פורסם 2003 בנובמבר 322 שנים המאוורר של המחשב הנייד שלי לא פועלחשבתי אולי הוא מתחיל לפעול רק שהמחשב חםיש מצב כזה ? יש למאוורר שני חוטים בלבד (אדום ושחור)והמחשב בלי חיישני טמפרטורהאז מה אתם אומרים ? המאוורר מקולקל או שנידלק רק מתי שצריך ?
פורסם 2003 בנובמבר 322 שנים אם אין חיישנים אז המאוורר תקוע מאבק..או מקולקל.. : כי אם אין חיישנים אין מה שיתן לו מידע מתי לפעול ומתי לא.. : אבל יכול להיות שיש חיישן, שאתה לא יודע ממנו, ולא רשום עליו שום דבר בביוס או משהו כזה.. כי זה לא אמור לעניין אותך.. כי זה חיישן שקשור למאוורר.. : אבל בכל זאת לפי מה שידוע לי המאוורר פועל כל הזמן..אני לא בטוח...!! :
פורסם 2003 בנובמבר 322 שנים מחבר פתחתי את המחשבהמאוורר הוא מאוורר קטן (2X2 ס"מ) וניראה סטנדרטי לחלוטין....חברתי מאוורר אחר וגם הוא לא פועלאז היציאה של ה 5 וולט נהרסה ?! ואם כן איפה יש עוד יציאה כזאת ?
פורסם 2003 בנובמבר 322 שנים לפי מה החלטת שאין לו חיישן ?זה שאולי שום תוכנה לא יכולה למצוא אותו לא אומר שהוא לא שם ולא חייבים בכלל לחבר חיישן בצורה כזו שהמחשב יהיה מודע לו.ברוב המוחלט של הניידים יש טרמוסטט באיזור של המעבד שמווסת את המאוורר בלי קשר ליכולת שלך לדעת את הטמפ' או לא, אז לפני שאתה מתחיל בפירוקים תסגור אותו בחזרה ותן לו להתאמץ קצת.
פורסם 2003 בנובמבר 322 שנים מחבר המחשב הנייד הוא של DELLפנטיום 2 266MHZלמישהו מוכרת הבעיה ? וזה טעות שהחלפתי את המאוורר למאוורר אחר ? (שדי דומה למאוורר הקודם רק שההספק שלו טיפה יותר גבוה)
פורסם 2003 בנובמבר 322 שנים המחשב הנייד הוא של DELLפנטיום 2 266MHZלמישהו מוכרת הבעיה ? וזה טעות שהחלפתי את המאוורר למאוורר אחר ? (שדי דומה למאוורר הקודם רק שההספק שלו טיפה יותר גבוה)אם הספק גבוהה זה יכול לגרום לבעיה...כי זה מחשב נייד וכל שינוי קטן משמעותי לסוללהבכל אופן תנסה להחזיר למצב הקודם אבל לפני זה תנקה את המאוורר הישן מאבקאם אתה יכול תשמן אותו אחרי שתחזיר אותו תריץ PRIM95 (שניתן למצוא בפינת ההורדות של האתר)ותבדוק אם המאוורר פועל בשעת מאמץ או לא...בהצלחה
פורסם 2003 בנובמבר 422 שנים המאוורר של המחשב הנייד שלי לא פועלחשבתי אולי הוא מתחיל לפעול רק שהמחשב חםיש מצב כזה ? יש למאוורר שני חוטים בלבד (אדום ושחור)והמחשב בלי חיישני טמפרטורהאז מה אתם אומרים ? המאוורר מקולקל או שנידלק רק מתי שצריך ?אני כמעט בטוח שמקולקל / לא מחובר טוב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.