עבור לתוכן

עולמו של סטיב.. מישהו ראה?

Featured Replies

פורסם

מה הרשמים שלכם מתוכנית הריאלטי החדשה?

פורסם

אחד הדברים היותר מפגרים שראיתי

פורסם

עלוב ביותר.

פורסם

הכי מגוחך שהראו שבוע שעבר את המופע של טרומן .....

פורסם

את המופע של טרומן הראו בכוונה :)

אבל המופע של סטיב (בניגוד לסרט - טרומן) זו תוכנית זוועה, לדעתי כמובן.

פורסם

תת-רמה של ערוץ, כבר ציינתי?

פורסם
  • מחבר

איכות היא לא מילה גסהTM.

חבל, דווקא חשבתי שאולי יצא מזה משהו... טוב, נו - אי אפשר כבר לצפות להרבה מיגאל שילון. - עם כל הכבוד, הוא כבר ממחזר את אותו החומר 10 שנים בתוכנית שלו, אשקרה היו שם אנשים (כאלה שהקליטו "פספוסים") שהופיעו שם כבר יותר מעשר פעם, לפחות.

פורסם

עלוב ביותר.

:tomato:

פורסם

עוד לא הבנתי

סטיב לא קולט את ערוץ 2?

נגיד הוא עובר ברחוב אף אחד לא אומר "וואי זה הזה מהטלויזיה"

איפה הוא חי?

פורסם
  • מחבר

כאילו הקליטו את זה מראש?

פורסם

הרעיון הכללי טוב, אבל הרסו אותו.

קודם כל, הם בחרו מישהו שרוב האנשים לא יכולים להזדהות איתו- רוב האנשים לא פוגשים בעבודה שלהם את מורן איזנשטיין ולא עושים אודישנים לטלנובלות.

דבר שני, הביצוע ממש גרוע. אז מה אם רואים אותו שם באולפן? אם לא מצלמים גם בבית שלו זה הופך את זה למאוד טיפשי.

דבר שלישי, העלילה ממש דבילית. למה הם לחוצים שהוא יגלה שמצלמים אותו? מה אמור להיות חשוד עבורו? אז סידרו לו עבודה ובעצם רק עשו לו הונאה. איזה יופי.

ראיתי את הפרק הראשון ואני לא מתכוון לראות את הבאים אחריו.

פורסם

עוד הקליטו את זה מראש?

אז מה הפואנטה בתוכנית הזאת?

פורסם

סתם סדרה

בטח הכל מבוים.

פורסם

כלכם אומרים סתם סדרה וכו' אבל העיקר כלכם צפיתם בא , העלתם את הרייטינג ואת המחיר של הפרסומות וכל עוד רשת או קשת או What-Ever מרווחים מזה כסף אז הם מרוצים וימשיכו לצלם עוד העתקים של כל מיני חרא מחו"ל

ומי מסתכל בכלל על הסטיב הזה ? ...אני מסתכל בכלל בגלל מורן ;D

פורסם

עוד הקליטו את זה מראש?

אז מה הפואנטה בתוכנית הזאת?

:kopfpatsch:

הפואנטה היא שאנשים לא ילכו ברחוב ויגידו "היי זה אתה מהטלויזיה" ואז תיהרס להם התוכנית...

איך זה משפיע על איכות התוכנית בכלל אם זה מוקלט מראש או לא!?

בקשר להודעה מעלי: כולם ראו את זה כי זה היה הפרק הראשון היום.. אתה מסכים איתי שהם לא יכלו לדעת אם התוכנית הזאת טובה או לא בלי לראות אותה קודם? ;D

בכל אופן, אני פספסתי את התוכנית למרות שרציתי לראות... אתם קצת מוציאים לי את החשק אבל בטח אני יראה את הפרק הבא...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים