עבור לתוכן

למי שיש סורק ישן או מת יכול לעשות איתו משהו למחשב (=

Featured Replies

פורסם

הסורק שלי התפחם אז חיתתי בתוכו וגיליתי שתי דברים אחד כתודה שאפשר לחבר לחיבור של הכתודות במחשב והשני הוא שני לכתודה שבדקתי עם קצת הלחמות אתם תוחלו לחבר אותו למחשב אז תהנו ועם אתם צריכים עזרה לגבי משהו בפרויקט הזה אתם מוזמנים לטפוס אותי בפורום או אי סי קיו

תהנו ;D

פורסם

חחחח באמת אפשר!?!?

יש לי סורק לפני בערך 6 שנים!!

שהוא לא בגודל של סורקים רגילים הוא בגודל של תמונה סטנדרטית!!

כן כן פיצפון!!

הרבה לא מאמינים לי שהוא באמת סורק!

אבל בכל זאת יש לי קתודה במחשב..ואיפה שהמתג שלה..והכרטיס שלה..יש שתי יציאות לשתי קתודות

אז אתה מתכוון שיש לו חיבור כמו שיש לקתודה?

די איזה דאחקות, חחח אולי בימים שהסורק הזה כבר יחליט לא לעבוד אז אני אקח את הנורה שיש לו..,

אבל יש בזה קצת חיסרון..כי הנורה הזאתי מתחממת מאוד! ולכן לא כדאי כל כך להכניס אותה למחשב..

אבל אפשר רק בשביל בדיקה לראות.. 8)

אתה כבר ניסת לעשות את זה, והצלחת? ::)

פורסם

יש לי סורק מאוד ישן שלקחתי מחבר. הוא לא עובד.

אתה אומר שאני יכול לקחת את הקטודה שבו ולחבר למחשב??

יש לך אולי איזה מדריך לזה?

פורסם
למי שיש סורק ישן או מת יכול לעשות איתו משהו למחשב

תלמדו להתנסח, בבקשה, זה מכאיב לי בעיניים

פורסם

תלמדו להתנסח, בבקשה, זה מכאיב לי בעיניים

אל תתחיל עם זה אפילו....

מאבק אבוד מראש....

פורסם
  • מחבר

אוקי חברה אני החלטתי אני יעשה מדריך עם תמונת זה יקח זמן אבל יהיה משהו אכותי עם יש מישהו שרוצה לעזור או שצריך עזרה שיתפוס אותי באי סי קיו

ICQ NUMBER: 214716449

פורסם

יש לי הרגשה שזה לא בריא...

ה"אור" הוא אור "רגיל", לא ניראה לי, אולי כן, אולי מסרטן....

למרות שהיום אפילו ציפ'ס מסרטן אז מזה משנה :P

פורסם

האור באמת לא טוב הוא מסנוור, אני חושב שאסור להסתכל עליו.

פורסם

יצא לי באמת להסתכל באחורנה על מכשיר משולב סורק פקס ומכונת צילום .

וראיתי מנורה ירוקה שהאירה שלרגע חשבתי שזאת קטודה באמת ... ;)

היא היתה בצבע ירוק אבל מבט חטוף הראה דימיון לקטודה אבל לא קטודה.

בקיצור אני חושב שהאור הזה לא בריא ומאה אחוז שהוא מתחמם הרי אם זה

היה לא מזיק לא היה תכיסוי הזה לסורק... ואני זוכר שאמרו לי שזה מזיק.

פורסם

ידידי yoncih, בהתחלה מאוד פיקפקתי במה שכתבת, אך כשהתחלתי לחקור את העניין התברר שחלק ממה שכתבת - נכון. ע"פ HowStuffWorks שכרגיל, בדק "איך סורק עובד?" הסורקים של ימינו עובדים עם שלוש סוגי נורות (כל סורק עובד עם סוג אחד בלבד, ולא עם שלושת הסוגים ביחד): הוסגים הישנים יותר משתמשים בנורת "Fluorescent Lamp" הידועה יותר בתור מנורת הפלורסנט, עליה תוכלו לקרוא בהרחבה כאן. הסוגים החדשים יותר משתמשים בנורת ה"Xenon" המשמשת לתאורה בבימוי סרטים (תוכלו לקרוא עליה כאן) והסוג השלישי, שאותו אנחנו מחפשים, נמצא בסורקים היותר חדישים ונקרא:"Cold Cathode Fluorescent Lamp" (תוכלו לקרוא עליה כאן, למרות שאני די בטוח שאתם כבר יודעים מה היא..). אם נפל מזלכם והסורק שלכם מכיל את הסוג האחרון, אין שום בעייה שתחברו אותו למחשב ואין הוא מסוכן יותר מקטודה רגילה. כמובן שאפשר גם לשים את מנורת הפלורסנט במארז - אך זה כבר אתם ודמיונכם הפרוע..

לסיום, תמונה של הנורה בתוך הסורק:

scanner17.jpg

Have Fun,

.HaCoL

פורסם

המנורה המורכבת בסורקים ( הישנים יחסית ) היא מנורת פלורסנט , ואני לא הייתי דוחף אותה למחשב , בגלל שהיא יכולה להתחמם ולהעלות את הטמפרטורה של המארז ( ויחד עם זה להעלות את הטמפ' של כל שאר הרכיבים ) .

בקיצור , ההשקעה של 80 שקל לכתודה קרה , ועוד בצבע , נראית כדאית יותר מתמיד .

פורסם

אני עשיתי את זה מזמן , אם מישהו זוכר. והיה לי סורק של MUSTEK יחסית ישן ובאמת יש בתוכו קטודה קרה לבנה

ויש לה את ה INVERTER שדרוש כדי להפעיל אותה . ואם זה אכן סורק שיש בתוכו קטודה קרה אזי אין שום סיכון בעניין.

פורסם

מוזר , בסורק שלי ( בן איזה שש ) , יש מנורת פלורסנט פשוטה וחמה , שלא הייתי דוחף לאף מחשב ..

פורסם

מצאתי את הקטודה של הסורק , רק שמשום מה היא לא עובדת יותר :-\

פורסם

מוזר , בסורק שלי ( בן איזה שש ) , יש מנורת פלורסנט פשוטה וחמה , שלא הייתי דוחף לאף מחשב ..

בדיוק כמו אצלי.. ::)

יש לי סורק לפני 6 שנים בערך (אם לא יותר)..

הוא קטן מאוד, בגודל הרוחב של תמונה רגילה.. ;D

ויש בפנים מנורה ירוקה, אני לא יודע אם זה קתודה.., אבל זה מתחמם הרבה מאוד! :P

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים