עבור לתוכן

אני עכשיו מזמין את הלוח Chaintech 9CJS ZENITE מפיסי איץ ... שמעו

Featured Replies

פורסם

עכשיו אני מזמין את הלוח הזה Chaintech 9CJS ZENITE מםיסיאיץ' עכשיו רציתי לדעת אם יש אחד יותר טוב ממנו...

כי שמעתי ש Chaintech 9CJS ZENITE הוא מ-ע-ו-ל-ה למי שלא קנה את המחשב בשביל לעשות אוברקלוק והוא מצוין גם לי שרוצה להשקיע קצת יותר על הלוח אם שלו!

לי יש ההכווול מסך דק עכבר מצוין מקלדת מצוינת כרטיס מסך מצוין [אני קונה] בקיצור כול מה שאני קונה מצוין! ונשאר לי 300 שקל בתקציב![התקציב הוא 5600 ללא ציוד היקפי סי די רום וכו'] אין לי יותר במה להשקיע... את החלטתי להשקיע בלוח אם! כי יש לי מערכת 7.1 אז אני רוצה כרטיס קול בהתאם... אז בבקשה תומרו לי אם הוא לוח טוב... [אני מחפש את הלוח הכי מתקדם ומהיר בשוק]

תודה מראש אחים שלי יאללה ביי

פורסם

טוב שאתה ענו לגבי הציוד ה"מצוין" שלך .

יופי טופי... אבל למה פתחת עוד ת'רד ?!

פורסם
  • מחבר

חח אופס זה נשמע כמו להשוויץ... אז רק שתדע שאני לא לקחתי הכול מצוין.... כאילו כן אבל התקוונתי מצוין בשבילי... נגיד יכול ליהיות שהציוד שלי [העכבר וכו] יהיו גרועים בשבילך... [אה הם גם ישנים אבל אני מסתפק בהם] חחחח דקה אני עורץ זה נשמע יותר מידי כאילו אני צפוני מניאק

פורסם

http://www.hwzone.co.il/reviews.php?file=9cjs

עשו לך כבר את העבודה

חוץ מזה, יש באתר עוד ביקורות על לוחות של INTEL אז אתה מוזמן להשוות

פורסם

חח אופס זה נשמע כמו להשוויץ... אז רק שתדע שאני לא לקחתי הכול מצוין.... כאילו כן אבל התקוונתי מצוין בשבילי... נגיד יכול ליהיות שהציוד שלי [העכבר וכו] יהיו גרועים בשבילך... [אה הם גם ישנים אבל אני מסתפק בהם] חחחח דקה אני עורץ זה נשמע יותר מידי כאילו אני צפוני מניאק

עם כמה שהלוח "מעולה"...הוא לא שווה את המחיר הזה....תאמין לי...שבחצי מהפיצ'רים בכלל לא תשתמש.

פורסם

האביט מקס-3 עוקף אותו בביצועים נטו לא?

פורסם
  • מחבר

עם כמה שהלוח "מעולה"...הוא לא שווה את המחיר הזה....תאמין לי...שבחצי מהפיצ'רים בכלל לא תשתמש.

עזוב את הפיצ'רים... ואני אשתמש בהם בעתיד!

אני רוצה עוצמה! ע-ו-צ-מ-ה

ותומר איזה לוח אם עוקף אותו בביצועים [שיש בו פפיצ'רים והרבה]

אין דבר כזה!! וגם הפאנל של הלוח הוא מתקדם מאוד! אפשר להכניס בו כרטיסים שיצאו רק עוד שנה וחצי! ועוד...

תומרו לי אם יש משהו יותר טוב ושווה ממנו אבל תביאו גם כרטיס קול מתקדם...

אה וגם תביאו פנל נורמלי שיכלול הרבה דברים [לא רק מעלות!]

ושיצא הכול 1300 שקל! אה והכי חשוב שהלוח יהיה יותר חזק מזה [לא מבחינת אובר קלוק!!]

תודה וביי!

פורסם

האביט מקס-3 עוקף אותו בביצועים נטו לא?

הצ'יינטק יחד עם הביוסים החדשים הוא הלוח המהיר ביותר בשוק ללא אוברקלוקינג. גם בהשוואה ל-MAX3 ומבחינת באנדל עוקף אותו.

פורסם

קובי, ואתה הבנאדם הכי נייטרלי לגבי ה CHAINTEC, אה ... ?!

פורסם

אתם לא מבינים שום דבר ... שתי הלוחות לא משהו .

לא המאקס 3 , ולא הצ'איינטק .

זה הלוח !!!

http://www.matsonic.com/ms9087c.htm

תעזבו באנדל ותעזבו שטויות ... הלוח הכי טוב בעולם , הכי מהיר , הכי יפה , הכי טוב , הכי פחות בעייתי , פשוט מוצר מדהים !

אני יודע מה אני אקנה לעצמי לקריסמס ...

פורסם

ואתה הכי נייטראלי לגבי ה-MAX3... אה ? ;)

קפוץ לביקורות השוואתיות בינהם תראה איך הצ'יינטק אוכל את ה-MAX3 בלי מלח כל עוד זה בא לביצועים ללא OC. במיוחד עם ביוסים חדשים...

פורסם

אתם לא מבינים שום דבר ... שתי הלוחות לא משהו .

לא המאקס 3 , ולא הצ'איינטק .

זה הלוח !!!

http://www.matsonic.com/ms9087c.htm

תעזבו באנדל ותעזבו שטויות ... הלוח הכי טוב בעולם , הכי מהיר , הכי יפה , הכי טוב , הכי פחות בעייתי , פשוט מוצר מדהים !

אני יודע מה אני אקנה לעצמי לקריסמס ...

לוח 865 עם 3 סלוטים לזיכרון, איזה גאון חשב על הרעיון המטופש הזה ?

פורסם
  • מחבר

עזבו שטויות....

אז בקיצור, היה שווה לקנות אותו נכון? כאילו הוא the best of the best?

אה כבר היום התקשרו ואישרתי הכול [כרטיס אשרי וכו'...]

יואו זאת הפעם הראשונה שאני מרגיש כולכך בטוח במשהו [חוץ מהמבחנים שאני עושה , חושב שאני יוצא מאה ובסוף יוצא שלושים בעע]

פורסם

אולי בכל זאת תשקול את הmatsonic ?

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה על התשובה ה-מ-ה-י-ר-ה!

ואני לא חושב....

כי שמעתי שמה שבחרתי יודע טוב .... [ביקורות מצוינות]

אבל בכל זאת אני רוצה לדעת...

אבל הלוח שהבאתה לי לא משהו [לא אהבתי... אין בו את הדברים שאני רוצה]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים