פורסם 2010 באוקטובר 2315 שנים שלום רב חברים יקרים אני צריך עזרה מכם רכשתי לפני כמה ימים את כרטיס המסך HD5870 2 GB בטכנולגיית מסכים מרובים Eyefinity הנה היא התמונה אני נמצא בקונפילקט רציני (שימו לב שהכניסות הנ"ל בתמונה הנם כניסה די חדישה בשוק שנקראת MINI Display port ! אין לי מסך שיש בו חיבור DVI או Display port או HDMI מסך שיש בו רק חיבור VGA כלומר מסך VGA בלבדבחבילת המוצר לא היה כלול בתוכה מתאם DP ל VGA לצערי הרב למרות שאמר לי האיש מכירות שחייב להיות כלול אני לא מתכוון בשביל הדבר הזה להשים עכשיו 1500 שקלים למסך מחשב לפחות לא בחודשים האלה הרצתי חיפוש באינטרנט , אבל לא מצאתי מתאם מכניסות DP ל VGA - ואני צריך את עזרתכם קניתי בשביל הכרטיס מסך הזה ספק של 850W איכותי מאוד במחיר גבוהה אני ממש לא רוצה להתבעס [attachment deleted by admin]
פורסם 2010 באוקטובר 2315 שנים זה מה שצריך להגיע עם הכרטיס.עם חסר לך משהו תחזור לחנות[attachment deleted by admin]
פורסם 2010 באוקטובר 2315 שנים מחבר מישהו הביא לי מתאם DVI ל VGA שחשבתי שהוא יתאים לכבל השחור הארוך הזה(כדאי למי שלא הבין אותי שייסתכל בתגובה השניה של האיש שהעלה תמונת התוכלהאבל הכבל השחורים שיש בהם יציאת DP ל DVI אינם מתאימים ל מתאם VGA , המתאם שיש לי הוא עם קו 5 פינים בצד והכבל השחור , יש בו רק קו אחד בלי פינים בקיצור רעיון מתאם VGA ל חיבור DVI שיש בכבל השחור שקיבלתי לא הצליח ולא ראיתי שום תמונה נראה לי שאני אצטרך לקנות מסך DVI בלית ברירה , אני ממש לא יודע מה לעשות צריך עזרה
פורסם 2010 באוקטובר 2415 שנים מחבר השתמשתי עם המעבר השמאלי שבתמונה ולא ראיתי שום תמונה על המסך, לחקתי את הכרטיס מסך למעבדה בדקו והכרטיס עובד מצויין עם מסך DVI שקניתי את הכרטיס לא קיבלתי עם זה מתאם ל VGA אני צריך עזרה , כנראה שאני צריך לקנות מתאם אחר אני לא יודע
פורסם 2010 באוקטובר 2415 שנים תחפש בEBAY לקנות מתאם mini DP לVGA http://shop.ebay.com/?_from=R40&_trksid=p3907.m570.l1311&_nkw=mini+displayport+to+vga&_sacat=See-All-Categories
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.