עבור לתוכן

צריך המלצה לפאן-באס טוב.

Featured Replies

פורסם

אמממ בא נחשוב למה לא עליתי על זה לבד???

אמממ...... אולי בגלל שלך יש יותר ידע ממני אז עלית על זה יותר מהר !!

אם הייתי בונה את זה לבד אנ מאמין שאחרי כמה ימים הייתי עולה על זה בעצמי

(אם לא הייתי מתעצבן והורס את המערכת לפני... חחח)

חיחיחי..

:lol:

כן 220V

;):D

• תגובות 33
  • צפיות 1.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

וואלה, תודה על העצות.

אבל עוד כמה דברים:

במארז הנוכחי שלי, יש לי שני חורי 120מ'מ ובהם מאווררים מדגם Vantec Tornado (בקדיחות וחריטות במארז אני די מנוסה).

כפי שכולנו יודעים, מאווררים אלו חזקים מאוד וכך גם רועשים, והם צריכים הרבה מתח. אל תחשבו שאני משוגע שאני מדליק אותם, אני משתמש בהם לפעמים כ- ''גיבוי'' ברגעים עמוסים, ולחבר אותם מחדש כל פעם לספק זה מעצבן- לכן זו הסיבה שאני צריך 12V ומעלה.

הסתכלתי על הדגמים שהצעתם, וה- Aerogate II יקר מדי, והוא גם לא יתאים למארז שלי (שחור). :-\

נראה לי שאני אלך על ה- Vantec, מישהו מערער?

דבר אחרון:

אתם באמת חושבים שכדאי לי לבנות את הפאן-באס בעצמי? כלומר זה יהיה קצת קשה בשבילי...

אבל שווה לי לנסות?

תודה רבה לכם, והמשך ערב נעים.

פורסם

וואלה, תודה על העצות.

אבל עוד כמה דברים:

במארז הנוכחי שלי, יש לי שני חורי 120מ'מ ובהם מאווררים מדגם Vantec Tornado (בקדיחות וחריטות במארז אני די מנוסה).

כפי שכולנו יודעים, מאווררים אלו חזקים מאוד וכך גם רועשים, והם צריכים הרבה מתח. אל תחשבו שאני משוגע שאני מדליק אותם, אני משתמש בהם לפעמים כ- ''גיבוי'' ברגעים עמוסים, ולחבר אותם מחדש כל פעם לספק זה מעצבן- לכן זו הסיבה שאני צריך 12V ומעלה.

הסתכלתי על הדגמים שהצעתם, וה- Aerogate II יקר מדי, והוא גם לא יתאים למארז שלי (שחור). :-\

נראה לי שאני אלך על ה- Vantec, מישהו מערער?

דבר אחרון:

אתם באמת חושבים שכדאי לי לבנות את הפאן-באס בעצמי? כלומר זה יהיה קצת קשה בשבילי...

אבל שווה לי לנסות?

תודה רבה לכם, והמשך ערב נעים.

קודם כל..אתה רוצה לספק למאווררים 12V ומעלה? :o

מה המקסימום שרשום אליהם?? ::)

דבר שני, תראה לקנות ולקבל משהו שאתה יודע שהוא אמין ויעבוד טוב..והכל..אבל זה גם המון כסף..וגם אתה לא מקבל ניסיון וידע מזה..,

חוץ מלדעת לשלם.. ;D

תראה, שאני רציתי לבנות פאן באס, חטפתי שוק מהמילה נגדים ודיודות ועברתי דרך ארוכה עד שהבנתי הכל ועד שהחלטתי להזמין, וסוף סוף לנסות בעצמי.., וקח בניתי את שלי למדתי הרבה מטעויות שעשיתי..בעיקר הטעות הגדולה היא : בלאגן אחד גדול!, אבל בכל זאת.., אם אני אחליט יום אחד לקנות שוב את המוצרים ולהכריב הכל מחדש, אני בטוח שיצא לי הרבה יותר טוב מפעם קודמת, כי הבנתי איפה הטעויות שלי, ואני יוכל לתקן אותם, ככה שתבין שבהתחלה לא ידעתי מזה נגד, והיום כבר יש לי פאן באס.., וכמובן שהשקעתי בחיפושים, קראתי מדריכים, הסברים, ודברים כאלה..עד שהתחלתי פחות או יותר להבין..לפי דעתי אני ממליץ לך לבנות לבד, אחרי הכל זאת גם חוויה, וגם תוכל להגיד לחברים שלך שבנית לבד.. ;)

פורסם

אני אמרתי את דעתי (הרעה) על הוונטק

מקווה שלא ישרף לך

פורסם
  • מחבר

קודם כל..אתה רוצה לספק למאווררים 12V ומעלה? :o

מה המקסימום שרשום אליהם?? ::)

18W באתר של Vantec.

ו- Holy, על איזה פאן-באס אחר אתה ממליץ?

פורסם

SuperGohan אם כבר אז 18W

כבר אמרתי כמה פעמים שלמרות שכתוב עליהם 18W יש להם בעיות עם מאוררים חזקים (אתה מוזמן לחפש בפורומים שונים תלונות)

כמו שאמרתי בתחילת התראד אני ממליץ על ה-sunbeam

פורסם

SuperGohan אם כבר אז 18W

כבר אמרתי כמה פעמים שלמרות שכתוב עליהם 18W יש להם בעיות עם מאוררים חזקים (אתה מוזמן לחפש בפורומים שונים תלונות)

כמו שאמרתי בתחילת התראד אני ממליץ על ה-sunbeam

אממ, לא זכור לי שרשמתי משהו עם 18, אתה בטוח שהתכוונת אלי..? ::)

פותח התארד רשם : "18V באתר של Vantec."

מוזר.. ::):P

פורסם

בתור אחד עם ניסיון

אני מאוד מרוצה מה-SunBeam

יש לי שני פאן באסים של-SunBeam

כל אחד מחזיק 4 מאוורי-SF2

כמו גדולים וההיט סינקים ממש גדולים אחד לכל ערוץ ונגעתי בהם והם ממש לא חמים ותחשוב על העובדה שאם הם לגיבוי הם רוב הזמן יעבדו על עוצמה נמוכה ובגלל ההתנגדות הרכיבים יתחממו... בלי הגנה החיים של הפאן באס יתקצרו במקרים מסויימים יתקצרו דרמטית... וגם שאצלי כולם על נמוך וההיט סינקים בקושי מתחממים... ויש עליהם גם גריז טרמי... ממש מושקע...

וגם אפשר לכבות את המאוורר... ולכל ערוץ יש לד משלו של שני צבעים... עד 7V אדום... מעל הוא כחול... לד אולטרה ברייט...

אני הזמנתי את שניהם מזיגזג...

ורק תזכור... החיבור של המאוורר לערוץ שלו הוא ע"י חשיפת החוט האדום והשחור של החוט של המאוורר... ולא חיבור עם 3 פינים רגיל...

אני קיבלתי עם כל סמארט פאן קבל שמתחבר לשלוש פינים והופך למולקס והוא ארוך... אז גזרתי את החוטים וחשפתי אותם... וככה אם אני ירצה להשתמש במאוורר לחיבור אחר... לא פגמתי בחוטים שלו אלה של המאריך... ואם אין לך תקנה... חובה...

אתה תיהיה ממש מרוצה תאמין לי...

התחלתי עם הארד קנו 9 שנשרף מהר מאוד בגלל השדים האלה...

ואין לי מושג איך ה-aerogate2

יחזיק 18W בלי סינקים... בלתי אפשרי...

פורסם

לגבי החשיפה של החוטים יש שני דגמים של הפאןבאס הזה ובגירסה השניה V2 יש קונקטורים של 3 פינים

פורסם

בזיגזג זה הגירסה עם החשיפה... ואני מניח שזה הדגם שקיים בארץ....

פורסם

חוצפנים הם מפרסמים באתר שזה V2

SUNBEAM RHEOBUS v2 - 4 fans SILVER

7.jpg

פורסם
  • מחבר

באג.

פורסם
  • מחבר

טוב, אז נראה לי שהחלטתי, אני אלך על ה- Sunbeam.

עוד שאלה קטנה- יש גם פאן-באסים בגודל 3.25''?

תודה לכם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים