עבור לתוכן

PCH מישהו יכול לתת המלצה ?

Featured Replies

פורסם

אני רואה שבפורום מפרטים רוב ההמלצות נלקחות מPCH האם הם גם אמינים ומספקים שירות טוב, או שרק הממשק שלהם נוח ?

במידה ואתם לא ממליצים עליהם אודה למי שיתן המלצה על חנות אחרת ...

למנהלי הפורום: מקווה שזה לא עובר על החוק שכתוב בהודעה הדביקה, לפי הבנתי - לא. במידה וכן אודה לכם אם תרחיבו את האזהרה...

פורסם

תראה אני באתי לחנות של PCH וקניתי..היה חבל לי להזמין ולשלם כסף על משלוח שהם ברמת גן

ונסיעה אליהם זה כ15 דקות מהבית שלי..

השירות שלהם לפי דעתי אחלה..

בקשר לאמינים אין לי הרבה מה להגיד..לפי דעתי הם גם מאוד אמינים ואפשר לסמוך אליהם..

ופה ממליצים על חומרות מPCH מכיוון (לפי מה שידוע לי..) שPCH מספקת חלק מהמצורים שצוות האתר מקבל

בשביל חקירות/בדיקות.., לכן הם נותנים להם פרסום וממליצים אליהם.. ;)

(תקנו אותי אם אני טועה, כי אני לא ממש יודע מה הולך עם PCH והאתר..).. ::)

פורסם
  • מחבר

תראה אני באתי לחנות של PCH וקניתי..היה חבל לי להזמין ולשלם כסף על משלוח שהם ברמת גן

ונסיעה אליהם זה כ15 דקות מהבית שלי..

השירות שלהם לפי דעתי אחלה..

בקשר לאמינים אין לי הרבה מה להגיד..לפי דעתי הם גם מאוד אמינים ואפשר לסמוך אליהם..

ופה ממליצים על חומרות מPCH מכיוון (לפי מה שידוע לי..) שPCH מספקת חלק מהמצורים שצוות האתר מקבל

באתר שלהם הם משום מה מדגישים במיוחד שאפשר להזמין רק דרך האינטרנט. קיבלת את המוצרים במקום או שהיית צריך להמתין כמה ימים ?

פורסם

אתה טועה, הם החנות הכי מבולגת בעולם, מינימרקט יותר מאורגן ומסודר מהם

דבר ראשון, הזמנתי משהו, בלי קשר שאני מחכה לו בערך איזה חודש (שהמגבלה היא 10 יום) ואז גם אני רואה שההזמנה שלי מבוטלת, הם ביטלו אותה ולא התקשרו אפילו להגיד למה

או קיי אני מתקשר אליהם לשאול מה קרה וחוץ מאיזה חבובה שלא יודעת כלום כלום ואומרת לך להתקשר עד מעט ועוד מעט לא תמצא הרבה..

בקיצור עד היום שזה כבר חודשיים מההזמנה (שזה הזמנה של 900 שקל לא של סתם משחה ב10 שקל) אני לא יודע למה ביטלו אותה ולמה לא מתקשרים להודיע לי למה מבטלים לי הזמנה

אני נותן כרטיס אשראי, ואני לא מקבל כלום, צריך להרים שמה את כל המקום שלהם חוצפנים!

אין עם מי לדבר!

יהרס לך מוצר תתקשר תענה לך החבובה הזאת שמקבלת כסף על להגיד תתקשר עוד מעט

ואז אחרי איזה 10 פעמים היא אמרה תשאיר לי מספר נחזור אליך

והדגשתי שהיא חייבת לחזור היום כי זה דחוף, בסוף לא חזרו גם אחרי שבוע,

אין עם מי לדבר

אין עם מי לדבר

אין עם מי לדבר

אני לא יודע איך הם מחזיקים אתר מעודכן עם כל הבלגאן שהולך שמה..

סוכן אחד אומר לך שאתה מקבל מחר סוכן שני אומר לך שזה מבוטל וההיא אומרת לך להתקשר עוד מעט

אבל אני אין לי כוח להתווכח, אני רואה עם מי יש לי עסק ואאני לא יסבך אותם כי אני מאמין שאם הם מעיפים את ההיא שמזלזלת בלקוחות ומוסיפים עוד אחד ששומר את הנתונים על מחשב ולא על דף של טלפון יהיה בסדר.

בקיצור, תקנה מזיגזג, תמיד יש מישהו שיענה לך ומבין מה הוא רוצה בצד השני, עובדים כמעט כל היום, לא מעסיקים פוצים מעצבנים וחוצפנים, הם החנות מספר 1 , גם כמעט הכל במלאי שזה מדהים... באמת רמה גבוהה, גם חבר'ה שמבינים פיקס במחשבים, שירות אצלם זה מספר 1

מחירים טובים, מגוון רחב מאוד

פורסם

האתר אינו בחסות שום חנות נכון להיום (ונקווה שכך לתמיד).

המוצרים שהחברה מספקת הם על חשבונה, למטרות "תרומה לחברה" (אם אפשר לקרוא לזה כך), וגם למטרות פרסומיות קלות ;)

פורסם

כמה, תגידו כמה אפשר ?!

עשו את הכפתור הזה search.gif סתם ?

פורסם

אתה טועה, איפה אתה בדיוק רואה המלצה מבעלי האתר לפנות דווקא ל-PCH? או איזשהו פרסום ל-PCH?

הדבר היחידי ש-PCH מקבלים מתרומת מוצרים לביקורת זה פרסום (קרדיט) בביקורת.

בעלי האתר לא זכאים לשמור את המוצרים, ובעצם לא מקבלים כלום.

פורסם

אתה טועה, איפה אתה בדיוק רואה המלצה מבעלי האתר לפנות דווקא ל-PCH? או איזשהו פרסום ל-PCH?

הדבר היחידי ש-PCH מקבלים מתרומת מוצרים לביקורת זה פרסום (קרדיט) בביקורת.

בעלי האתר לא זכאים לשמור את המוצרים, ובעצם לא מקבלים כלום.

אוקי..זה בערך מה שהתכוונתי..קרדיט..

אמרתי.., אני לא בטוח.. ::)

בכל זאת..

החנות שלהם זאת לא חנות רגילה!, זה לא כמו הום סנטר או מינימרקט או משהו כזה..,

זה מקום מעין חנות קטנה שעל המדפים שלה יש כל מיני מוצגים.. שהם מראים.., ושם יש שני מחשבים בפינות..

ושני אנשי מכירות, שהם בעצמם לא יודעים מהחיים שלהם ושל החנות!

אני באתי לקנות קתודה וגרילים.., ושנכנסתי ושאלתי אם יש במלאי..אז שאלו ואמרו שיש.., אז בקשתי את מה שרציתי..

ואותו בן אדם של המכירות..נכנס לאתר של pch מכניס את מה שאני רוצה לסל הקניות ומדפיס את זה!

אחר כך חנות סמוכה לחנות הזאתי..זה המחסן..לשם אני הולך עם הדף המודפס..הם מכניסים דברים למחשב לא יודע מה,

לוקח להם כמה דקות..ואז אתה משלם להם.., ואז חוזר לחנות עצמה בחזרה.., מביא להם את החשבונית..איש המכירות צועק לבחור

במחסן שיביא את הדברים..אתה מקבל את הדברים במקום תוך שניות ספורות..והולך הביתה.., במקרה שלי אמרו לי שכדאי שאני אלך שוב למחסן שם נמצאים הטכנאים שלהם..ושם יבדקו שהקתודה שלי פועלת.., כי הם אמרו שאין עליה אחריות..וחבל שאני אגיע הביתה והיא לא תעבוד.., עכשיו למה אמרתי שאנשי המכירות לא יודעים מהחיים שלהם..כי הם גם לא צרכים לדעת כלום לפני שהוא נכנס לאתר של החברה והדפיס את המוצרים שרכשתי..שאלתי אותו כמה עולה קתודה..(למרות שידעתי..)..הוא אמר לי 160 שקל..אני פתחתי פה והייתי בשוק חלקי..חשבתי שכבר העלו את המחיר (ולא היה לי תוספת כסף..)..ואז הוא נכנס לאתר של החברה..ואמר : "אה הורידו את המחיר" סבבה

ואז מין הסתם זה עלה לי 114.., מכאן הסקתי את המסקנה שהם בעצם לא יודעים מה המחירים בחנות..(לפחות לא ממש מתחמים בזה..).. ;) ;D

ובקשר לMJ אני לא ממש הבנתי מה הבעיה שהם עשו לך.., אבל אני לא חושב שהם עשו את זה בכוונה.. ::)

פורסם

אתה טועה, הם החנות הכי מבולגת בעולם, מינימרקט יותר מאורגן ומסודר מהם

דבר ראשון, הזמנתי משהו, בלי קשר שאני מחכה לו בערך איזה חודש (שהמגבלה היא 10 יום) ואז גם אני רואה שההזמנה שלי מבוטלת, הם ביטלו אותה ולא התקשרו אפילו להגיד למה

או קיי אני מתקשר אליהם לשאול מה קרה וחוץ מאיזה חבובה שלא יודעת כלום כלום ואומרת לך להתקשר עד מעט ועוד מעט לא תמצא הרבה..

בקיצור עד היום שזה כבר חודשיים מההזמנה (שזה הזמנה של 900 שקל לא של סתם משחה ב10 שקל) אני לא יודע למה ביטלו אותה ולמה לא מתקשרים להודיע לי למה מבטלים לי הזמנה

אני נותן כרטיס אשראי, ואני לא מקבל כלום, צריך להרים שמה את כל המקום שלהם חוצפנים!

אין עם מי לדבר!

יהרס לך מוצר תתקשר תענה לך החבובה הזאת שמקבלת כסף על להגיד תתקשר עוד מעט

ואז אחרי איזה 10 פעמים היא אמרה תשאיר לי מספר נחזור אליך

והדגשתי שהיא חייבת לחזור היום כי זה דחוף, בסוף לא חזרו גם אחרי שבוע,

אין עם מי לדבר

אין עם מי לדבר

אין עם מי לדבר

אני לא יודע איך הם מחזיקים אתר מעודכן עם כל הבלגאן שהולך שמה..

סוכן אחד אומר לך שאתה מקבל מחר סוכן שני אומר לך שזה מבוטל וההיא אומרת לך להתקשר עוד מעט

אבל אני אין לי כוח להתווכח, אני רואה עם מי יש לי עסק ואאני לא יסבך אותם כי אני מאמין שאם הם מעיפים את ההיא שמזלזלת בלקוחות ומוסיפים עוד אחד ששומר את הנתונים על מחשב ולא על דף של טלפון יהיה בסדר.

בקיצור, תקנה מזיגזג, תמיד יש מישהו שיענה לך ומבין מה הוא רוצה בצד השני, עובדים כמעט כל היום, לא מעסיקים פוצים מעצבנים וחוצפנים, הם החנות מספר 1 , גם כמעט הכל במלאי שזה מדהים... באמת רמה גבוהה, גם חבר'ה שמבינים פיקס במחשבים, שירות אצלם זה מספר 1

מחירים טובים, מגוון רחב מאוד

אתה מנסה ליצור קשר עם חנות שיש בה 2 אנשים וחצי ואלף לקוחות,

אם את גר קרוב , תקפוץ לשם ותיראה מה קורה.

תן צעקה עצבנית אחת, ותדרוש את שלך

ואחרי שהם פשוט יתנו לך תשובות נימוס , תבטל את העסקה.

בפעם הבאה שאתה תקנה מהם הם יעמדו דום.

זה עובד. בדוק.

זה קצת מוגזם אולי אבל כאן בארץ זה השרות שאתה מקבל. אתה צריך לדעת להגיב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים