עבור לתוכן

HEATSINK והמעבד

Featured Replies

פורסם

היי כולם,

אני בונה מחשב, והיום אני דיי מסיים אותו, יש לי כבר הכל מורכב.

זאת פעם ראשונה שאני בונה את כל המחשב, נתקלתי בבעיה קטנה:

לא זכרתי אם אני וחבר שלי הורדנו את מה שמכסה את החומר הטרמי על הHEATSINK, לא ממזרק אלא המקורי, שנראה כמו כזאת מדבקה.

עכשיו הוצאתי את הHEATSINK וראיתי שכן הורדתי, אבל כל הריבוע חומר טרמי קצת התבלגן וזז לצדדים (המעבד נצמד אליו חזק, והחומר נסוג לצדדים), וקצת הייתה לי בעיה להוציא את הHEATSINK אז הזזתי אותו כמה פעמים מעל המעבד וזה כנראה מה שממש בלגן שם את החומר.

מה לעשות? לסדר עם סרגל חזרה לאמצע? במקרה הזה חייבים להוריד את החומר ולשים חדש ממזרק? ???

כל עצה תעזור.

תודה.

פורסם

היי כולם,

אני בונה מחשב, והיום אני דיי מסיים אותו, יש לי כבר הכל מורכב.

זאת פעם ראשונה שאני בונה את כל המחשב, נתקלתי בבעיה קטנה:

לא זכרתי אם אני וחבר שלי הורדנו את מה שמכסה את החומר הטרמי על הHEATSINK, לא ממזרק אלא המקורי, שנראה כמו כזאת מדבקה.

עכשיו הוצאתי את הHEATSINK וראיתי שכן הורדתי, אבל כל הריבוע חומר טרמי קצת התבלגן וזז לצדדים (המעבד נצמד אליו חזק, והחומר נסוג לצדדים), וקצת הייתה לי בעיה להוציא את הHEATSINK אז הזזתי אותו כמה פעמים מעל המעבד וזה כנראה מה שממש בלגן שם את החומר.

מה לעשות? לסדר עם סרגל חזרה לאמצע? במקרה הזה חייבים להוריד את החומר ולשים חדש ממזרק? ???

כל עצה תעזור.

תודה.

מה הבהלה?

אם אתה רואה שעוד נשאר לך מספיק חומר על הסינק אז תסדר עם סרגל..

אם לא לך לחנות הקרובה אתה קנה ב-30 שקל איזה משחה.. ראיתי יש artic silver ב-30 במפנדס

ויש גם יותר זולות.. כמה כבר המשחה תשנה ? 2-3 מעלות?

מה שחשוב זאת המריחה הנכונה

פורסם
  • מחבר

לא רוצה לטעות ולשרוף משהו :)

אממ, אז למרוח עם סרגל את החומר (אתה יכול לראות בתמונה אם נשאר מספיק, זה שלי, לקחתי עם הדיגיטלית..) ? וצריך להזהר לא לשרוט את המתכת נכון?

גם נשאר טיפה חומר על המעבד.. לסדר את החומר שיהיה באמצע? (דרך אגב כל התמונות שהעלתי הם שלי, עכשיו לקחתי אותם זה לא משהו שסתם מצאתי, אז אפשר לראות בדיוק)

תודה עוד פעם.

פורסם

מה שיש שם זו מדבקה ולא משחה, את המדבקות אי אפשר למחזר.

כדאי שתקנה מזרק של גריז טרמי ואת המדבקה תנקה (גם מההיטסינק וגם מהמעבד).

פורסם
  • מחבר

או קיי,

אז מישהו יודע איפה אני יכול לקנות משחה טרמית טובה בחיפה?

פורסם

או קיי,

אממממ..

ידוע לי שפנדה בחיפה, לא? ::)

פורסם

פנדה בקיסריה

יש ל KSP סניף בחיפה

פורסם

או קיי,

פנדה זה קיזריה - חצי שעה 40 דקות מחיפה.

תנסה פה- www.ksp.co.il תתקשר ותשאל כי אין להם אתר עם כל הפריטים...

פורסם

תכנס למעבדה (הדלת בצד)

תבקש מהם משחה טרמית

הם יתנו לך כזאת שקית קטנה עם חומר שיספיק לך לאיזה 2-3 מריחות

לא יקחו לך כסף על זה.. תגיד להם שקנית את המעבד אצלהם ובטעות המדבקה נמרחה לך על היד או משהו ;)

דרך אגב הם ברוממה, 3 דקות מקניון מרכז חורב (ממש בצד של הקניון יש פיצה האט, אחלה פיצה דרך אגב (פרסומת סמויה) )

פורסם

תכנס למעבדה (הדלת בצד)

תבקש מהם משחה טרמית

הם יתנו לך כזאת שקית קטנה עם חומר שיספיק לך לאיזה 2-3 מריחות

לא יקחו לך כסף על זה.. תגיד להם שקנית את המעבד אצלהם ובטעות המדבקה נמרחה לך על היד או משהו ;)

דרך אגב הם ברוממה, 3 דקות מקניון מרכז חורב (ממש בצד של הקניון יש פיצה האט, אחלה פיצה דרך אגב (פרסומת סמויה) )

LOL !!!

זה בדיוק מה שאני עשיתי, אבל אמרתי להם שקניתי מאוורר והמוכר אמר לי לבקש ...

פורסם
  • מחבר

עוד משהו אחד:

אחרי קריאה של המדריך למריחה נכונה והחלפת HEATSINK... אם מורחים גם על המעבד וגם על הSINK יש סיכוי שאפילו אם לא מורחים הרבה מעט ינזל לצדדים לא? זה יכול לקצר?

אני קונה VOLCANO 11+ דרך אגב.

ככה הבנתי בקצרה:

-מנקה את המעבד

-מורח שווה על המעבד במרכז הציפ'

-מורח על הHEATSINK ולא הבנתי את הקטע עם הניילון ולאיפה בדיוק החומר נכנס. זה לא אמור פשוט להמרח על הנחושת?

אני מצרף תמונה, אני רוצה דעות שלכם אם הVOLCANO 11 יכנס שם בכלל, תראו את הכבלים (CAPACITORS) שמסביב לSOCKET ולא נותנים ממש הרבה מקום. אפילו המקורי לא יושב בנוח ממש...

תודה.

פורסם
  • מחבר

עוד משהו אחד:

אחרי קריאה של המדריך למריחה נכונה והחלפת HEATSINK... אם מורחים גם על המעבד וגם על הSINK יש סיכוי שאפילו אם לא מורחים הרבה מעט ינזל לצדדים לא? זה יכול לקצר?

אני קונה VOLCANO 11+ דרך אגב.

ככה הבנתי בקצרה:

-מנקה את המעבד

-מורח שווה על המעבד במרכז הציפ'

-מורח על הHEATSINK ולא הבנתי את הקטע עם הניילון ולאיפה בדיוק החומר נכנס. זה לא אמור פשוט להמרח על הנחושת?

אני מצרף תמונה, אני רוצה דעות שלכם אם הVOLCANO 11 יכנס שם בכלל, תראו את הכבלים (CAPACITORS) שמסביב לSOCKET ולא נותנים ממש הרבה מקום. אפילו המקורי לא יושב בנוח ממש...

תודה.

פורסם

לדעתי לא תהיה בעיה של מקום ...

פורסם

I'm sure epox made their motherboard be suitable for all of the overclockers to use :P

פורסם

זה ג'יגבייט.

אם אתה לא בטוח לגבי המריחה עדיף שתשתמש במשחה הלבנה.

אם הזמנת וולקנו חדש אני מאמין שהוא יגיע עם משחה כלשהי או מדבקה כמו זו שהיית לך, אבל חשוב שתנקה את המעבד קודם כל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים