פורסם 2010 באוקטובר 2415 שנים שלום,יש ברשותי לוח אם GA-MA78LMT-US2Hהתקנתי על Disk on key של Sandisk מערכת Bootable.הבעיה היא כשאני עושה רסטרט הוא לא מזהה לי את הכונן. באפשרויות BOOTיש כמה אפשרויות בחירה של USBUSB-FDDUSB-ZIPUSB-CDROMUSB-HDDניסיתי לבחור כל אחד בתורו, וזה פשוט לא מאתחל, כותב לי boot error ואז אם אני לוחץ ENTER הוא ממשיך לעלות את מערכתWIN7 מדיסק קשיח.אולי אני עושה משהו לא נכון. אז אם מישהו יודע איך אני אצליח לאתחל מUSB אשמח לעזרה. תודה.
פורסם 2010 באוקטובר 2415 שנים עקרונית האפשרות שאתה אמור לבחור כשיש לך DOK שהוא Bootable זה USB-HDDאם זה לא עובד יכול להיות שה-DOK שלך לא באמת Bootable או שהמחשב לא מזהה אותו משום מה.האם ניסית את אותו DOK והצלחת לעלות ממנו במחשב אחר?
פורסם 2010 באוקטובר 2415 שנים פרמט את ה-DOK בפורמט FAT שים שוב פעם את ה-OS ב-DOK ונסה שוב, לרוב פותר.
פורסם 2010 באוקטובר 2415 שנים מחבר DOK היה מפורמט לFAT32 מאז שהוא נקנה. עכשיו עשיתי פורמט ל FAT32 אבל פורמט מלא ולא QUICKואז התקנתי מחדש את המערכת עליו, ועכשיו המחשב עושה BOOT מDOK ללא בעיה.ניסיתי את אותו DOK שעובד במחשב שלי, להריץ על מחשב ישן (P4) ושם הוא לא מצליח לעלות את המערכתיכול להיות שמחשב הישן דורש שDOK יהיה מפורמט לFAT במקום ל FAT32?
פורסם 2010 באוקטובר 2415 שנים בטוח שהמחשב הישן מסוגל לעשות boot מ-USB בכלל?בתקופה של ה-P4 (אם כי תלוי איזה, היו להם כמה וכמה דורות) התחיל להיכנס הפיצ'ר הזה, אז לא בטוח שהלוח אם שיש לו תומך בזה.
פורסם 2010 באוקטובר 2515 שנים אתה אמור לשכפל את הקובץ של מערכת הפעלה לתוך ה USB אם תוכנה מתאימהסתם להעתיק קובץ או קבצים לתוך FAT32 לא יעבוד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.