עבור לתוכן

בקשה| המלצה למקלדת בסגנון שמפורט בפנים

Featured Replies

פורסם

היי אני רוצה מקלדת בסגנון של הULTRA X של LOGITECH באמת שנדלקתי על המקלדת הנ''ל אך בילתי ניתן למצוא אותה בארץ וחיפשתי עכשיו אנא לא להמליץ על הוא ULTRA הרגילה היא פשוט בושה אפילו לדבר עליה ואם אפשר לא לחרוג ת120 ככה... אם אפשרות רצינית לפחות וחשוב שהיא גם תיהיה עם תגובה טובה ואיזה אנטי גוסטינג אפילו הבנתי שהמקלדות המכניות (קולט במספריים לא ממברנה ) הם מעולות לגיימינג אם מישהו יודע על אחת כזאת אנא המלץ

בקיצור מה שחשוב לא זה שהיא לא תיהיה כזאת זבל ארגונומי למה יש לי את הmicrosoft natural comfort 4000 ואני שונא אותה בדם אמנם המקלדת הכי נוחה שכתבתי עליה אי פעם ואין לה גוסטינג אני שונא אותה

ושתיהיה איכותית , לא מקשים פלסטיק שאיך שאני אזיע טיפה באצבעות אני אשחק על מקשי החלקה ואם אפשר מכנית לא ממברנה רק אם אפשר

ואם מישהו מוצא את המקלדת ULTRA X של LOGITECH שעונה לי על כל מה שאני צריך ויותר במחיר הגיוני ולא 250 פאקינג שקל ושבכלל אין במלאי

אנא תעזרו לי

פורסם

את ULTRA X תוכל למצוא כאן, אבל אתה קצת רחוק מהמציאות בקשר למחירה...

אם היא במלאי או לא תצתרך לברר לבד!

פורסם
  • מחבר

תגיד מה אתה לא מבין אמרתי אני לא קונה את זה ב250 שקל... המחיר שלה בחו''ל 20 דולר וואלה אני אבין אם בישראל היא תעלה 25 אפילו 30 32 דולר אבל 60 ומשהו דולר לא ולא אם אין לך משהו חכם להגיד אנא אל תגיד

פורסם

אז תקנה בחול!

אם גישה כזאת והדרישות למקלדת שפירטת, לא תמצה משהו עוד הרבה זמן

מקלדת מכאנית (נורמלית) עולה יחסית הרבה כסף!

פורסם

תגיד מה אתה לא מבין אמרתי אני לא קונה את זה ב250 שקל... המחיר שלה בחו''ל 20 דולר וואלה אני אבין אם בישראל היא תעלה 25 אפילו 30 32 דולר אבל 60 ומשהו דולר לא ולא אם אין לך משהו חכם להגיד אנא אל תגיד

מה לא ברור לך? לא קנית כרטיס מסך שעולה בארץ פי 2 מהמחיר שלו בארה"ב או מעבד או שאר חלקים. זו המציאות שלנו שיש מסי מכס מטורפים, יבואן וחנות גם רוצים לאכול. לכן, לאולם לא תקנה בארץ במחירים של ארה"ב. עם משהו עולה פי 2 מהמיר שלו בארה"ב זה מחיר נורמלי לארץ.

פורסם
  • מחבר

חברה על איזה גישה אתם מדברים המחירים בארץ לא כאלה גרועים אתם חיים בסרט כרטיסי מסך אתם בקושי מוסיפים 25% מהמחיר בחו''ל אל תבלבלו בביצים תפסיקו לחשוב שמנסים לעשוק אתכם כל הזמן בארץ המחירים לעומת מכס מס ורווח אישי שלהם ממש נמוכים בהרבה מאוד דברים ביניהם מעבדים כרטיסי מסך מסכים וכו'

הכרטיס מסך שלי 110$ שילמתי 600 שקל אל תגידו שטויות שאין לכם מושג בהם וכמו שאמרתי וואלה מקלדת של 20 דולר אני מוכן לתת 60% יותר 32 דולר... אל תזיינו לי תשכל

פורסם

הכרטיס מסך שלי 110$ שילמתי 600 שקל אל תגידו שטויות שאין לכם מושג בהם וכמו שאמרתי וואלה מקלדת של 20 דולר אני מוכן לתת 60% יותר 32 דולר... אל תזיינו לי תשכל

תשמור על השפה שלך בבקשה.

פורסם
  • מחבר

אוקיי ניראה טוב אבל יש לי בעיה עם מקלדות PS2 המחשב שלי פשוט לא קולט אותם לא יודע אם זה הDRIVER של מקלדות הMICROSOFT כי כבר ניסיתי עם 3 מקלדות שבדוק עובדות פשוט הוא לא זיהה אותם איך אני מוריד את הדרייבר הדפוק הזה שמזהה לי רק מקלדות USB כי חיבור PS2 יש לי וואלה אם אני אצליח להפעיל אחת ממקלדות הPS2 שיש לי זה יחסוך לי קנייה מישהו יודע?

פורסם

חברה על איזה גישה אתם מדברים המחירים בארץ לא כאלה גרועים אתם חיים בסרט כרטיסי מסך אתם בקושי מוסיפים 25% מהמחיר בחו''ל אל תבלבלו בביצים תפסיקו לחשוב שמנסים לעשוק אתכם כל הזמן בארץ המחירים לעומת מכס מס ורווח אישי שלהם ממש נמוכים בהרבה מאוד דברים ביניהם מעבדים כרטיסי מסך מסכים וכו'

אם מחירים בארץ בסדר, אז תקנה מקלדת שרצית בקישור שנתנו לך ב250 ש"ח. זה המחיר שלה בארץ ואל תגיד שהיא עולה $20 בארה"ב

בקשר למחירי כרטיסי מסך נראה לי אתה בחלום אם אתה חושב שאתה משלם 25% מהמחירים בארה"ב

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814131374&cm_re=hd_6850-_-14-131-374-_-Product

6850 הזה עולה 179.99 בדולרים בארה"ב

אצלנו זה מחיר הזול ביותר לאותו כרטיס

http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=PCHD68501GD5&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he

1000 ש"ח זה 50% יותר מהמחיר באמריקה

פורסם
  • מחבר

ראבק צאו לי מהנושא לא מעניין אותי מה שאתם אומרים דברו אך ורק topic related אם אין לכם מקלדת או שכל להבין שאתם סתם אומרים שטויות אנא אל תגיבו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים