עבור לתוכן

מחשב לא שולח אות למסך - תקלה מאתגרת במיוחד?

Featured Replies

פורסם

שלום חברים!

אתמול המחשב שלי עבד מצויין, ולפני שהלכתי לישון כיביתי אותו. היום בבוקר אני מדליק אותו, הוא נדלק ועובד אבל המסך לא מקבל אות... זה כבר קרה לי כמה פעמים בעבר אז לא התרגשתי, כיביתי והדלקתי מספר פעמים, ניתקתי מהחשמל, ביצעתי פריקת קבלים - שום דבר מאלה לא עבד. החלטתי לנסות עם מסך אחר - אמרתי שאולי הבעיה במסך - אותו דבר, No Signal...

הוצאתי את כרטיס המסך, שאבתי טוב את האבק מהמחשב (בזהירות רבה, כמובן) ומהסלוט של ה- PCI-E וחיברתי שוב - אותו דבר. לקחתי מהמחשב של אחי את ה- 9500GT שלו, גם לא עבד - עם שני המסכים.

מה יכולה להיות השגיאה חברים? אני כבר ממש מיואש... אני גר בירושלים והמעבדה בראשון לציון, קניתי מ- SkyPC, ואין לי איך להגיע לשם בזמן הקרוב ואני ממש ממש חייב את המחשב ליום חמישי בשעה שבע בערב, אני משחק בליגה של TF2 ויש לנו משחק חשוב, ככה שאני צריך את המחשב דחוף...

אם עולה לכם משהו בראש, כל דבר, על איך שאני יכול לתקן את זה בבית - אפילו פתרון זמני, אשמח מאוד לשמוע מה יש לכם להציע...

תודה רבה רבה מראש חברים!

עריכה: שלא יהיו נא איי הבנות - הכל במחשב פועל כרגיל, כל המאווררים מסתובבים, כולל זה של כרטיס המסך וכו'... אני חושב שאולי הבעיה היא בסלוט של כרטיס המסך - כי כרטיס המסך עשה לי בעיות הרבה פעמים בעבר עם קריסות - אבל אם הוא פועל אז אולי הסלוט דפוק? תקנו אותי אם אני טועה... הוא נתן לי איזושהי שגיאה של DLL וקרס ואח"כ משחזר את עצמו... מה גם שלוח האם לא משמיע שום צפצופים! יש להניח שזו בעיה בספק הכוח?

פורסם

תאפס את ה BIOS

דבר שני תנסה לעבוד עם הכרטיס גרפי שעל הלוח.

פורסם
  • מחבר

א. אין לי כ. מסך מובנה.

ב. אינעל ראבק!

איך לא חשבתי על זה? אולי זה לא עלה לי לראש כי לא חשבתי שזה ייפתור שום דבר...

אבל זה פעל! איפסתי את ה- BIOS והמחשב עלה! בעצם... אני כותב עליו את ההודעה הזו עכשיו :)

תודה רבה לך בנאדם!!! חסכת לי הרבה מאמץ, שהיה מתברר כמאמץ שווא, ואז סתם הייתי דופק את הראש בקיר... :smile1:

פורסם

בבקשה:)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים