פורסם 2003 בנובמבר 321 שנים המאוורר הזה :http://www.aocusa.com/subhdd.asp?id=SBF-12B&id2=1&pt2=Cooling+Products&id3=5&pt3=System+and+HDD+Coolers&id4=16&pt4=System+Blowers&tl=HDD_SYS_TEMP1. מאיפה שואב אוויר ?2. על מה הוא עושה "פווו" (רוח) ?(התייחסו לפעולה שלו כשהו ב "BRACKET" כלומר מחובר לסלוטים ...)
פורסם 2003 בנובמבר 321 שנים לא רוצה להטעות אותך אבל לדעתי הוא שואב אוויר מתוך המארז החוצה ודורש שלא היו כיסויים אחד מעליו ואחד מתחתיו או משהו כזה זה לפי הברזלים שלו שנמצאים בכיוון הברזל של הסלוט או מה שלא יהיה קיצר ככה נראה לי שהוא שואב אוויר ולא יורק אוויר לתוך המארז דרך אגב " Noise level:41 dba " נשמע לי המוןןןןןןןן לא מגיע עם זה סט אטמי אוזניים ? כי אני יודע שהספארק 7+ על 6 אלף סלד פועל ב 43 ואני לא מסוגל להשאר בחדר ברעש כזה...
פורסם 2003 בנובמבר 321 שנים מחבר WTF ?!אם כבר זה שואב אוויר מבחוץ (מהדלת) {כשיש חורים}אין לי בעיה של רעש נאי עם ה SF2 על FULL כלומר 48 DB ולא מזיז לי .
פורסם 2003 בנובמבר 321 שנים WTF ?!אם כבר זה שואב אוויר מבחוץ (מהדלת) {כשיש חורים}אין לי בעיה של רעש נאי עם ה SF2 על FULL כלומר 48 DB ולא מזיז לי .צודק! גם לי הרעש של SF2 על FULL לא מפריע ...הוא עושה רעש לא ממש חזק (למרות הנתונים על רמת רעש גבוהה)
פורסם 2003 בנובמבר 321 שנים זה מאוורר רגיל שיש לו תופסנים שנתפסים על החורי ברגים של כרטיסי ה PCI למיניהם, כמו הידית הזאת של זלמן.המאוורר ינשוף אוויר ע"פ כיוונו ומיקומו. סה"כ מאוורר מרחף כזה.
פורסם 2003 בנובמבר 421 שנים צודק! גם לי הרעש של SF2 על FULL לא מפריע ...הוא עושה רעש לא ממש חזק (למרות הנתונים על רמת רעש גבוהה)הייתי מציע לכם לעבור בדיקת שמיעהבאמת.. לא בקטע של לצחוקאבל שהSF2 על 3500 סל"ד זה מרעיש מידי ומציק בטירוף לכל מי שאני מכיר
פורסם 2003 בנובמבר 421 שנים בטח אני כבר שהוא על 3200 ככה הוא מתחיל לעצבן..אם המאוורר שמדובר עליו נמצא על pci אז הוא שואב אויר מהמארז וזורק אותו על הכ מסך או מה שמעליו..
פורסם 2003 בנובמבר 421 שנים תראה אין לי את המאוורר הזה ואין לי מידע מדויק עליו.., אבל לפי התמונות, הוא לא שואב שום אוויר מאחורי המארז.. אין לו תעלת אוויר..ככה זה נראה לפי התמונות..זה פשוט שואב אוויר מתוך המארז עצמו.. :
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.