פורסם 2003 בנובמבר 422 שנים יש לי פנטיום 3 800MH 128 ומותקן בו WIN XP PRO כמו כן יש לי חיבור מהיר לאינטרנטהכל עבד טוב ויפה עד שלפני כמה זמן המחשב פשוט התעייף והחל לעבוד פשוט לאט.ניסיתי כל דרך שאני מכיר כדי להחזיר אותו למצבו הקודם אך שום דבר לא עזר. בין היתר ניסיתי לפנות מקום בהארד דיסק (שגם ככה היה חצי ריק), ניסיתי DEFRAG, הורדתי את איכות הגרפיקה, את נקודות השחזור וכמעט כל הגדרה שיש בלוח הבקרה, הדבר היחיד שנראה לי שעוזר זה שינוי הכמות המקצבת לקובצי ההעברה כרגע העמדתי את זה על 1GB!!!שמעתי שזו תופעה מוכרת ב-XP, שלאחר כמה זמן בעקבות עידכונים וריבוי תוכנות מערכת ההפעלה פשוט מאטה את הקצב,האם זה נכון?האם למישהו יש רעיון נוסף לאיך אפשר לפתור את הבעיה?האין מנוס מלפרמט את המחשב,ואם כן האם אולי כדאי לעבור לWIN 98 על מנת שלא תחזור הבעיה?אודה לכם על כל ניסיון עזרה
פורסם 2003 בנובמבר 422 שנים לא ציינת כמה זכרון פנימי יש לך, רק אם נדע את זה נוכל להתאים לך את מערכת ההפעלה שהכי תתאים למחשב שלך
פורסם 2003 בנובמבר 422 שנים ככל שיש לך יותר עדכונים מותקנים על המחשב אז הוא יפעל יותר לאט.וככה זה אצלי
פורסם 2003 בנובמבר 422 שנים ככל שיש לך יותר עדכונים מותקנים על המחשב אז הוא יפעל יותר לאט.וככה זה אצליאצלי זה דווקא לא ככה, כשאני לא מעכן את המערכת אז התוצאה שלי ב 3DMARK נמוכה יותר מאשר כשהמערכת מעודכנת.
פורסם 2003 בנובמבר 522 שנים מחבר רשמתי שיש לי 128 MB זיכרון (כנראה זה לא היה ברור ממש)לגבי העדכונים האם יש דרך להסיר אותם אחרי שהתקנתי אותם או שזה אבוד?
פורסם 2003 בנובמבר 522 שנים 128MB זיכרון פנימי זה מעט מידי בשביל XP. כבר דיברו על זה הרבה בפורום. עשה . ובקשר לעידכונים: אתה יכול להסיר אותם מה-Control Panel.
פורסם 2003 בנובמבר 722 שנים 256, מומלץ.עם 128 אתה הורס את ההרדיסק, אתה גורם לו לחשוב הרבה, כבר קרה לי שהרסתי הרדיסק שעבד עם ווינדוס אקס פי ו 64 ראם :\
פורסם 2003 בנובמבר 922 שנים 256 - סביר. יכול לעבוד בסדר בלי בעיות מיוחדות.המומלץ הוא יותר באזור ה-512.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.