עבור לתוכן

טמפרטורות תקינות? איך אפשר לבדוק תקינות של מאוורר?

Featured Replies

פורסם

אני מצרפת קובץ של ה-sensor שלי כפי שהוא מופיע בתוכנת everst

אני קצת מוטרדת מהתחממות כי אני חושבת שאחד המאווררים שלי לא פועל (אולי הוא התנתק) שמתי את היד לידו ואני לא חושבת שהוא הוציא אויר, אני גם לא בטוחה אם הוא מסתובב או לא, אבל אני כמעט בטוחה שהוא לא עובד.

האם לבדוק את התקינות של המאווררים, כי אפילו אם הטמפרטורות שלי סבירות, אם מאוורר אחד לא פועל זה חבל..

אז הנה הטמפרטורות (לא במצב של עומס)- אני מצרפת קובץ

[attachment deleted by admin]

פורסם

אני לא רואה משהו רע בתמונה שהעלתה אפילו עובד טוב מאוד

פורסם
  • מחבר

כן, אני גם חושבת שזה נראה סביר.. אבל עדיין, הייתי רוצה לדעת איך אני יכולה לקבל אינדיקציה על המאווררים. פשוט, כשהלכתי לתקן את המחשב שלי לפני כמה חודשים שמו לי מאוורר חדש כי אחד המאווררים היה מקולקל ואני חושבת שהמאוורר שהם שמו לי בעצם אף פעם לא עבד או שהוא פשוט התנתק כשהעבירו לי את המחשב.. אמממ.. משום מה אני לא מוצאת במאפיינים של המחשב וגם לא ב-everst את הקטגוריה של המאווררים. ...

עוד דבר, יש לי את התוכנה hard disk sentinel 3.20 pro (תוכנה מעצבנת שקופצת אחרי שהוינדואס עולה) וכתוב שם שאחד ההאדיסקים שלי הוא במצב בריאות של 70% ואני לא יודעת למה, יש דרך לבדוק מה הבעיה, אולי זה קשור להתחממות כי אחד המאווררים לא עובד?

הנה הקובץ

[attachment deleted by admin]

פורסם

לא מכיר את התוכנה, אים את רוצה לתחזק את הכונן תורידי diskeeper ותעשי איחוד למחשב זה יפנה לך קצת מקום בכונן

ויאחד קבצים מפוצלים, את יכולה להריץ תוכנה שבודקת סקטורים פגומים בכונן אבל אים את לא מרגישה שיש בעיות כמו העברת קבצים

איטית השחטת מידע חילוץ קבצי rar למשל אז אין לך מה לדאוג.

פורסם
  • מחבר

היי, תודה... האמת היא שאני לא ממש חוששת, אבל בגלל שלאחרונה המחשב הישן שלי לא עלה (אודות לבעית סקטורים פגומים) אני קצת פרנואידית בכל מה שקשור לנושא..

איזה תוכנה הכי מומלצת בשביל לבדוק סקטורים פגומים?

האם בדיקה כזאת יכולה לפעמים לגרום נזק וכיוב?

תודה

פורסם

MHDD תורידי מפה:

http://hddguru.com/software/2005.10.02-MHDD/

התוכנה צריכה לעלות מהדיסק, תצרבי את התוכנה על דיסק כאשר יעלה המחשב וישאל כדי לעלות מcd תלחץ על מקש שלשהו תלחצי והתוכנה תעלה

זאת התוכנה טובה בתחום היא יודעת גם לתקן סקטורים פגומים ועוד

פורסם
  • מחבר

היי, תודה. נשמע סבבה.. אבל הייתי שמחה לשים בתור התחלה תוכנה שעובדת דרך הוינדואז.. כלומר להתחיל בבדיקה פשוטה ומקיפה יותר- ואם אחרי בדיקה "ידידותית" אני אראה בעיה אז אני אשים תוכנה שמעלים לפני הוינדואס.. אני לא יודעת למה אבל פיתחתי פוביה לתוכנות שלא עולות דרך הוינדואס... לא יודעת למה זה מלחיץ אותי..(:

פורסם

הי נועה!

יש תוכנה של WD שתוכלי לבדוק איתה: http://support.wdc.com/product/download.asp?lang=en

תכניסי את המספר הסיראלי של הכונן ותוכלי להוריד את התוכנה שלהם.

בקשר למעלות של הכרטיס מסך תורידי את תוכנה HWMonitor מהקישור הזה: http://hwmonitor.en.softonic.com ותגידי לכמה הוא מגיע בעומס.

ואם התוכנה hard disk sentinel 3.20 pro קופצת בעליה של הווינדוס את יכולה לבטל את זה מה-MSCONFIG

בהצלחה!

פורסם

הנה תוכנה מקצועית הרבה יותר נוחה ובלי לקחת סיכונים מיותרים HDD Regenerator

תעתיק ותרשמי בגוגל תורידי אני לא יודע אים התוכנה חינמית מקסימום תורידי גירסה של 30 יום

פורסם

עדיף שתשתמש בכלי האבחון של WD לפי הקישור שסיפק ben672. עדיף בשביל לבדוק נתוני SMART.

לגבי התוכנה HD Sentinel- פשוט תסירי אותה. תוכנה מיותרת.

כפי שאמרו הטמפרטורות תקינות. בנוגע למאווררים- לא כל מאוורר מחובר ישירות ללוח (או לכרטיס מסך) ולפיכך לא תוצג מהירות הסיבוב שלו בתוכנות ניטור כאלו ואחרות. אז הדרך הכי פשוטה לבדוק את תקינות המאווררים היא לפתוח את המארז ולראות שכולם מסתובבים.

פורסם
  • מחבר

תודה.. אני אנסה.... ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים