עבור לתוכן

מספר שאלות בקשר ליצירת רשת אלחוטית בין 2 מחשבים.

Featured Replies

פורסם

יש לי מחשב עם win xp pro sp3. יש לי מחשב חדש נוסף שקיבלתי מתנה מהמשפחה.

המחשב החדש עם Win 7. כדי להעביר חומר ממחשב למחשב, אני רוצה לעשות רשת אלחוטית.

יש לי כרטיס אינרנט אלחוטי פנימי (pci עם 2 אנטנות) וראוטר דיי חזק (ה-smart box של אורנג').

עכשיו יש לי מספר שאלות:

1) האם כאשר אני אצור את הרשת האלחוטית, אוכל להגדיר שאוכל לראות את כל המחשב עם מערכת ההפעלה ה-xp (כדי שאוכל להעביר ממנו את החומר)? או שרק ייווסף כונן רשת שדרכו אני אוכל להעביר את החומר?

2) אני יודע שכדי ליצור רשת חוטית, צריך שבאחד המחשבים יהיו 2 כרטיסי רשת. אחד מחובר למודם, ואחד מחובר בחוט למחשב השני. איך זה עובד ברשת אלחוטית? האם אני צריך כרטיס רשת אלחוטית ב-2 המחשבים כדי ליצור את הרשת האלחוטית?

3) יש משהו נוסף שאני צריך לדעת בנושא? אם כן אשמח אם תפרטו.

תודה מראש וערב טוב,

dr70 :)

פורסם

1. אתה יכול להגדיר את השיתופים ברשת כך שתראה את כל משאבי המחשב השני. אתה לא צריך כונן רשת זמני שדרכו תעביר את המידע. אתה יכול לקרוא על הנושא כאן (http://www.netcheif.com/Articles/HomeNet/HomeNet.htm) וכאן (http://www.netcheif.com/Articles/W7-XP-NET/W7-XP-NET.htm). בכל מקרה, העברת מידע בין שני מחשבים באופן אלחוטי היא איטית מאוד.

2. ממש לא. מספיק שבכל מחשב יהיה כרטיס רשת אחד. ה-SMARTBOX שלך הוא נתב אליו אתה יכול לחבר את שני המחשבים באמצעות כרטיסי הרשת הקווים. כתוצאה מכך שניהם יכולים לראות אחד את השני אם תפעל לפי מה שכתבתי בסעיף 1.

פורסם
  • מחבר

ראשית תודה רבה על העזרה והתגובה המפורטת. שכחתי לציין שהמחשבים שאני מדבר עליהם, לא צפויים להיות קרובים אחד לשני, אלא ב-2 קומות נפרדות. כך שלחבר אין שניהם לראוטר, זה רק באמצעות כבל רשת מאוד ארוך. לא מתאים לי שחוטים יטיילו לי בבית.

האם מספיק שבאחד המחשבים יש כרטיס רשת של אינטרנט אלחוטי ובשני יש כרטיס רשת רגיל, כדי ליצור ביניהם רשת (על מנת שאוכל להעביר חומר)?

תודה מראש ושבת שלום,

פורסם

כן זה מספיק

ברגע ששני המחשבים יצרו קשר עם הנתב, אפשרי להעביר בינהם קבצים.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה :D

עזרת לי מאוד :)

שבת שלום,

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים