עבור לתוכן

תמונות בנית פן באס

Featured Replies

פורסם

יש פה כאילו שאלה, או שאתה רק רוצה להראות.. ::)

לא הבנתי כל כך.. ::)

אבל זה נראה כאילו אתה רק רוצה להראות..אז בנתיים הכל נראה יפה מאוד!!

בהצלחה בהמשך!.. ;)

ודרך אגב..בנתיים עוד לא בנית את הקטע ששולט על המהירות של המאוורר נכון?

בנית רק את החלק של הלדים..כי לא ראיתי נגדים של 33ohm ודיודות חד כיווניות.. ::) ;D

אז בנתיים זה נראה נפלא!!, בהצלחה!! ;)

פורסם

זה ממש מגניב שזה מאיר את הפלסטיק השקוף שעל הפאנל, יפה מאוד עבודה יפה.

פורסם

הכסנת את כל הנגדים והדיודות בתוך החוט השחור או שפשוט עוד לא בנית את החלק הזה???

אם יש לך תמונה קצת יותר גדולה ומפורטת של כל החלקים של המערכת אז אני אשמח אם תשים כאן כי אני רוצה

ללמוד מטעויות שלי...

תודה ;)

פורסם

הכסנת את כל הנגדים והדיודות בתוך החוט השחור או שפשוט עוד לא בנית את החלק הזה???

אם יש לך תמונה קצת יותר גדולה ומפורטת של כל החלקים של המערכת אז אני אשמח אם תשים כאן כי אני רוצה

ללמוד מטעויות שלי...

תודה ;)

קודם כל איך אתה יודע באיזה חלקים הוא משתמש, אולי הוא משתמש בסכמה אחרת?

יש די הרבה סכמות לבניות שונות ומגוונות.. ::)

דבר שני, אם הייתה מסתכל על התגובה שלי, היית רואה שאני כבר שאלתי אותו את השאלה הזאתי..

ולפי התמונה רואים שכנראה שהוא עדיין לא עשה את החלק הזה.. ::)

פורסם

אוקיי אז אם היית מסתכל על התמונה היית רואה שהיא חצויה באמצע ומהפאנל איפה שיש את המפסקים והכול

יוצאים עוד חוטים למעין קופסא כזאתי או משהו לא מובן וחשבתי שאולי שם יש את כל שאר הנגדים והכול...

הרי זו סכמה אחרת לא כמו שאנחנו בנינו היא מן הסתם מתוכננת אחרת... חשבת על זה אולי לפני שאתה תוקף אותי ????????

פורסם

אוקיי אז אם היית מסתכל על התמונה היית רואה שהיא חצויה באמצע ומהפאנל איפה שיש את המפסקים והכול

יוצאים עוד חוטים למעין קופסא כזאתי או משהו לא מובן וחשבתי שאולי שם יש את כל שאר הנגדים והכול...

הרי זו סכמה אחרת לא כמו שאנחנו בנינו היא מן הסתם מתוכננת אחרת... חשבת על זה אולי לפני שאתה תוקף אותי ????????

קודם כל..בתמונה רואים את המפסקים..והחוטים האדומים והשחורים שיוצאים מין המספק הוא פשוט ריכז את כל הפלוס

וכל המינוס למקום אחד..לפי מה שהבנתי בתמונה.. ::)

דבר שני אמרתי שיכול להיות שזאת סכמה אחרת.., אז לך תדע..,

דבר שלישי..אני לא מתקיף אותך, אתה אומר דברים שתסלח לי, פשוט טיפשים, ורק צריך טיפה מחשבה קודם כל

כדי להבין.., ודבר אחרון..אני אשמח מפותח התארד שיעלה עוד תמונות ויפרט על המערכת שלו..ואם הוא יכול כמובן שגם יעלה סכמה

של החיבורים שלו.. ;) ::)

פורסם

נשמח לעוד תמונות+פירוט של תהליך העבודה כולל סכמה....

דבר שני נראה חבל"ז רק חבל שלא הוספת עוד מקום לעוד מאוורר כי יש עוד מקום לפאנל של 5 ועשית רק 4 ..אולי בעתיד זה יהיה שימושי..

בכל מקרה הלדים של המאווררים הם אדומים או וורודים? :P

פורסם

עבודה יפה ומלוטשת.

אמנם, זה יהיה נחמד אם תציג עוד תמונות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים