עבור לתוכן

זכרונות מחברה לא ידוע

Featured Replies

פורסם

אני מתכנן לקנות מחשב חדש.

בגלל שאני גר בצפון ואני קונה בדרך כלל מKSP ויש לי ניסיון נחמד וטוב איתם, אני אקנה רוב הסיכויים שם.

בכל מקרה עד שסוף סוף אני הולך לקנות מחשב חדש הם הפסיקו להביא את הזכרונות של TWINMOS והנה מה שנשאר להם בקטלוג:

*) kingmax - 250

*) kingmax GBA - 270

*) INFINEON - 270

*) kingston - 290

*) kingston CL2 - 440

הם מחזיקים גם ערכה של שני סטיקים של GAIL CL2 ב770

אני מתכנן לקנות 2 סטיקים של256 מגה 3200.

עכשיו המוכר המליץ לי על BGA בטענה שהם מיוצרים ב0.13 מיקרון מה שגורם להם כמעט ולא להתחמם (מה הקשר גם אני לא הבנתי). אבל זאת הייתה הפעם הראשונה שאני שמעתי על החברה KINGMAX, מה שהעלה אצלי לא מעט התלבטויות.

דעתכם?

נ.ב. את הדגמים הספציפים המוכר בקריות לא ידע והוא הציע להתקשר לסניף בחיפה ולברר בדיוק אם אני רוצה. ני אתקשר מחר כנראה.

(אני עדיין לא יודע אם אני אקנה את המחשב עכשיו או בדצמבר אבל נראה...)

פורסם
  • מחבר

kingmax???

פורסם

דבר אחד אני אומר לך

אל תקנה בחיים מוצרים לש חברה קוראנית שמייצרת את זה בלא יודע איפה שזה נדפק לך אחרי כמה זמן . לא לקנות אפילו עם זה מפתה וזוול .

פורסם

תראה אם יש לך כסף לך על ה kingston CL2 - 440

פורסם

דבר אחד אני אומר לך

אל תקנה בחיים מוצרים לש חברה קוראנית שמייצרת את זה בלא יודע איפה שזה נדפק לך אחרי כמה זמן . לא לקנות אפילו עם זה מפתה וזוול .

LOL

החברה השניה בגודלה בעלום למוצרי זכרונות וכו היא קוריאנית

ושמה - סמסונג .

פורסם

סמסונג היא החברה הגדולה בעולם לייצור זיכרונות, ובפעל גדול על פני הבאה בתור.

הכל בימינו מגיע מהמזרח הרחוק, מעבדים ודיסקים ממלזיה, לוחות אם מטייוואן, זיכרונות מקוריאה.

המדינה כבר מזמן איננה פקטור אלא אר האמינות של הייצרן - ובתחום הזה kingmax היא חברה דווקא מוכרת לטובה.

פורסם
  • מחבר

ברור שהKINGSTON CL2 עדיפים אבל הם, איך להגיד בפשטות, יקרים.

עכשיו ההתלבטות היא בין

*) kingmax - 250

*) kingmax GBA - 270

*) INFINEON - 270

*) kingston - 290

כמו שאמרתי, המוכר המליץ על הBGA והשאלה היא אם מישהו פה מכיר/יודע העם זה באמת מוסיף.

דגמים ספציפיים יהיו מחר אני מקווה.

אולי בסוף אני אקנה את הזכרונות במקום אחר משאר המחשב. לא יודע.

פורסם
  • מחבר

עכשיו ראיתי שיש להם גם KINGMAX 433. לא BGA נראה לי.

ב290

מה נראה יותר טוב? ה400BGA או ה433

פורסם

אני גם כן באותה הבעיה...

ההצעה הזולה ביותר הייתה בKPS , גם הם לא מביאים שום דבר אחר פרט למה שציינת (או שאנחנו מדברים על אותה בחברה)

השאלה היא למה לא לקנות אם כבר את הKINGSTON שהם כן מביאים ?

דוד

פורסם

LOL

החברה השניה בגודלה בעלום למוצרי זכרונות וכו היא קוריאנית

ושמה - סמסונג .

חברה קוריאנית הייה סתם . כדי להדגיש את איזור היצור של המוצר

פורסם

KINGMAX היא חברה בת של KINGSTON, זתומרת, היא משתמש בצ'יפים של KINGSTON רק על בורדים אחרים.

לפי דעתי ה KINGMAX תהיה הבחירה הטובה ביותר, יצא לי לעבוד עם הזכרונות האלו, איכותיים...

פורסם
  • מחבר

ושוב השאלה היא אם לקחת את הDDR400 הרגילים ב250 לסטיק

את הDDR400BGA ב270

או את הDDR433 שאין לי מושג אם הם BGA או לא. ואני מאוד ישמח אם משהו ידע להגיד מה זה הBGA.

הנה האתר של KNGMAX

http://www.kingmax.com

פורסם

KINGMAX היא חברה בת של KINGSTON, זתומרת, היא משתמש בצ'יפים של KINGSTON רק על בורדים אחרים.

לפי דעתי ה KINGMAX תהיה הבחירה הטובה ביותר, יצא לי לעבוד עם הזכרונות האלו, איכותיים...

זה לא יכול להיות כי קינגסטון לא מייצרת שום צ'יפים של זיכרונות. קינגסטון בעצמם משתמשים בעיקר בסמסונג ויונדאי למרות שהם ישתמשו בכל דבר שזול וזמין.

פורסם

שוב אני מצטרף לשאלה...

מה זה BGA ?

ואם קיימת האופציה אז למה לא לקחת את הKINGSTON ?

ואם יש למישהו ניסיון אם אחד מהמארזים שיש באתר של "KSP" ?

אני התכוונתי לקחת את הcompucase-HEC שמוכרים בPCHARDWARE אבל אני רואה שאין להם אותו....

המארז הבא טוב שלהם הוא מאוד יקר לי.

דוד

פורסם

BGA = Ball Grid Array

GWGF4408X-8.jpg

להבדיל מ TSOP שזה Thin Small Outline Package

wogf4.jpg

ל BGA יש יתרון ביכולת העמידות ברעשים ופיזור חום טוב יותר, אבל זה כמובן לא אומר הכל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים