עבור לתוכן

טמפרטורות גרועות ביותר (P4C, 3.2)

Featured Replies

פורסם

הHSF שלי הוא ספארק 7+, כרגע עם הטרמי שמגיע איתו (יש לי גם בלו 2, אבל אני עוד לא רוצה לשים אותו)

במאמץ לפעמים אני יכול להגיע ל70 מעלות (אחר כך המחשב מצפצץ ובלי ברירה אני מוריד מהעומס), בIDLE ניסיתי שני תנאים,

הראשון: מארז סגור, טמפרטורת החדר 25 מעלות, טמפרטורה בערך 43 מעלות.

השני: מארז פתוח, טמפרטורת החדר 25 מעלות, טמפרטורה יכולה להגיע ל33 מעלות.

גם כשמארז פתוח הטמפרטורה יכולה לטפל בקלות ל70 מעלות, המאורר על מקסימום כמעט כל הזמן (חוץ מבלילות)

הכבלים במארז יחסית מסודרים. (אני מחליף בקרוב את הכבלים לכבלים מעוגלים)

יש לי SF2 בקידמת המארז והוא מכניס אוויר, גם מאחורה (קצת מעל לכרטיס מסך) שמכניס אוויר.

מאורר 60 מ"מ בצד הימני של המארז, בחלק העליון (מקביל ללוח אם) ועוד מאורר 80 מ"מ בצד השני שגם מכניס אוויר (אני מחליף אותו ל120 מ"מ) בספק יש שני מאוררים, אחד מכניס אוויר ואחד מוציא אוויר (מעל למעבד)

מה לעשות? דבר ראשון קשה לעבוד עם מאורר עובד כל הזמן, במיוחד אם אני עובד בלילה. דבר שני, עד שהכבלים החדשים יגיעו יקח קצת זמן ואת המארז אני לא יכול להשאיר כל הזמן פתוח ואת המזגן פועל.

בעיה נוספת,

משום מה הSF2 לא מצליחים לעבוד במלוא המהירות, הם כבר עבדו במלוא המהירות שלהם אבל משום מה הפסיקו. כרגע מחוברים החיישנים, אבל גם שאני מחבר את הבקר שליטה הזה הם לא מגיבים. הם עובדים, אבל לפעמים צריך במלוא הכוח. חיישן אחד ממוקם על הכרטיס מסך (שהוא חם מאוד) והשני בין הכוננים הקשיחים (שגם שם חם מאוד)

איך עוד אפשר לחבר אותם שהם יעבדו במלוא המהירות?

תודה.

פורסם

מה הטמפ' של המארז?

פורסם

יש לי SF2 בקידמת המארז והוא מכניס אוויר, גם מאחורה (קצת מעל לכרטיס מסך) שמכניס אוויר.

מאורר 60 מ"מ בצד הימני של המארז, בחלק העליון (מקביל ללוח אם) ועוד מאורר 80 מ"מ בצד השני שגם מכניס אוויר (אני מחליף אותו ל120 מ"מ) בספק יש שני מאוררים, אחד מכניס אוויר ואחד מוציא אוויר (מעל למעבד)

הסירקולציה שלך פשוט לא נכונה!!

דבר ראשון את המאורר שמעל הכרטיס מסך תהפוך, שיוציא אויר.

2) מה עושה מאורר ה 60ממ' שלך, לא הבנתי...

3) והספק שלך, מה הולך שם?!? אתה חיברת את המאוררים? מזתומר אחד מוציא ואחד מכניס?? זה מנגד אחד את השני! או שאתה מתכוון שמאורר אחד מכניס אוויר לספק מהמארז והשני שבספק מוציא את האוויר אל מחוץ למארז, הסבר את עצמך.

פורסם

בנתיים טיפלתי בבעיה השניה, מסתבר שגם לחיווט יש חשיבות בעניין הזה. המאורר האחורי היה מחובר לכרטיס מסך ומשם לספק, עכשיו חיברתי ישר לספק והוא עובד כמו שהוא אמור לעבוד.

אני מעריך שהטמפרטורה של המארז היא כ35 מעלות, אני מסתמך על המאורר בספק.

הוא עובד בערך ב1800 RPM (כאשר הטמפרטורה בחדר היא כ30 מעלות).

אין לי כל כך עוד דרכים לדעת.

אגב,

מישהו יודע איך אני מוריד את המאורר מהגשר הצפוני ב8knxp? רציתי למרוח שם קצת מהבלו ולא הצלחתי להוריד את העסק שם (יש שני תופסים שאני לא יודע מה לעשות איתם, למשוך לא עוזר)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים