עבור לתוכן

האם כדי לקנות כרטיסים של ati ?

Featured Replies

פורסם

אם אני מבין נכון אני רואה מהכתבה שנכתבה בכרטיסיית חדשות ש ati הולכים להסגר מפני ש amd נפרדת מהם.

השאלה האם זה יגרום בעתיד ש ati לא יוציאו יותר כרטיסים נוספים ? ומי שיש בידו את כרטיסי ati עדיין יוכל להנות מהאחריות ?

לא הבנתי בדיוק מה העסק בין amd ו ati ואיך זה התפתח לכך ש amd קנתה חברה כזאת גדולה .בכל מקרה יכול להיות שלא הבנתי נכון וחסר לי הרבה מושגים בעניין

אבל אני חושש לקנות את כרטיסי ati ולכן אני שואל אם יש על מה לחשוש

הנה הכתבה >>>> http://hwzone.co.il/news/133779

פורסם

אל תהיה בלחץ! הכל בשליטה ;) חברת AMD רכשה חברת ATI לפני 4 שנים. עכשיו AMD עשתה סקר מקיף והגיע למסקנה שמותג AMD מפורסם וידוע יותר במותג ATI (אני אישית בספק), לכן AMD החליטה לבטל את מותג ATI וכל כרטיסי ATI מסדרת 6000 ימכרו תחת שם AMD RADEON אבל חברת ATI בריאה ושלמה וממשיכה להשיק כרטיסים חדשים ואף אחד לא סגר אותה. כנ"ל בקשר לאחריות. כל אחריות של כרטיס ATI בתוקף.

תמשיך לקנות RADEON ותהנה מהם :xyxthumbs:

פורסם

אני אישית יותר אוהב שכתוב בענק ב 5850 שלי ATI RADEON:) :D

פורסם
  • מחבר

אבל כפי שיודוע ati מאז ומתמיד הייתה חברה מובילה אפילו יותר מ nvidia

אז איך הם הגיעו למצב הזה {שנראה לכאורה כמו פשיטת רגל} ש amd קונה את החברה?

{יש אולי עוד כתבה שלא קראתי?}

פורסם

מאז ומתמיד NVIDIA היא זאת שהחזיקה נתח שוק גדול יותר מ-ATI

:nixweiss:

בחודשים האחרונים המצב מתאזן והם ראש בראש בכמות המכירות, אבל לNVIDIA עדיין נתח שוק גדול יותר

לאינטל הגדול ביותר עדיין

פורסם

אל תהיה בלחץ! הכל בשליטה ;) חברת AMD רכשה חברת ATI לפני 4 שנים. עכשיו AMD עשתה סקר מקיף והגיע למסקנה שמותג AMD מפורסם וידוע יותר במותג ATI (אני אישית בספק), לכן AMD החליטה לבטל את מותג ATI וכל כרטיסי ATI מסדרת 6000 ימכרו תחת שם AMD RADEON אבל חברת ATI בריאה ושלמה וממשיכה להשיק כרטיסים חדשים ואף אחד לא סגר אותה. כנ"ל בקשר לאחריות. כל אחריות של כרטיס ATI בתוקף.

תמשיך לקנות RADEON ותהנה מהם :xyxthumbs:

אני חושב שזה קצת הפוך, אני חושב שזה בגלל שהamd רוצה לקשר בין הכרטיסים של ati למערכות שלהם, לכן הם ישנו את שם המותג לamd, אבל זה עדיין ati .

פורסם

ATI הם כרטיסי מסך מומלצים בעיקר ל גיימרים אבל לא רק, אין לך מה לדאוג בקשר ל החלפת השם של AMD . זה נשאר אותו הדבר .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים