פורסם 2003 בנובמבר 422 שנים מע' סאונד X.Y תירגמת נכון, X זה מס' הרמקולים ו Y זה מס' הסאב וואפרים.רוב המע' היום מגיעות בתקן X.1רמקולים למחשב מחברה טובה, האאאם " LOGITECH " האאאם ( אני משוחד )יענגו לך את האוזניים בול כמו רמקולים למע', שניהם בונים על איכות הצליל.הסאב במע' טובה מכיל גם את המגבר וכל שאר הטובין כך שאם תקנה מע' למחשב לא תהיה לך בעיה לחבר אותה למע' מוסיקהולשמוע מלאכים שרים ושדים רוקדים לצלילי הדאנס כשתפוצץ לשכנים את האזנייםבתקציב שלך זה הפיתרון הכי טוב שיש ורמקולים למחשב יותר קומפקטייםבקשר ל Z - 560אפשר להשיג בארץ בכמה מקומות ו 1800 שח זה מחיר פצצההם ניבחרו לרמקולים הכי טובים למע' 4.1 אחרי Klipsch שלא מיובאים לארץ
פורסם 2003 בנובמבר 522 שנים מחבר רמקולים למחשב מחברה טובה, האאאם " LOGITECH " האאאם ( אני משוחד )יענגו לך את האוזניים בול כמו רמקולים למע', שניהם בונים על איכות הצליל.הסאב במע' טובה מכיל גם את המגבר וכל שאר הטובין כך שאם תקנה מע' למחשב לא תהיה לך בעיה לחבר אותה למע' מוסיקהולשמוע מלאכים שרים ושדים רוקדים לצלילי הדאנס כשתפוצץ לשכנים את האזנייםבתקציב שלך זה הפיתרון הכי טוב שיש ורמקולים למחשב יותר קומפקטייםהכוונה לרמקולים רגילים למחשב? רק עם איכות הרבה יותר טובה כאילו..?אתה יכול לתת לי דגם ספציפי כדי שאני אוכל להבין קצת יותר טוב על מה אתה מדבר...תודהד"א..אם אני כבר מתפשר רק על 2 קדמיים..אז אני רוצה שיהיו חזקים...ואיכותיים כמובן..וזה הכל למוזיקה ואולי פעם ב לאיזה סרט או משהו..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.