עבור לתוכן

איזה מריחה נכונה יותר על המעבד ?

Featured Replies

פורסם

יש כאלה ששמים באמצע של המעבד משחה ועל זה שמים את הגוף קירור והגוף קירור משטיח את המשחה על המעבד ויש כאלה מורחים עם קלף כזה את המשחה על המעבד ואז שמים את הגוף קירור השאלה מה נכון ומה עדיף ? תודה .

פורסם

בשני המקרים זה מספק אלא, אם אתה פרפקציוניסט אז תמרח עם קלף מריחה דקה על המעבד, ולאחר מכן תמרח שכבה על גוף הקרור (היטסינג) ותוריד את המשחה עם קלף שרק החריצים יהיו מכוסים במשחה. זאת מריחה אולטימטיבית למרות שההבדלים במעלות יהיו מזעריים...

פורסם
  • מחבר

שמע יכול להיות שאם המריחה לא תקינה אז במנוחה המעבד מראה מעלות תקינות ובמאמץ הוא מזייף ? כי בביוס המעלות ניראים בסדר אצלי 35- 40

פורסם

אם המריחה לא תקינה פשוט לא יהיה קירור טוב למעבד, ללא קשר בלי מאמץ או עם...

פורסם
  • מחבר

מה קורה במידה ואני שם יותר מדי משחה טרמית על המעבד ? רואים ישר בביוס שהקירור לא תקין ?

עוד שאלה :

ראיתי ב EBAY מעבד amd athlon 3000+ 462 ב 15$ העניין שהלוח שלי תומך 266 והמעבד 400 השאלה אם המעבד יכול לרדת ל 266 ?

כרגע יש לי amd athlon 1800+ אני אראה שיפור אם אני אשדרג את המעבד ? זה אמור להיות עמדת אינטרנט .

http://www.ecs.com.tw/ECSWebSite/Product/Product_Detail.aspx?CategoryID=1&DetailID=241&DetailName=Feature&MenuID=24&LanID=0

פורסם

לדעתי הדרך ההכי טובה זה לשים באמצע ולהניח את הסינק, בדרכים אחרות נכנסות מלא בועות אוויר שדופקות את העסק

פורסם
  • מחבר

בדקתי טמפרטורה במעבד 46 מעלות זה הרבה ? 2800+ 754 בדקתי המשחה מרוחה טוב

פורסם

סביר בהחלט...

פורסם

מעבד יכול להתחמם מדברים אחרים כמו סינק שלא עומד ישר / לוח לא תקין / ספק לא תקין וכו

פורסם
  • מחבר

ישמע מצחיק אבל האתלון 754 שיש לי הוא דיי חמוד הוא עובד מאוד טוב אני אספן של חלקים ישנים :smile1: כל אחד והשריטה שלו , יש לי אוסף של חלקים ישנים ו...האתלון עושה רושם של מעבד לא רע גם בהשוואה למעבדים החדשים של אינטל E2XXX ו E5XXX אבל למשל נכנסתי לאתר עם המון פלאש והוא עבד קשה בטירוף והפנטיום 4 HT שיש לי גם עובד קשה אבל הרבה פחות הוא " נח " מדי פעם האתלון באותו אתר על 100 אחוז קבוע למה זה ? אפילו התקנתי FLASH PLAYER 10.1 חדש לא עזר .

אני נכנס ל EBAY יש שם מחירים מעולים ב 754 אבל ב 939 ומעלה המחירים לא מציאותייים בכלל הם דורשים סכומים מטורפים שעדיף מעבד חדש .

אני עדיים טוען שה 370 , 478 , 775 , 462 , 754 , 939 , AM2 לא אמרו את המילה האחרונה בשוק ה LOW END שזה אינטרנט ועיבוד אופיס בשביל אינטרנט ואופיס לא צריך QUAD וגם לא C2D אתם מסכימים איתי ? או שלא ?

הבעיה של המעבדים האלה זה בעיקר תמיכה של זכרונות DDR , SDRAM שהנפח שלהם מצחיק אם היו נפחים גדולים של 2GB + זמינים במחירים זולים אז השוק שלהם היה חם .

היום DDR2 אפשר בקלות למצוא 2GB וזה התקן שניהיה סטנדרט .

פורסם

קטן עליי

אני עושה גרפיקה אל P4 478 ו Athlon Mobile 754, מחשב נייד Celeron M (והוא טס לגמרי כולל אפקטים של הדסקטופ והכול) ו P3 בתור מחשב הורדות/שרת קבצים

תוספת זיכרון = מחשב דסקטופ מהיר. המעבד לא ממש משנה

פורסם
  • מחבר

זה יהיה לא נכון לעזור למיעוטי יכולת ולמכור להם בעלות אפסית מחשב כמו AMD XP , DURON , P3 , P4 במחירים מצחיקים ? 150 - 200 שקל ?

זה יכול לשרת אותם באינטרנט , מוזיקה , הורדות מה רע בזה ? הבעיה קצת בכוננים הקשיחים שהם " גמורים " 5400 סיבובים ברובם .

מצאתי דיסק קשיח ישן משנת 2000 בערך 30 גיגה בייט והוא ללא בד קסטור אחד וללא 500MS , 150MS דיי מרשים אתם חייבים להודות .

לזיכרון ולכונן הקשיח יש השפעה יותר גדולה על המערכת מאשר למעבד נכון ? לקחתי DESKTOP של פנטיום 3 ושמתי לו כונן קשיח חדש 80GB והוא עבד מאוד מהר .

פורסם

לא יודע איך זה בוינדוס אבל בלינוקס/KDE :

זיכרון - משפיע מאוד

כרטיס מסך - דיי משפיע (בדסקטופ / באינטרנט)

כונן קשיח - משפיע אל מהירות עליית המחשב אבל לא ממש משפיע מאוחר יותר (המערכת עובדת במהירות כמעט מלאה גם מכונן קשיח חיצוני USB)

מעבד - מרגישים הבדלים במקרה של ליבה אחת מול כמה או מעבד HT מול מעבד ללא HT, אבל גם מעבד חלש יעבוד טוב אם יתר התנאים מתקיימים

פורסם
  • מחבר

כרטיס מסך משפיע באינטרנט ? מה ההבדל בין OB של VIA למשל לבין כרטיס מסך 8400GS באינטרנט ?

פורסם

מערכות הפעלה מסויימות משתמשות בכרטיס מסך כדיי לצייר חלק מהגרפיקה הרגילה של הדסקטופ / תוכן אינטרנט וכדומה, ולדברים כמו גלילה של החלון

ב KDE (דסקטופ של לינוקס) יש הבדל מורגש בגלישה באינטרנט בין כרטיס מסך שתומך בהאצה וכזה שלא (הדרישות דיי נמוכות - מובנה של אינטל מספיק. הבעיה היא כרטיסים כמו VIA ו SIS שאין להם האצה תקינה בכלל)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים