עבור לתוכן

קיבלתי אתמול את הכרטיס 6850 Sapphire

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!

לאחר חפירות רבות ברשת קניתי את הכרטיס מסך 6850 של Sapphire ויש לי בעיה קטנה - חיברתי אותו למחשב התקנתי דרייברים והוא נותן לי לשנות את הרזולוציה רק עד 1600*1200 כשהמסך שלי תומך ברזולוציה של 1920*1200 אני מתחבר למסך עם מתאם מ dvi לvga. כשניסיתי להתחבר עם כבל dvi לא משנה מה עשיתי הוא לא נותן לי סיגנל למסך בכלל עם הכרטיס מסך הקודם שלי המחשב כן נתן לי את הרזולוציה 1920*1200 אבל רק אחרי שהתקנתי דרייבר של המסך שהורדתי מהאתר שלו

אז השאלות הן כאלה:

1. למה לא מצליח להתחבר עם כבל dvi ? (יכול להיות שהכבל שלי דפוק?)

2. למה אני לא מצליח להגדיר רזולוציה 1920*1200?

3. גם עם המתאם dvi לvga שכן נותן לי סיגנל למסך אבל לא ברזולוציה הרצויה אני מקבל סיגנל רק מאחת מהיציאות dvi שיש בכרטיס -למה היציאת dvi השניה לא עובדת?

סליחה על החפירה ותודה מראש!

פורסם

אתה עם הדרייבר האחרון ? 10.10 ?

פורסם
  • מחבר

ניסיתי גם 10.10 וגם את 10.9 וזה אותו דבר ומשום מה לא נותן לי בכלל שום סיגנל שאני מחבר דרך כבל dvi רגיל

פורסם

לך לחנות

יכול להיות שהכרטיס הספציפי הזה פגום

פורסם

נסה לבדוק עם מערכת אחרת או מערכת הפעלה..בכל מקרה והכי טוב שתיגש לחנות עם הכרטיס מסך..והם יעשו את הבדיקות האלה...

פורסם
  • מחבר

לקחתי אותו לעבודה וניסיתי אותו עם מסך full hd ובחיבור dvi עבד בלי שום בעיות לאחר התקנת דרייבר נראה לי שהבעיה היא אצלי במסך...

פורסם

לפני התקנת 6850 עם הכרטיס הישן יכולת להגדיר 1920X1080 בלי בעיה?

פורסם
  • מחבר

לפני התקנת הכרטיס עבדה לי הרזולוציה 1920*1200 אבל רק דרך מתאם dvi to vga ואני זוכר שתמיד הייתה לי בעיה לחבר דרך dvi במסך הזה...

אבל הבעיה היא לא רק ב dvi אלה גם דרך המתאם אני לא מצליח לקבל רזולוצית 1920*1200 ובעבודה קיבלתי 1920 *1080 כי זו הרזולוציה של המסך שיש לי בעבודה... הקטע הוא שבעבודה פשוט חיברתי את ה dvi הרגיל וזה עבד ישר עם הרזולוציה הנכונה ובמסך בבית זה לא אז נראה לי באמת שזה המסך אבל עוד צריך לבדוק...

פורסם

אם יש לך כרטיס מסך עם DVI ו מסך עם DVI נראה לי עקום ולא נכון לחבר לחיבור VGA ועוד דרך מתאם.

פורסם

הבעיה היא במתאם.

תחבר את המסך ישירות ל-DVI ותקבל רזולוציות רחבות.

פורסם

איזה מסך יש לך?

פורסם
  • מחבר

אם יש לך כרטיס מסך עם DVI ו מסך עם DVI נראה לי עקום ולא נכון לחבר לחיבור VGA ועוד דרך מתאם.

לא קראת מה כתבתי? ניסיתי הוא לא עובד לי דרך ה dvi שאני מחבר אותו דרך הdvi הוא נותן לי no signal

ויש לי מסך t220p של סמסונג

פורסם

וחיברת את ה-DVI כשהמחשב היה כבוי?

פורסם

לא קראת מה כתבתי? ניסיתי הוא לא עובד לי דרך ה dvi שאני מחבר אותו דרך הdvi הוא נותן לי no signal

ויש לי מסך t220p של סמסונג

אני קראתי.

עדיין אני חושב שחיבור DVI שלך מקולקל כנראה. האם מסך באחריות? זה לא אמור להיות כך. אין חיבור לDVI אז צריכים להתחבר ל VGA. זה לא נכון. אולי אתה יכול לקחת מסך למעבדת שירות שיבדקו אותו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים