עבור לתוכן

צעירה טוענת: הערתי לשוטר, ובתגובה הוכיתי, הושפלתי והוטרדתי

Featured Replies

פורסם

http://www.nrg.co.il/online/54/ART2/170/670.html?hp=54&loc=3&tmp=9715

מה גורם לשוטר חיפאי להכות ולהשפיל לעיני כל בחורה ללא עבר פלילי? האומץ שלה להעיר לו בעת מילוי תפקידו. כך טוענת הדס בן ארצי, תושבת שכונת הדר, פעילה בוועד שפועל נגד, נכון, אלימות משטרתית. המשטרה בתגובה: היא הפריעה לשוטרים, ירקה על אחד מהם, נשכה ופצעה אותו. למחרת היא אף התנצלה

אני אישית מתקשה להאמין שבחורה ללא עבר פלילי תנסה לנשוך שוטר, לירוק עליו ולתקוף אותו לעיני שוטרים אחרים וללא סיבה נראית לעין... מעניין מה יופיע בקלטות מתחנת המשטרה, לדעתי הקלטות הללו פשוט "ייעלמו" בדרך לבית המשפט.

פורסם

החוק הוא חוק והשוטר הוא שוטר מה שאומר שמותר לו לעשות הכל.

פורסם

לא מפליא, כבר שנים ברחוב מסדה בהדר האלימות המשטרתית גואה.

פורסם

אני באמת ותמים לא מצליח להבין את זה. איך מדיון השוטר קפץ עליה. הפרטים לא נשמעים לי הגיוניים בעליל. אני גם לא חושב שהשוטר טלית שכולה תכלת אבל מעולם,גם אצל השוטרים לחוצי הדוחו"ת ביותר לא נתקלתי ביחס כזה ,כך שאני מעריך שהיא עשתה עוד משהו

פורסם

יש המון שוטרים שהם חרא של בני אדם.

האגו שלהם עצום ותחושת הכוח והכבוד מועצמת בגלל התפקיד שלהם.

נתקלתי בלא מעט שוטרים שמחכים שתגיד מילה אחת לא במקום כדי להיכנס בך.

שוטרים שמשועממים ומחפשים להשתעשע על חשבונך.

שוטרים שמחפשים להרשים את הצוערת החדשה שצרפו אליהם לניידת.

קח ערס שים עליו מדים, עכשיו הוא שוטר!

פורסם

אני באמת ותמים לא מצליח להבין את זה. איך מדיון השוטר קפץ עליה. הפרטים לא נשמעים לי הגיוניים בעליל. אני גם לא חושב שהשוטר טלית שכולה תכלת אבל מעולם,גם אצל השוטרים לחוצי הדוחו"ת ביותר לא נתקלתי ביחס כזה ,כך שאני מעריך שהיא עשתה עוד משהו

זה לא חדש, ברחוב הזה בחיפה זה קורה הרבה.

פורסם

זה שמעלי צודק. אני מתפלא שאין שם לפחות פעם בחודש סיור משוריין... אני שומע יריות אחת לכמה חודשים (ואני גר בשכונות שמעל בכלל).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים