עבור לתוכן

בעיה עם כרטיס מסך חדש 6850 Sapphire

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!

יש לי בעיה עם הכרטיס מסך החדש שלי 6850 Sapphire הבעיה היא שאני לא מקבל את הרזולוציה הרצויה של המסך שהיא 1920*1200 -לאחר התקנת הדרייברים הוינדוס נותן לי רק רזולוציה של 1600*1200 שלא ממש מתאימה למסך ואני נאלץ לכוון לרזולוציה 1440*900 כי היחס שם יותר נכון למסך... מה שיוצא שאני משחק על רזולוציה נמוכה שלא מנצלת את הכרטיס מסך ואת המחשב שלי בכלל....

עוד בעיה היא שלא הצלחתי לחבר את המסך עם כבל dvi אלה רק עם vga עם מתאם ל dvi -יכול להיות שהכבל dvi שלי דפוק? עם הכבל dvi אני לא מקבל סיגנל בכלל בשני היציאות dvi שיש לי בכרטיס מסך, מה שמוזר הוא שגם עם המתאם dvi לvga אני מקבל סיגנל רק באחת מהיציאות dvi.

לגבי הרזולוציה היה לי בעיה כזו גם בכרטיס הקודם אבל לאחר התקנת הדרייבר של המסך שהורדתי מהאתר של סמסונג זה הסתדר (המסך הוא t220p)

יכול להיות שיש בעיה בכרטיס מסך? אני רוצה לציין שניסיתי לשחק איתו על הרזולוציה שהוא כן נתן לי והוא רץ יפה מאוד הכל חלק טמפרטורות בעומס 62 מעלות מקסימום והוא גם שקט מאוד!!! לא שומעים אותו בכלל!

פורסם

תנסה להתקקין שוב את הדריבר של המסך.

תתקין את הדריבר החדש ביותר מהאתר של AMD , אם כבר יש לך את החדש ביותר תנסה להתקין דריבר 10.9

אולי זה יפתור את זה.

העניין הוא שבדריברים של כרטיסים שרק יצאו יש קצת באגים ככה שאם זאת בעיה דריבר תוך חודש היא תסתדר.

פורסם
  • מחבר

התקנתי את הדרייבר החדש וגם את זה שקיבלתי מהדיסק ,גם את הדרייבר של המסך - אחרי שהתייאשתי מרוב ריסטרטים ודרייברים -התקנתי מחדש את הוינדוס 7 ועדיין עושה את אותה הבעיה אז לא נראה לי שזה מהדרייבר...

ולמה הוא לא מוציא לי סיגנל שאני מחבר ב dvi? יכול להיות שהכבל דפוק? יש משהו שצריך להגדיר כדי שה dvi יעבוד?

פורסם

תוריד את catalyst 10.10a, הוא יותר מותאם לכרטיסים מהסדרה החדשה.

http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/GPU84AMDCatalyst1010aHotfix.aspx

בקשר לכבל DVI- תחבר אותו למסך וליציאת DVI בכרטיס מסך שכן הראתה לך סינגל עם המתאם, וכל זה כשהמחשב מכובה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים