עבור לתוכן

זקוק להמלצה לנטבוק לצורכי תכנות וגלישה, כמה שיותר זול

Featured Replies

פורסם

היי, אני צריך המלצה לנטבוק ניידי וקטן ביותר שאוכל לקחת איתי ביום ולתכנת איתו (שורות קוד פשוטות לתכנות צד שרת, שזה אומר אפילו דרך פנקס רשימות ותוכנת FTP קלה). משהו שלא יזחל יותר מדי ויהיה מהיר בצורה סבירה לצרכים הללו.

התקציב כמובן הוא -כמה שיותר זול-, כמה זול שאפשר במסגרת הצרכים.

אני אמלא את השאלון באופן מסודר:

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) בסך הכל שימוש מאוד קטן, של תכנות כמו שאמרתי, אינטרנט, מסנג'ר, וקצת סרטים ומוסיקה פה ושם... (ללא HD וכל זה)

* גודל המסך? לא יותר קטן מ10, ואם אפשר עם רזולוציה גדולה מ 1024*600, מאוד חשוב לי. (אם אין משהו וזה מקפיץ את המחיר בהרבה אז לא צריך)

* משקל רצוי? כמה שיותר קל וניתן לנשיאה בתיק גב.

* האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? משהו סביר (3 שעות?)

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא ממש.

* בלוטות? אין צורך. אבל אם יש אז נחמד.

* גודל מינימלי של כונן קשיח? 80 ג'יגה~

* צורב DVD? לא חייב, אבל אם יש אז זה בונוס נחמד

* האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא.

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא כל עוד יש לחברה אחריות סדירה בארץ (שנתיים לפחות) וידועה כאמינה.

תודה גדולה לכל העוזרים.

פורסם
  • מחבר

ממ, הרבה מהפרטים של הלפטופ הזה מנוגדים לצרכים שציינתי... :-\

אבל ממש תודה על הניסיון לעזור.

פורסם

תגיד תקציב מאקסימאלי

אני לא רוצה להתחיל לנחש

פורסם
  • מחבר

גג 1600 ש"ח.

פורסם

יש לי ספק גדול (כזה גדול!) אם תצליח למצוא לפטופ במחיר כזה עם שנתיים אחריות.

בכל מקרה, בנטבוקים, למיטב נסיוני, לasus יש את הדגמים עם הביצועים הכי טובים מבחינת זמן סוללה,

והכי אמינים/עמידים לאורך זמן. עם זאת המעבדים שלהם די סטנדרטיים (ל-acer שהציעו למעלה למשל יש מעבד חזק יותר מל-asus בטווח מחירים הזה).

שיטוט קטן ב-zap יניב לך כמה asus בטווח מחירים שלך, עם הבדלים קטנים מאוד במפרטים. הדגם הכי פופולרי למיטב ידיעתי הוא

1005ha, אבל כדאי שתחכה לעוד תגובה שתחזק/תסתור דעה זו.

אבל עדיין לא תמצא מחשבים עם שנתיים אחריות..

פורסם

יש לי ספק גדול (כזה גדול!) אם תצליח למצוא לפטופ במחיר כזה עם שנתיים אחריות.

בכל מקרה, בנטבוקים, למיטב נסיוני, לasus יש את הדגמים עם הביצועים הכי טובים מבחינת זמן סוללה,

והכי אמינים/עמידים לאורך זמן. עם זאת המעבדים שלהם די סטנדרטיים (ל-acer שהציעו למעלה למשל יש מעבד חזק יותר מל-asus בטווח מחירים הזה).

שיטוט קטן ב-zap יניב לך כמה asus בטווח מחירים שלך, עם הבדלים קטנים מאוד במפרטים. הדגם הכי פופולרי למיטב ידיעתי הוא

1005ha, אבל כדאי שתחכה לעוד תגובה שתחזק/תסתור דעה זו.

אבל עדיין לא תמצא מחשבים עם שנתיים אחריות..

אתה צודק, בתקציב הזה קיימים דגמים בודדים בארץ, גם אני הייתי בודק asusים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים