עבור לתוכן

למעבד ב-333 MHZ על לוח של 400. זיכרון ב333 או ב 400?

Featured Replies

פורסם

האם מעבד AMD 2500+ העובד ב 333 MHZ על לוח אם התומך ב400 MHZ יפיק תועלת מזכרון ב-400 (PC3200) או שאין טעם לכך ועדיף זיכרון ב 333 MHZ?

בתודה מראש.

M ???

פורסם

הזיכרון PC2700 אמור להספיק למרות שיהיה לך קשה לעשות OC לבאס 400 וגם הזיכרונות PC3200 יעבדו ב333MHZ בתיזמונים נמוכים יותר מהPC2700, אבל בגלל שזיכרון שעובד ב400MHZ עולה טיפה יותר, עדיף כבר להשקיע בו.

פורסם

בגלל שהבאס הוא 166 והזיכרון עובד ב200MHZ (מהירות אמיתית, לא האפקטיבית), נוצר מצב אסינכרוני בין המערכת לזכרון. פעולה כזאת יכולה להאט במעט את ביצועי המערכת. אני ממליץ לך לקנות זיכרון 400MHZ ולהפעיל אותו ביחס של 1:1 עם הבאס. אם תעשה אוברקלוק אז לא תהיה שום בעיה

פורסם

בגלל שהבאס הוא 166 והזיכרון עובד ב200MHZ (מהירות אמיתית, לא האפקטיבית), נוצר מצב אסינכרוני בין המערכת לזכרון. פעולה כזאת יכולה להאט במעט את ביצועי המערכת. אני ממליץ לך לקנות זיכרון 400MHZ ולהפעיל אותו ביחס של 1:1 עם הבאס. אם תעשה אוברקלוק אז לא תהיה שום בעיה

כל מילה שטות!

ממתי זה מאט? ממש לא מאט, תוכיך את עצמך!

המעבד יעבוד ב 333 מגה הרץ אבל הלוח תומך ב 400 והצ'יפסט כן ינצל את ה400 מגה הרץ !!

מישהו מכם עשה בדיקה? לא, ואני כן עשיתי, בדקתי לוח של אביט ומעבד ברטון 2500 עם זכרונות 333 ובדקתי ביצועים, בדקתי עם 400 וה 400 נתנו מעט יותר ביצועים!

פורסם

War-Hammer תרגיע את עצמך. זה בכלל לא שטות, ולעיתים זה כן מאט את המחשב (באחוזים בודדים אם בכלל).

אתה רוצה הוכחה? כבר אני אמצא משהו להשתיק אותך

בבקשה

פעם הבאה אל תקטול לפני שאתה בטוח שאתה יודע על מה אתה מדבר

פורסם

זה בדיוק המצב שלי, אפשר לראות את המפרט בצד

אני כרגע עושה OC.

זה הגיע עם מכפלה 12.5 באס 166

עכשיו אני במכפלה 11 באס 190

המטרה שלי זה להגיע ל- באס

אם אתם שואלים למה המכפלה רק על 11 זה מפני שהמעבד "מסרב" לעבוד על יותר מהמהירות הסטוק שלו

הוא פשוט לא עושה ריסט =\

פורסם

הנה הוכחה לבדיקה שאני עשיתי!

לוח של אביט מנצל את ה 400 מגה הרץ לטובה

image014.gif

פורסם

זה הגיע עם מכפלה 12.5 באס 166

עכשיו אני במכפלה 11 באס 190

המטרה שלי זה להגיע ל- באס

אם אתם שואלים למה המכפלה רק על 11 זה מפני שהמעבד "מסרב" לעבוד על יותר מהמהירות הסטוק שלו

הוא פשוט לא עושה ריסט =\

שמע, בגלל שהזכרונות שלך PC3200 תוכל להפעיל אותם בבאס 200 ללא בעיה . לכן תשאף להעלות את הבאס של

המעבד שלך ל200 כך תנצל את הזיכרון גם ... לי לדוגמא הOC במתח של 1.675 פועל על 11*200 = 2200 MHZ

(שימו לב למתח :D)

חוץ מזה לפי דעתי זה לא נכון שהמעבד שלך "מסרב" לקבל מתח ... יש לך מעבד טוב (במובן מסוים) ולוח סבבה. לא אמור להיות בעיה.

תנסה להעלות את המתח נניח ל1.7 (ותעלה את הOC עד כמה שתצליח) מה זה הוא לא עושה ריסט ? POST ? תעשה כליר לביוס ותנסה שוב . לא אמורה להיות בעיה.

פורסם

הנה הוכחה לבדיקה שאני עשיתי!

לוח של אביט מנצל את ה 400 מגה הרץ לטובה

image014.gif

איזה הוכחה? אני רואה את הלוגו מהאתר של טום.

בכל מקרה, לא אמרתי שזה לא ינצל את מהירות הזכרונות, אמרתי שזה יכול לגרום להאטה מסויימת בביצועים בכגלל שצקיך לחכות עוד מחזור שעון בשביל שהזכרונות יסנכרנו את עצמם.

פורסם

זאת לא תמונה שאני לקחתי, כשאני עשיתי בדיקה לא צילמתי את זה, זה רק הוכחה לכך שה 400 יותר מהירים מה 333 בלוחות של אביט בבדיקה הזאת שאני עשיתי.

פורסם

למה לעזאזל אתה מתעקש לא להקשיב??!?!

תקרא שוב מה שכתבתי ותבין שזה לא סותר את מה שאמרת!

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות.

אני מבין שבלי קשר לויכוח שהתעורר, כולם חושבים שהזיכרון ב400 MHZ עדיף בכל מקרה על ה 333, נכון?

בהמשך לכך, שמעתי שלא מעט זכרונות לא עובדים טוב עם ה- Nforce2. איזה זכרון לדעתכם מומלץ לצ'יפסט הזה?

תודה

M

פורסם

שמע, בגלל שהזכרונות שלך PC3200 תוכל להפעיל אותם בבאס 200 ללא בעיה . לכן תשאף להעלות את הבאס של

המעבד שלך ל200 כך תנצל את הזיכרון גם ... לי לדוגמא הOC במתח של 1.675 פועל על 11*200 = 2200 MHZ

(שימו לב למתח :D)

חוץ מזה לפי דעתי זה לא נכון שהמעבד שלך "מסרב" לקבל מתח ... יש לך מעבד טוב (במובן מסוים) ולוח סבבה. לא אמור להיות בעיה.

תנסה להעלות את המתח נניח ל1.7 (ותעלה את הOC עד כמה שתצליח) מה זה הוא לא עושה ריסט ? POST ? תעשה כליר לביוס ותנסה שוב . לא אמורה להיות בעיה.

הוא לא עושה post

אני איפסתי את הביוס 20 פעמים

פעם אחת גם ניסיתי

מכפלה 12.5 באס 175 (גם על באס של 172)

ובדקתי ב- prime 95 והוא נפל על הבדיקה הראשונה

גם על מתח 1.650 וגם על מתח 1.750

פורסם

גם ב NF2 וגם ב KT333/400/400A הוכח כי הכי יעיל שהזיכרון ירוץ בצורה סינכרונית עם הבאס של המעבד.

אין סיבה שלא לקנות DDR400, מקסימום מפעילים אותו ב 333 מה"ז.

אם מעלים את הבאס ל 200 אז כמובן שזה יהיה לטובה אם הזיכרון יפעל ב 200 (400), אבל אם לא עושים את זה עדיף להאט את הזיכרון למצב סינכרוני עם הבאס.

פורסם
  • מחבר

גם ב NF2 וגם ב KT333/400/400A הוכח כי הכי יעיל שהזיכרון ירוץ בצורה סינכרונית עם הבאס של המעבד.

אין סיבה שלא לקנות DDR400, מקסימום מפעילים אותו ב 333 מה"ז.

אם מעלים את הבאס ל 200 אז כמובן שזה יהיה לטובה אם הזיכרון יפעל ב 200 (400), אבל אם לא עושים את זה עדיף להאט את הזיכרון למצב סינכרוני עם הבאס.

אז אם ככה, למה להאט ולא לקנות מראש את ה 2700? (בהנחה שלא מעלים את הבאס ל200).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים