פורסם 2010 באוקטובר 3115 שנים אם הלוח הזול עונה על כל הדרישות שלך מהלוח, אז קנה אותו.בגלל שלא ציינת דרישות מיוחדות מהלוח למעט CF, אני חושב שהוא אמור להספיק לך.
פורסם 2010 באוקטובר 3115 שנים מחבר כן, שכחתי לציין שאני רוצה להוציא מהמעבד יותר ממה שאני מוציא עכשיו (OC ל 2.5 GHZ)בלוח הנוכחי אין לי גישה למתחים.אז, איך הביוס בNEO2?
פורסם 2010 בנובמבר 515 שנים כמעט וכל יצרן לוחות מציע אפשרות להוריד את החוברת של הלוח בפורמט PDF.. ובחוברת לרוב תמצא מדריך ל-BIOS ובעצם שם תראה עד כמה הוא טוב לאוברקלוק בשבילך.
פורסם 2010 בנובמבר 1715 שנים מחבר תבצע התקנת תיקון, לא משנה איזו מערכת הפעלה.סתם ליידע, החלפתי לוח ל P5Q PRO והייתי צריך להתקין ווינדוס מחדש.תיקון התקנה לא הצליח.
פורסם 2010 בנובמבר 1715 שנים נכשל באיזה אופן?לא הסתיים כי נתקע בשלב כלשהו (עם או ללא הצגת הודעת שגיאה)? או שהסתיים בהצלחה אך המערכת עדיין לא עלתה?
פורסם 2010 בנובמבר 1715 שנים מחבר לא נכשל. פשוט מסיים אחרי רבע שעה בערך ונותן הודעה שהוא לא הצליח לתקן.
פורסם 2010 בנובמבר 1715 שנים ומדובר בגרסת מערכת הפעלה זהה? אותו SP?אם כן זה באמת מוזר וזאת הפעם הראשונה שאני נתקל בזה.בכל מקרה, אם כבר התקנת את המערכת מחדש, אז העניין נפתר מבחינה מעשית, רק חבל שככה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.