עבור לתוכן

עולמו של סטיב.. מישהו ראה?

Featured Replies

פורסם

חשבתי כבר המציאו לו חיים שלמים

כולה הכניסו לו איזה פספוס לחיים אפשר לחשוב

לא צריך לעשות תוכנית שלמה בשביל זה

פורסם

:kopfpatsch:

הפואנטה היא שאנשים לא ילכו ברחוב ויגידו "היי זה אתה מהטלויזיה" ואז תיהרס להם התוכנית...

איך זה משפיע על איכות התוכנית בכלל אם זה מוקלט מראש או לא!?

בקשר להודעה מעלי: כולם ראו את זה כי זה היה הפרק הראשון היום.. אתה מסכים איתי שהם לא יכלו לדעת אם התוכנית הזאת טובה או לא בלי לראות אותה קודם? ;D

בכל אופן, אני פספסתי את התוכנית למרות שרציתי לראות... אתם קצת מוציאים לי את החשק אבל בטח אני יראה את הפרק הבא...

אבו?!?!

תגידו נפל אליכם טרקטור???

מין הסתם שהקליטו את זה מראש!! מה חשבתם שזה שידור חיי?

יש גבול!

המופע של טרומן הוא סרט שמראה איך זה נראה אם עושים למישהו כזה דבר!

ומין הסתם המופע של טרומן לא עובדים אליו באמת..(ואני מקווה שאני לא מחדש לאף אחד..)..

עכשיו מין הסתם הקליטו את זה מראש וחיכו שהוא יעלה אליהם..ואז התחילו לפרסם את התוכנית הזאתי..

מהפרסומת הראשונה של התוכנית הזאתי שיצא נגיד לפני חודש..הם כבר 100% ממזמן כבר לא הקליטו אותו

אני מתאר לעצמי שההקלטה הייתה במהלך החופש גדול..כי אם הם היו ממשיכים להקליט עד היום סטיב היה רואה ערוץ 22

והופ, הוא מין הסתם יעלה אליהם.., אז זה לא אומר שגם עכשיו מקליטים את סתיב והוא לא ידוע מזה עדיין!! וזה לא אומר שכל עם ישראל

צריך לשתף פעולה כדי לא להרוס את התוכנית, איזה שטויות אתם מדברים פה, או שלא הבנתי נכון את מה שרשמתם..

כי היו פה תגובות אם השאלה : "הקליטו את זה מראש?"...

אז חבר'ה, קצת לחשוב, מין הסתם שיקליטו את זה מראש.. ::)

ודרך אגב..אני ראיתי את זה אתמול..פשוט עלוב..חשבתי שזה יהיה יותר רמה.., אבל זה משעמם רצח..

פורסם
  • מחבר

כי היו פה תגובות אם השאלה : "הקליטו את זה מראש?"...

כאילו זה היה ציניות, דה....?

פורסם

כאילו Kurt לא היה ציני... ;D

פורסם

כאילו זה היה ציניות, דה....?

אההה, חחחח, חוש הציניות שלי כנראה לא תפקד טוב, חיחיחי

:lol:

;)

פורסם

המופע של טרומן היה יותר יפה ויותר מצחיק,זה היה דיי דפוק והיה מבויים דפוק.

פורסם

דרך אגב, עוד סיבה למה זה חייב להיות מוקלט ומשודר אחרי שהכל התגלה לסטיב כבר: אם לא ידעתם, אסור לשדר בטלוויזיה הקלטה של מישהו שלא מסכים שצילמו אותו.

אם מצלמים מישהו בלי שהוא יודע, אסור להם לשדר את זה עד שהוא נותן את ההסכמה שלו לשדר את זה. ומן הסתם, הסכמה כזאת תוכל לבוא רק אחרי שהוא מגלה שצילמו אותו.

לדוגמא: נגיד מתחו אתכם בפיספוסים, ואתם חושבים שזה מביך מידי ולא רוצים שזה ישודר בתוכנית, אסור להם לשדר את זה.

פורסם

מעניין אם מקבלים כסף תמורת הסכמת ההשתתפות שלך בפספוסים (אחרי שגילית)

פורסם

אישית אם היו עושים לי דבר כזה היתי שוקל להתאבד. ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים