עבור לתוכן

לא מצליח לראות סרט דרך הרשת בצורה חלקה

Featured Replies

פורסם

היי

יש לי HTPC שמחובר אלחוטית לרשת ועוד מחשב שמחובר עם כבל לראוטר

כשאני מנסה לראות סרט HD במחשב שמחובר עם כבל זה לא עובד חלק. יש הרבה תקיעות..

יש לי ראוטר של בזק - siemens SL2-141

הHTPC נמצא ברחק קרוב (5~מטר) ובאותה קומה אבל בחדר אחר.

ראוטר חדש יפתור את הבעיה?

פורסם

לא בטוח. העברת תכני HD באופן אלחוטי היא בעייתית בגלל שרוחב הפס הנדרש הוא בדרך כלל גבוה יותר מזה שהנתב שלך מספק. יתכן שמעבר לתקן N (כרגע יש לך תקן G) יפתור את הבעיה אבל זה לא בטוח.

פורסם
  • מחבר

אני מתכוון לריפים של BR לא BLURAY מלאים.

שזה משהו כמו 10 - 12 MBPS בקבצים הכבדים ביותר.

אין נתבים שמסוגלים להעביר במהירות הזאת?

פורסם

אל תקל ראש ב-10-12Mbps. רשת ה-G שיש לך היום תיתן באופן אופטימלי 20Mbps. אבל כיוון שיש לך מרחק ובטח קיר בדרך, הסיכוי שאתה מצליח להגיע ל-10-12Mbps יציבים (עם קצת OVERHEAD) הוא קטן מאוד. נתן בתקן N יכול להגיע ליותר מכך אבל אתה צריך לשדרג הן את הנתב והן את הכרטיס האלחוטי וגם אז לא הייתי חותם בלנקו על התוצאות. אם יש אפשרות להעביר כבל רשת, זה הפתרון הטוב והיציב ביותר.

פורסם
  • מחבר

ניסיתי לחבר כבל רשת מהHTPC לרואטר לצורך בדיקה עדיין יש תקיעות. אמנם הרבה פחות אבל עדיין יש.

בכל מקרה אני מתכוון להחליף נתב. בנטוויזן הציעו לי D-Link DIR-615

אבל אני מעדיף לקנות בעצמי. איזה ראוטר מומלץ?

פורסם

אם יש לך תקיעות גם בחיבור בכבל, אזי לא מדובר בבעית רשת אלא בבעיה אחרת (CODEC-ים למשל). בחיבור של כבל רשת, ובתנאי שאין עוד הרבה מחשבים מחוברים לנתב, הצפיה בסרט צריכה להיות חלקה לחלוטין. לגבי נתב חדש, למרות שזה לא הפתרון, מה התקציב שלך?

פורסם
  • מחבר

בסביבות 500 שקלים.

אני צריך נתב חזק. יש לי בבית 5 קומות ואני רוצה להגיע למצב שקולטים בכולם אם זה אפשרי.

פורסם

5 קומות באמצעות נתב אלחוטי אחד? תשכח מזה.

פורסם
  • מחבר

בכל זאת איזה נתב מומלץ?

פורסם

התצורה המומלצת ביותר במצב כזה היא חיבור באמצעות כבלים.

מקסימום תוכל להוסיף נתב עם יכולת אלחוטית לכל קומה.

פורסם
  • מחבר

מה קןרה כאשר אני מעביר כבל באורך של משהו כמו 30 35 מטר?

זה פוגע במהירות? יש הפרעות?

בלי קשר לבעיה של הסרטים אני רוצה לקנות נתב חדש תקן N התגציב שלי הוא בסביבות ה500 שקלים איזה נתב מומלץ?

פורסם

כבל רשת ניתן למשוך ל-100 מטר בלי בעיה. אתה יכול לרכוש את ה-1043 של TP-LINK ואם אתה יכול למתוח את התקציב, את ה-655 של DLINK.

פורסם
  • מחבר

אני מבין שהנתבים האלו לא כוללים בתוכם גם מודם כמו הנתב הנוכחי שלי (Siemens SL2-141) .

זה אומר שאני צריך גם מודם? אם כן אפשר להשתמש בנתב הנוכחי שלי בתור מודם? איך מתקינים את הנתבים האלו?

מודה לך מאוד על העזרה. :yelclap:

פורסם

לגבי הנתבים הללו, הם אכן אינם כוללים מודם, אבל מודם אתה מקבל מבזק חינם, כך שזה לא ממש צריך להטריד אותך. במקרה הגרוע ביותר, גם את הסימנס ניתן להגדיר כמודם בלבד. אתה יכול לקרוא כאן סקירות על שני הנתבים ובסוף הסקירות תמצא LINK-ים למדריכים ולאמולטורים שלהם -- http://www.netcheif.com/reviews.htm

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים