עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

הקובץ המאפשר לעשות OC לרדאונים ללא צריבת ביוס

Featured Replies

פורסם

מצורף כאן

תתקין riva tuner 12 c14 , תוריד את הקובץ המצורף להודעה הזאת , תיקח את הדריוורים 3.7 , תתחיל התקנה ותצא מההתקנה , תריץ את הקובץ המצורף בתוך הrivatuner , הוא יבקש ממך שתצביע לו על מיקום קובץ מסויים , הוא יהיה בתוך

c:\ati\support\ .... אתה כבר תמצא אותו שם , תסיים עם הסקריפט , ותתקין את הדריוורים מחדש .

אחר כך פשוט תעשה אוורקלוק עם הrivatuner עצמו , עובד לי יופי , ויש לי 9200 נעול ביוסית , עשיתי את כל השטות הזאת , וזהו .

עריכה : עזוב את האומגה בשקט , הם לא יועילו לך בגרוש , ובמיוחד אל תתקין את ה3.8 , לכרטיסים שלנו זה לא עושה טוב .

שזאת הדרך היותר בטוחה לפתוח נעילות של כרטיסי ATI למיניהם שנעולים מבחינת הביוס , בלי לצרוב את הביוס .

hack זה נבדק על רוב הליבות הקיימות של ATI , הוא אמור גם לעבוד עם 3.8 בלי יותר מדי בעיות , אצלי הוא עשה בעיה עם הטקסטורות כשבדקתי אותו על ה9200 שלי , אבל אם יש כאן מישהו עם כרטיס נעול ורוצה לשחק איתו קצת עם 3.8 , הוא מוזמן לערוך כמה ניסויים .

פורסם

תודה רבה

רק חבל שהביוס שלי כבר נצרב :P

לדעתי יותר פשוט לצרוב אבל אחריות וכאלו כל אחד ומה שהוא רוצה .

פורסם

אופסי ... שכחתי מכל העניין הזה בכלל , וגם מזה שdarky ביקש ממני לעשות את זה בצורה מסודרת ...

אז נעשה קצת סדר :

1. זהו קובץ סקריפט , אשר נועד לשנות קובץ מסויים מאוד שפונה לכתובות שונות בביוס . בכרטיסי ATI קיים מחולל תדר , אשר בצורה דומה מאוד לערכות שבבים של VIA , עובד בצורת מכפלים . מה זה אומר ? שיש לנו תדר בסיס אשר מוכפל מספר פעמים על מנת להגיע לתדר רצוי .

בכרטיסי הבסיס של ATI , ה9200 וה-9600 למיניהם , המכפל הזה נקבע על ידי הביוס , והנו 4 ( כל המידע הרשום כאן הגיע באדיבות הפורום המקצועי ביותר לכרטיסי ATI שיצא לי לראות , rage3d , אז אם למישהו יש בעיה עם המידע ואני טועה , אני אשמח אם מישהו יתקן אותי ) . המכפל הזה נקבע על ידי ערך הקסאדצימלי שמצויין בתוך הביוסים של הכרטיסים . מה שאנחנו צריכים לעשות , הוא לשנות את יחס המכפל , וכל אנחנו פשוט גורמים לגבול עליון יותר של תדר הבסיס . היחס נשאר , התדר משתנה . ונכון , הקובץ שאנחנו משנים אותו קובע מה יהיה הגבול העליון של התדר .

2. הסקריפט הזה נועד לעבוד על דריוורי ATI , גרסאות 3.7 ו-3.8 , לא יודע אם ניסו אותם על גרסאות יותר ישנות , או הגרסאות המודלפות 3.9 , אתם מוזמנים לנסות . על מנת להפעיל את כל העניין הזה , יש צורך בכמה פעולות יחסית פשוטות .

2.1. תורידו את הדריוורים הרצוים שאתם רוצים לעבוד איתם .

2.2. תתחילו להתקין את הדריוורים , וברגע שתכנסו לאשף ההתקנה , צאו ממנו . תשארו עם תיקיה על כונן C , שתקרא c:\ati\support\bla bla bla

2.3. תתקינו את התוכנה riva tuner , רצוי את הגרסה האחרונה שלה , אפשר למצא אותה כאן באתר , באזור ההורדות .

2.4. תפעילו את riva tuner , ותעלו מתוכה את קובץ הסקריפט . הוא יבקש ממכם קובץ מסויים , שנמצא בתוך התיקיה שהתייחסתי אליה קודם . תצביעו לtuner על הקובץ , שינויים שצריכים להערך , יערכו , והסקריפט יתן לכם לוג של כל מה שקרה . תוודאו שהכל בסדר ולא היו errors .

2.5 כנסו לתיקיה c:\ati\support\bla bla bla , תראו שם תיקיות , אחת שנקראת cpanel ואחת שנקראת בשם דומה לdriver , תתקינו קודם את הדריוור דרך הsetup שלו , אל תפעילו את המחשב מחדש , ולאחר מכן את הcpanel .

*הערה : במהלך ההתקנה , תראו הודעה של המערכת , שהדריוורים לא מאושרי מיקרוסופט , תנו להם להמשיך להתקין בכל זאת , ההודעה הזאת מתקבלת עקב שינוי גודל הקובץ והחתימה שלו , הקובץ שערכנו .

בערך זהו .

הפעלה מחדש , ותנסו לעשות אוורקלוק לכרטיס דרך אותה תוכנה , riva tuner .

דווחו על כשלונות , הצלחה , תופעות טבע לא מוסברות , ומה לא .

פורסם

שמרתי את הביוס המקורי שלי אני יכול לצרוב אותו בחזרה איזה יופי :)

אני מקווה שזה יעבוד עם הרדאון שלי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.