עבור לתוכן

קירור חדש למעבד (אם יש שילוב טוב יותר)

Featured Replies

פורסם

אני רוצה להחליף את הקירור שלי למשהו יותר רציני (בשביל אוברקלוק יותר רציני) אז חשבתי על הצירוף הזה:

sf II + Thermalright SLK 900A

או שיש משהו טוב יותר מבחינת ההיט סינק כאן (שמתי את הלינק הזה בשביל שתראו את הדגם 947u ומשם תכנסו לרשימה של AMD) ותגידו לי מה יותר כדיי לקחת (אבל לא להמליץ ישר על הכי יקר אלא רק עם יהיה הבדל ביצועים משמעותי)

פורסם

נראה טוב ולא נראה כי יש הרבה הבדל ביין זה לביין 947u אני חושב שזה יהיה קירור טוב.

ושיחסית למחיר זה טוב, מה שכן אתה יכול לשים מאוור 80 או 90 אז sf 2 כמו שאמרת יהיה מעולה.

פורסם

אני חובב swiftech גם הקירור שלהם מוצלך.mx-462

פורסם

אני גם מזמין מהם הערב , בהמלצה של הפורום ( פתחתי תראד לפני כמה ימים , חפש אותו אם אתה רוצה ) אני לוקח את ה Slk947U עם טורנדו 92 מ'מ .

פורסם

אני גם מזמין מהם הערב , בהמלצה של הפורום ( פתחתי תראד לפני כמה ימים , חפש אותו אם אתה רוצה ) אני לוקח את ה Slk947U עם טורנדו 92 מ'מ .

מאיפה ובכמה?

פורסם
  • מחבר

אתה יודע שזה ישמע כמו מטוס קטן?

פורסם

טורנדו?

התחרפנת??

כדאי שתדאג לאוזניות נגד רעש

פורסם

לפי דעתי אתה לא צריך יותר מ

SLK800 + SF2

אבל אם אתה ממש רוצה תיקח SLK900 עם SF2 מה שיהיה טיפה פחות יעיל כי הוא לא משתמש במאורר 90

פורסם
  • מחבר

מישהו יודא עם הטורנדו מתחבר עם מולקס או עם חיבור 3 פינים ללוח אם? (אני יקנה אותו כי במלא יש לי זלמן fan mate 1)

עריכה: ראיתי שהוא מתחבר עם חיבור מולקס יש למישהו מושג עם אני יחבר אותו דרך מתאם מולקס ל-3 פינים עם הfan mate 1 זה יעבוד ויראה לי rpm?

פורסם
  • מחבר

מה השילוב הכי טוב מבחינת מחיר\ביצועים? :

Vantec Tornado 92mm + Thermalright SLK 947U = 82.23$

Vantec Tornado 92mm + Thermalright SLK 900U = 85.53$

Vantec Tornado 92mm + Thermalright SLK 900A = 72.03$

ובקשה להתייחס לשאלה מקודם זה לא פחות חשוב לי...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים