עבור לתוכן

outlook לא מוכן לזכור את הסיסמא של החשבון

Featured Replies

פורסם

למרות שסימנתי את הוי ליד לזכור סיסמא ועשיתי את כל הסימונים בכל המקומות כל פעם שאני יוצא מהאוטלוק ונכנס מחדש הוי שליד הזכור סיסמא מסומן אבל הסיסמא לא נשמרת! מישהו מכיר את הבעיה הזאת?

עריכת המודר: בבת אחת אתה עובר על שני חוקים:

- הכותרת שלך הייתה בסדר גמור, ואתה בחרת להכניס בה "דחוף" כדי להרוס אותה.

- הקפצת את הת'רד הזה ללא בושה.

אז הכותרת נערכה למקורית, והודעת ההקפצה נמחקה.

ראה זאת כאזהרה ראשונה אליך.

פורסם

נראה כאילו זוהי בעיה נפוצה, באחד הפורמים מצאתי תשובה לבעיה אך היא באנגלית. קראתי את הפתרון ולמרות שהוא נראה מסובך - הוא לא. אם תסתבך תשאל.

לינק לפורם: http://www.computing.net/office/wwwboard/forum/370.html

Click Start, click Run, type regedt32 in the Open box, and then click OK.

Locate and click the following registry key:

HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Protected Storage System Provider

On the File menu, click Export.

In the File name box, type a unique name for the key.

In the Save In box, click a location for the file, and then click Save.

On the Registry menu, click Exit.

Quit all programs.

Click Start, click Run, type regedt32 in the Open box, and then click OK.

Locate and click the following registry key:

HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Protected Storage System Provider

On the Edit menu, click Permissions.

Click the registry key for the user that is currently logged on and ensure that Read and Full Control permissions are both set to Allow.

Click the Advanced button, ensure that the user that is currently logged on is selected, that Full Control is listed in the Permissions column, and that This Key and Subkeys is listed in the Apply to column.

Click to select the Replace permission entries on all child objects with entries shown here that apply to child objects check box.

Click Apply, and then click Yes when you receive a prompt to continue.

Click OK, and then click OK again.

Double-click the Protected Storage System Provider key to expand the key, click the user subkey folder that is directly below the Protected Storage System Provider key, click Delete on the Edit menu, and then click Yes in the warning message dialog box.

The user subkey folder looks similar to the following example:

S-1-5-21-124525095-708259637-1543119021-16701

On the Registry menu, click Exit, and then restart your computer.

Open Outlook and re-enter your password, should stay now.

If all is well, delete the reg key backup where every you saved it.

Good luck, hope this helps, OLTech

פורסם
  • מחבר

פורשר שני דברים הקפצתי ורשמתי דחוף כי זה למחשב של אבא שלי בעבודה למחשב האישי שלו והוא מנכ"ל החברה והיא בבעלותו והמחשב הגיע היום וזה עושה בעיות והוא עצבני לגמרי כי אחד הכלים הכי חשובים אם לא הכי חשוב שהוא משתמש זה הoutlook והוא רצה שאני יפתור את זה כמה שיותר מהר כדי שהוא יוכל לחזור לפעילות רגילה.... מצטער שקפצתי אבל היה לזה מטרה... למרות שאני ותיק פה ידעתי שאני עובר על החוקים של הפורום במטרה לקבל תגובה יותר מהירה....

עכשיו תקשר לתגובה של Greave תודה רבה רבה! אני ינסה את זה מחר על הבוקר ואני יראה אם זה עוזר ואני ידווח בכל מקרה תודה רבה על העזרה זה מאוד מאוד חשוב

פורסם

פורשר שני דברים הקפצתי ורשמתי דחוף כי זה למחשב של אבא שלי בעבודה למחשב האישי שלו והוא מנכ"ל החברה והיא בבעלותו והמחשב הגיע היום וזה עושה בעיות והוא עצבני לגמרי כי אחד הכלים הכי חשובים אם לא הכי חשוב שהוא משתמש זה הoutlook והוא רצה שאני יפתור את זה כמה שיותר מהר כדי שהוא יוכל לחזור לפעילות רגילה....

הוא מנכ"ל חברה ובמקום לפנות לתמיכה טכנית של מיקרוסופט (אם זה עניין של חיים או מוות) הוא תולה את גורלו בפורום???

מוזר מאוד :-\

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים