עבור לתוכן

למעבד ב-333 MHZ על לוח של 400. זיכרון ב333 או ב 400?

Featured Replies

פורסם

כי זה חוסך בערך 10 שקל, עדיף כבר לקנות DDR400 למקרה שתצטרך אותו.

פורסם
  • מחבר

כי זה חוסך בערך 10 שקל, עדיף כבר לקנות DDR400 למראה שתצטרך אותו.

אתה צודק באמת ההבדל במחיר הוא מגוחך ברוב המקרים.

רציתי גם לשאול גם לגבי הזכרונות שעושים בעיות עם הNF2. האם מישהו יכול להגיד איזה הם הזכרונות הבעייתיים?

תודה.

פורסם

למה לעזאזל אתה מתעקש לא להקשיב??!?!

תקרא שוב מה שכתבתי ותבין שזה לא סותר את מה שאמרת!

אני ממש לא מתעקש ואני לא מנסה לריב פה אף אחד, רק רציתי לעזור לבחור לבחור(חח יצא מצחיק) בזכרון הכי משתלם, ולפי הבדיקה שאני עשיתי ה 400 נותן יותר ביצועים מה 333 אז זה מה שאני ניסיתי להגיד אבל אתה באת בלי אף הוכחה ואמרת שה 333 ייתן יותר ביצועים אז אתה כאן העקשן כי אתה לא באת עם אף הוכחה ואני באתי עם ניסיון אישי!

אבל עכשיו שנינו הבנו שבחלק מהמבחנים ה 333 יותר טוב ובחלק ה 400 ולכן שווה לקחת 400 בתוספת של כמה שקלים ומקסימום לנצל אותו בעתיד עם אוברקלוק.

פורסם

war-hammer, אתה טועה ומטעה. הראשון חבל, השני גרוע.

בפירוש יש אובדן ביצועים בעבודה אסינכרונית בגלל בזבוז מחזורי שעון כדי לסנכרן מעבר מידע בין המעבד לזיכרון. זאת עובדה שאינה ניתנת לוויכוח. מה היו התוצאות שלך במבחנים שעשית בבית? אין לי מושג וגם לא כ"כ מעניין אותי כי עם כל הכבוד אני מעדיף לסמוך על אתרי חומרה גדולים מאשר על המילה שלך (מה גם שלא הבאת שום הוכחות).

פורסם

רק שתדע שהאתרים שאתה סומך עליהם, התוצאות שלהם מכורות ושקריות!

אני אומר לך מנסיון ומבדיקה שלי בפיסימארק 2002, ה 400 נתנו תוצאה טובה יותר מה 333! אתה רוצה, תאמין לי שאלו היו התוצאות בבדיקה שלי, או שתסמוך על האתרים המכורים האלה, בחירה שלך...

פורסם

אתה מדבר ללא הגיון....

אני מסכים שכשמשווים בין מוצרים שונים צריך להזהר בהסתמכות על אתרים. למשל מעבדי INTEL לעומת AMD, אם תסתכל באתר

www.toms(intelfanboy)hardware.com תראה שם דברים מאוד משונים. אבל זה לא המקרה, מה בדיוק האינטרס של אתר מסויים להציג נתונים שיקריים בהשוואה כזאת? מי שילם לו? האגודה להפעלת זיכרונות אסימטרית למעבד? אין פה מישהו שירוויח מזה ולכן לבדיקות מסוג זה יש אמינות גבוהה הרבה יותר בעיני.

פורסם

warhammer אתה פשוט טועה. אם היית קורא את המאמר שמפנים אליו בת'ריד הראשון של של הפורום היית מבין גם במה.

המעבד פונה לזכרון כדי לקבל מידע. המהירות של כל אחד מהם קובעת כמה פעמים בפרק זמן מסויים הזכרון או המעבד יכולים לקבל או לשלוח את המידע. אם יחס המהירויות הוא לא אחד לאחד, אז בקשה למידע של המעבד מהזכרון תחכה עד שהזכרון יגמור את מחזור השעון שלו (או המידע שמגיע מהזכרון למעבד יחכה באותו אופן). אם המהירויות זהות, אז כל בקשה או שליחה מתקבלת מיידית.

זאת הדרך הטובה ביותר שאני יכול לצמצם את המאמר לכמה שורות. אני בטוח שיש כאן כמה אנשים שיחשבו שהתיאור הזה הוא קצת רופף או לא מדוייק, אבל הם חייבים להסכים שהוא נכון בצורה פשטנית ולא מחייבת.

אני מאד ממליץ לכל מי שמתעניין שיקרא את המאמר בטח ובטח לפני שהוא ממליץ לאחרים או יותר גרוע מכפיש את שמם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים