשב. הוציא את כרטיס המסך, הכנס אותו חזרה, ונסה שוב לבדוק GPU-Z

פורסם

זה שלך יש כרטיס לא תקין שהגיע ככה מהיצרן כי כנראה החלק בליבה שאחראי על הPCIE דפוק זה לא אומר שכרטיס שעבד טוב מאוד פתאום יעשה בעיות PCIE - אם כבר ארטיפיקטים או קריסות, אבל PCIE?

פורסם
  • מחבר

dj-ElectriC - תודה רבה אחי, זה עזר :P

32744110.jpg

אחד הדברים היותר מוזרים שקרו לי או שכרטיס מחובר טוב ועובד, או שהוא לא מחובר ולא עובד ..

בכל אופן הייתה לי הרגשה שאין לי בעיה עם הכרטיס כי הוא בסה"כ תפקד בסדר..

שוב, dj-ElectriC - תודה רבה, אתה מנהל פה בזכות ובכלל המון תודה לכל חברי הפורום שעזרו פה

אפשר להגיד שהצלתם אותי :)

פורסם

לא לשמוח עדיין, תריץ עכשיו DMARK06 , ותיבדוק לאחר זאת עם התוכנה GPU-Z על כמה הוא מראה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים