פורסם 2003 בנובמבר 422 שנים טוב אז חבר שלי רוצה לקנות מחשב ממש פשוט, משחקים אולי ממש עתיקים ולאינטרנט וכאלההוא רצה משהו קטן וקומפקתי וגם עם TV OUTאז חשבתי על השאטליםמה דעתכם על הלוח של הדגם Shuttle XPC SK41G (KM266) SFF Barebone והאם בכלל כל השאטל הזה שווה משהו?אני פשוט ממש לא מבין בזה :\
פורסם 2003 בנובמבר 422 שנים מחבר הבעיה שהתקציב דיי נמוךאולי תמליצו לי על לוח שהוא עם כרטיס מסך ו TV OUT וכל הלאן, סאונד וכל זהאני צריך כמה שיותר דברים על הלוח
פורסם 2003 בנובמבר 422 שנים הדברים האלו לחא זולים בכל מקרה, אפשר לקנות מארז uATX נחמד ב 250 שקל ולוח uATX טוב ב 500-600 שקל מבוסס NF2 עם הכל אונבורד ואתה חוסך איזה 1000 שקל.אבל זה לא יהיה קטן כמו ה XPC ולא יהיה מאלומיניום וכו'.לוחות אם טובים:Albatron KM18G PROל V2.0 של הלוח יש TV OUT~ 550 ש"חMSI K7N2GM-L - יקר יחסית~ 700 ש"חChaintech 7NIF~ 600 ש"חמארז:Compucase 6K27~ 250 ש"חאם באמת כל מה שרוצים זה להשתמש ב TV OUT אז ה XPC שהצעת יעשה את העבודה, אבל לא ניתן יהיה להפעיל עליו שום משחק בלי להרכיב עליו כרטיס מסך נורמלי.
פורסם 2003 בנובמבר 422 שנים מחבר הוא לא יריץ משחקים כל כךאולי איזה סוני3D שגם הRIVA TNT שיש לי במשרד מריץ כמו גדולפשוט לפי דעתי הוא יעדיף תשאטל שהוא קטן יותר, יפה יותר ומגיע עם הכל
פורסם 2003 בנובמבר 422 שנים הוא לא מגיע עם שום דבר, זה מארז ולוח בלבד.צריך להוסיף לו דיסק קשיח, כונן אופטי, זיכרון, מעבד וכל הציוד ההיקפי.
פורסם 2003 בנובמבר 422 שנים מחבר כל מה שאני צריך זה מארז - זיכרון - לוח ומעבדושהלוח יכלול כמה שיותר דבריםאז השאטל היה אפשרות מצויינת בגלל שהוא מגיע עם סאונד לאן TV OUT והרק צריך זיכרון ומעבדאבל כניראה אני ילך על מחשב רגיל עם הצייןטץ
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.