עבור לתוכן

אייפוד טאץ' 4 חינם ללקוחות המצטרפים לNGN בבזק.

Featured Replies

פורסם

http://www.bezeq.co.il/PressReleases/Pages/201010.aspx?Page=1&IPP=10

http://www.thecom.co.il/article.php?id=13877

רק ללקוחות חדשים\לקוחות קיימים המשדרגים ב10 שקלים לחודש במשך 36 חודשים.

סעמק.. אם רק היה אפשר בלי לשדרג..(שידרגתי לפני חודש וחצי)

התחייבות עם בזק לא מעניינת אותי כי אני אשאר איתם בכל מקרה.

פורסם

מענין אם אפשר לשנמך חבילה, מ10 ל5 נגיד ואז להחזיר ל10(באותה שיחה, או לנתק ולחייג שוב)

ואז שדרגתי ל10, (אם אתה בלי התחייבות) ואז לקבל ב9.90?

השנה התחייבות זה סבבה, לא בורח מהם גם ככה והחיוב ל36חודשים, גם סבבה..

אבל השאלה היא האם זה יתפוס ואם המחיר הצטרפות יהיה גבוהה במחיר החודשי מחבילה אחרת

פורסם

מניאקים, הצטרפתי לפני שנה

פורסם

קודם כל שיפרסו NGN ברבע מהארץ.

פורסם

ל8 מתוך 10 האנשים שיש אצלם NGN כבר יש IPHONE4.

פורסם

ל8 מתוך 10 האנשים שיש אצלם NGN כבר יש IPHONE4.

חחחח טוב!

מזכיר לי זה שמישהו מהמגיבים בסרטונים ביוטיוב לוחץ על לייק והוא רואה ש15 אנשים עשו dislike אז הוא כותב תגובה בנוסח:

"15 people do not like justin bieber"

פורסם

אבל המידע החשוב ביותר חסר -- מה העלות חיבור של 10M במסגרת "המבצע". אם מישהו חושב שהוא מקבל IPOD ב-360 שקל, כדאי שישווה כמה עולה 10M במסגרת המבצע וכמה עולה 10M "סתם ככה"...

פורסם

זה רק נשמע משתלם,

מחיר החבילה שלהם ל10 מגה הוא 104 שקלים לחודש, בלי חודשים חינם ובלי הנחות

קיבלתי הצעה זולה משמעותית מהם לפני כמה ימים בלי האייפוד הזה

עריכה:

האמת שמי שבאמת רוצה את המכשיר מקבל אותו במחיר מעולה יחסית לארץ, קצת פחות מהמחיר הרגיל בארה"ב (בחישוב ההפרש מההצעה הזולה)

פורסם

יש לי כבר Iphone 4 ככה שלא צריך את זה :D

אבל אל תשכחו ,גם אם משלמים יותר על 10 מגה זה עדיין יוצא פחות מ1150 שקל שהמכשיר עולה בארץ .

פורסם
  • מחבר

יש היום גם באנדלים עם הספקיות שבדר"כ מוזילים את העלות.

פורסם

יש לי כבר Iphone 4 ככה שלא צריך את זה :D

אבל אל תשכחו ,גם אם משלמים יותר על 10 מגה זה עדיין יוצא פחות מ1150 שקל שהמכשיר עולה בארץ .

זה בדיוק ההיגיון שהם מצפים שתשתמש בו, במקום: "האם אני בכלל צריך אינטרנט ב-10 מגה?", אליו התשובה היא רוב הסיכויים שלא. תרבות הצריכה...

פורסם

זה בדיוק ההיגיון שהם מצפים שתשתמש בו, במקום: "האם אני בכלל צריך אינטרנט ב-10 מגה?", אליו התשובה היא רוב הסיכויים שלא. תרבות הצריכה...

זאת בדיוק הבעיה שאנשים שלא צריכים 10 מגה קונים רוחב פס כזה ואני לא מדבר על המורידים הכבדים ,אלה אלה שיש להם אינטרנט כדי להכנס לנענע ולקרוא כתבה ביוטיוב , ואלו שחושבים שמשחקי הרשת שלהם יעבדו טוב יותר ,אצלם מה שיותר בטוח תמיד טוב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים