עבור לתוכן

סטרימר או מחשב מזרים מדיה (לא HTPC)

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

יש לי טלוויזיה שתומכת ב-DNLA (פיליפס 8664). כיום, אני מצליח להזרים אליה סרטים דרך הרשת (קווית) אך לא סרטי HD - לדוגמא MKV וגם הסרטים הרגילים די מגמגמים.

השאלה שלי היא האם כדאי לי לקנות סטרימר (חשבתי לדוגמא על ה-XTREAMER PRO) או שאולי כדאי לי להוסיף מעט כסף, לשדרג את המחשב ואז אוכל להזרים סרטי HD ?

במקרה שכזה, מה ההבדל בין סטרימר לבין מחשב עם תוכנת סטרימר ?

כמו כן, אשמח לדעת מניסיון של אנשים האם זה בכלל אפשרי בפיליפס ? זאת אומרת, במידה והמחשב יהיה חזק ואזרים קובץ MKV, האם היא בכלל תוכל להציג אותו ?

תודה רבה

פורסם

יש פה כמה בעיות. בשביל לקרוא סרטי MKV תהיה חייב אקסטירמר, אני לא חושב שטלוויזיות היום תומכות בזה עדיין. אני לא רואה יתרון בדגם ה PRO אלא אם כן אתה מתכוון להוסיף לו דיסקים קשיחים כי הוא בא עם מקום מובנה לדיסקים קשיחים רגילים, בניגוד לרגיל שמגיע עם מקום לדיסק 2.5 שהוא די יקר.

בכל מקרה, ההבדל בין סטרימר למחשב עם סטרימר הוא בכך שסטרימר אתה פשוט מחבר ומפעיל, בנוסף האקסטימר יש לו ממשק מאוד ידידותי ופשוט. המכשיר קטן מאוד וקל לטלטל אותו ממקום למקום. מחשב לעומת זאת הוא יותר גדול משמעותית, גם אם מדובר במארז קטן יחסית, עושה לפעמים יותר רעש ודורש מערכת הפעלה ותוכנה שמשמשת כמרכז מדיה. בסופו של דבר מחשב הוא פתרון טוב יותר כי תמיד אפשר לשדרג את היכולות שלו לדוגמא אם מחר מופיע פורמט סרטים חדש. מצד שני מכשיר כמו האקסטימר עם כל התכונות שהוא תומך בהן, נראה בחירה מצויינת ל 5 שנים הקרובות. MKV ו AVI לא הולכים להעלם בקרוב. מחשב כמובן יהיה גם יותר יקר.

פורסם
  • מחבר

לגבי גודל המחשב והרעש - לא כל כך משמעותי מבחינתי - הוא נמצא בחדר אחר.

לגבי קבצי ה-MKV - יש לך מושג אם הפיליפס יודעת להציג אותם (קבצי AVI) היא כן מציגה.

בנוגע לאקסטרימר - כל ההבדל הוא רק בגדול תא האיחסון לדיסקים ? נדמה לי שיש לו גם יותר זיכרון מה שאמור לגרום לו להיות מהיר יותר, לא ?

עוד שאלה לבעלי פיליפס/ידע בפיליפס - כרגע, כאשר שמות הקבצים מופיעים בעברית, אני רואה רק ריבועים - האם יש עדכון (לא מהיצרן) שפותר את הבעיה ?

תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים