פורסם 2010 באוקטובר 2815 שנים שלום,אני צריך המלצה לכרטיס רשת אלחוטי בעל טווח טוב בעלות לא גבוהה.אין צורך לתקן N כי הראוטר הוא G אבל תמיד טוב שיש.פנימי/חיצוני לא משנה, מה שיותר טוב.אריאל
פורסם 2010 באוקטובר 2815 שנים יש כרטיס רשת חיצוני של חברת אלפא הוא מגיע עם כבל USB ואנטנה של 1 dbi ושל 2dbi מתנה, אני אישית קניתי את הכרטיס הזה עם אנטנה של 9dbi יש לזה טווח מטורף ותוכנות פריצות לרשתות מזהות אותו בלי דרייברים! אם אתה רוצה תהיה איתי בקשר אני יתן לך את הדגם ואני יכול להשיג לך אותם בזול כי אני מוכר כאלה ....
פורסם 2010 באוקטובר 2815 שנים מחבר יש כרטיס רשת חיצוני של חברת אלפא הוא מגיע עם כבל USB ואנטנה של 1 dbi ושל 2dbi מתנה, אני אישית קניתי את הכרטיס הזה עם אנטנה של 9dbi יש לזה טווח מטורף ותוכנות פריצות לרשתות מזהות אותו בלי דרייברים! אם אתה רוצה תהיה איתי בקשר אני יתן לך את הדגם ואני יכול להשיג לך אותם בזול כי אני מוכר כאלה .... תודה על ההצעה, אבל אני לא מכיר את חברת אלפא, ונראה שנרשמת רק בשביל להמליץ על משהו לא מוכר שאתה מוכר
פורסם 2010 באוקטובר 2915 שנים שלום,אני צריך המלצה לכרטיס רשת אלחוטי בעל טווח טוב בעלות לא גבוהה.אין צורך לתקן N כי הראוטר הוא G אבל תמיד טוב שיש.פנימי/חיצוני לא משנה, מה שיותר טוב.אריאללמחשב נייד או נייח? מה זה תקציב לא גבוה?
פורסם 2010 באוקטובר 3015 שנים מחבר למחשב נייד או נייח? מה זה תקציב לא גבוה?תודה, קניתי כבר כרטיס של EDIMAX בתקן N, בחיבור PCI.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.