עבור לתוכן

לא מצליח לפתוח פורט כמו שצריך במודם DLINK DSL-2650U

Featured Replies

פורסם

שלום,

ברשותי נתב רשת משולב של D-LINK מדגם DSL-2650U, לקחתי את הPRIMARY DNS של נטוויז'ן מהתמיכה והגדרתי IP סטטי למחשב (בין המחשב למודם), השתמשתי בIP הזה כדי לעשות FORWARD לפורט 28960 (בשביל לשפר אולי עוד יותר את הפינגים בCOD4), שמרתי ואיתחלתי את המודם והמחשב, הפורט מופיע ברשימת VIRTUAL SERVERS והכל טוב ויפה, אבל משום מה בCANYOUSEEME הפורט מזוהה כסגור, ובפינגים בקוד4 אין שום שינוי.

בהגדרות הWAN לחיבור שלי במודם ניסיתי להוריד את הV מאפשרות הFIREWALL של המודם והעניין לא עזר.

רעיונות? :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

באמת? אף אחד? :-\

פורסם

לא קבלת תשובה כי היכולת שלך לשלוט על אורך ה-PING היא אפסית וכל השיטות שניסית לא יסייעו. הפתרון הוא בדרך כלל לרכוש חבילת GAMER.

פורסם
  • מחבר

א. יש לי חבילת גיימר

ב. מה הקשר בין המטרה הסופית (לשפר פינגים) לבין הבעיה עצמה? לא אמור להיות אכפת לאף אחד למה אני רוצה לפתוח את הפורט, אמור להיות אכפת שעשיתי הכל כהלכה והפורט עדיין לא מוצג כפתוח. מה גם שאני מכיר כמה וכמה אנשים שראו שיפור בפינגים כשפתחו את הפורט הזה.

אז יש רעיונות...?

פורסם

אתה יכול לפתוח איזה פורטים שאתה רוצה זה לא אומר שהספק לא יכול לחסום לך אותם או להגביל אותך בגישה מלאה אליהם

פורסם
  • מחבר

צודק, שללתי את האפשרות הזו בלי משום מה...

יש דרך לדעת אם פורט 28960 נחסם ע"י נטויז'ן ו/או בחבילת גיימר ו/או איזה פורטים נחסמים ע"י נטויז'ן בכלל?

תודה רבה :xyxthumbs:

פורסם

יש בדיקות כמו TELNET שיכולות לבדוק אם פורט פתוח או סגור

במקרה שלך זאת הגבלת תעבורה אני לא חושב שנטויזן ממש חוסמת את הפורט

ד"א בשביל מה אתה פותח את הפורט הזה מה זה נותן לך ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים