עבור לתוכן

קניתי מחשב חדש לפני שבועיים .צריך דעה עליו

Featured Replies

פורסם

שלום רב לכולם .

קניתי לפני שבועיים מחשב חדש עם windows 7 home 64 bit/

המפרט שלו הוא:

מעבד אינטל i5-650 3.2 GHZ 4 mb

לוח אם Ga-h55m usb 3 GIGABYTE

כ.מסך nvidia geforce 250GTs 1g-3

דיסך קשיח 500 Gb Sata 32 mb WD

זיכרון פנימי kingston 2 Gb DDr3 1333 mhz

ספק כוח 600 w Silverstone

ומארז

על הנייר אני מבסוט עליו ממש

השאלה הנשאלת היא למה כשאני מחלץ קובץ של נגיד 6 גי'גה ומנסה לעשות עוד משו נגיד להיכנס לwinamp לשמוע מוזיקה לוקח זמן לעלות לwinamp

יש מצב שאני צריך להגדיל תזיכרון הפנימי שלי לעוד 2 ?(גם בגלל שזה windows 7 64 bit ?)

אשמח לתשובות בבקשה [br]פורסם בתאריך: 21.10.2010 בשעה 14:21:07

בבקשה עזרה מכם
פורסם

אכן כדאי להגדיל זיכרון.

פורסם

כבר קנית .

עצתי לך מהר לפני שאנשים יתחילו פה להריץ מה כן ומה לא תבקש לנעול את הת'ראד הזה ואל תיכנס אליו יותר.

הדבר היחידי שאני יכול להגיד באופן קונסטרוקטיבי זה ששידרוג זיכרון ל 4GB לא יזיק מה גם שיש לך win 64 bit

פורסם
  • מחבר

למה לנעול ???

המפרט שלי גרוע ? [br]פורסם בתאריך: 21.10.2010 בשעה 15:02:37

natan

אבל המפרט טוב נכון אין משו שבגלל וזה קורה ?

פורסם

לא קשור מפרט טוב או לא טוב

מי ששואל אחרי שהוא קנה תמיד יתבאס כי תמיד יהיה מישהו שיגיד "יש כרטיס מסך יותר טוב וכו'"

קנית תהנה

פורסם

ולפני שביקשת נעילה של הדיון הזה, אני אגיד לך שהמפרט באמת לא משהו: פלטפורמה יקרה ולא הכי משתלמת (באותו מחיר היית מקבל מעבד AMD מרובע ליבות חזק משמעותית ולוח תואם), כרטיס מסך מדור קודם שלא שווה את מחירו כיום לעומת אופציות אחרות, ספק חזק ויקר בהרבה ממה שאתה צריך, הארד דיסק שלא משתלם יחסית לדיסקי ה1TB שיש היום בשוק, וכן אין הגיון בשילוב בין מחשב עם 2GB זכרון לבין מערכת הפעלה 64BIT.

למה אני אומר לך את כל זה? ראשית שלהבא תנסה לקנות באופן מושכל יותר, ושנית כדי להמחיש במלואה את הנקודה ש E. Shambuzzi העלה: אחרי שקונים - שותקים.

פורסם

^^^ וזה בדיוק מה שניסיתי למנוע.

פותח הדיון , עדיין המחשב רחוק מלהיות גרוטאה. נכון שהיה אפשר לבנות מערכת הרבה יותר מאוזנת ומשתלמת, אבל לשימוש ביתי וגיימינג מזדמן המערכת בסדר גמור, למעט עניין הזיכרון שכבר דיברנו עליו.

להבא תתייעץ לפני שאתה קונה...

נ.ב. אם קיבלת את המפרט הזה ממוכר בחנות, או שהוא מאוד לא מקצועי או שהוא סתם דוחף את החלקים לפי האינטרסים שלו.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה חברה .לומדים מהטעיות .

שבת שלום

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים