עבור לתוכן

לישלוח תמחשב למעבדה?

Featured Replies

פורסם

קניתי תמחשב מאייבורי ליפני חצי שנה,ומאז יש לי בעייה שאחת ל שלושה שבועות יש או מסך כחול ואז יש טרר צליל תקועה שלא מפסיק עד אחרי ריסט,או שהמחשב פשוט ניתקע באמצע או סרט,גם שם אותו דבר ניתקע ויש תצליל הזה עידכני דרייברים הכל הכי חדש לא עזר,פירמטתי 3 פעמים גם XP וגם 7 בשתיהם הבעיה חזרה אחרי חודש הטמפרטורה טובה,מישהוא יודע פחות או יותר מימה נובע ה צליל הזה,עאילו איזה חלק בדרך כלל גורם לזה

מיפרט:

e6500

2gb ram

8400gs

hec 500wtt

מארז גנרי

מערכת הפעלה win7 32 bit

פורסם

לפני חצי שנה אז שלח את המחשב לאייבורי שישברו את הראש הם, כל עוד יש לך אחריות. מה יש לך להפסיד?

פורסם
  • מחבר

כן אבל בדרך כלל שיש תצליל הזה ה טרר והמחשב קופא בדרך כלל מימה זה נובע?,וכמו שנאי מכיר את אייבורי המחשב יחזור ויגידו המחשב פועל תקין ואין שום בעיה

פורסם

תבטל את שיחזור לוח בקרה->מערכת->הגדרות מערכת מתקדמות תחת הפעלה ושיחזור הגדרות תחת כשל בערכות תבטל את הV

מהפעל מחדש באופן אוטומטי ותצלם את המסך תעלה תמונה של השגיאה.

פורסם

טירטור יכול להיות בעיה של ארד דיסק או של מאוורר

בהרבה מיקרים זה אומר שהארד דיסק גוסס ומומלץ מאוד לעשות גיבוים לדברים החשובים לפני שיתפגר לגמרי

גם עם יחליפו לך ארד דיסק באחריות -את המידע שהיה בו לא יתנו לך

פורסם
  • מחבר

קרירן הבעיה שזה קורה פעם בהמון זמן,עוד משהוא ניזכרתי שמתי שהמחשב היה ניתקע עם הצליל הזה הנורה של ה HDD האדומה נישארה קבועה ולו היבהבה זה אומר משהוא?

פורסם

זה לר קשור כמה זמן

ברגע שארד דיסק עושה את הטירטור שלו זה רק ענין של זמן

יש לי מספיק ניסיון עם מחשבים וארד דיסקים מתים -זה פשוט מוצרים לא אמינים

נכון שיש כאלו ששורדים גם מעל 10 שנים -אבל יש כאלו שמתפגרים אחרי שנתים

פורסם
  • מחבר

זה לר קשור כמה זמן

ברגע שארד דיסק עושה את הטירטור שלו זה רק ענין של זמן

יש לי מספיק ניסיון עם מחשבים וארד דיסקים מתים -זה פשוט מוצרים לא אמינים

נכון שיש כאלו ששורדים גם מעל 10 שנים -אבל יש כאלו שמתפגרים אחרי שנתים

חח המחשב פחות מחצי שנה טוב זה אייבורי מוצרי יד שנייה,השאלה עם הטירטור בה מההרד דיסק,כי במחשב השני שלי שהוא ממש חזק בעבר זה גם היה שקניתי אותו שלחתי אותו ל KSP לא מצאו תתקלה עד שבסוף החליפו לי ת לוח אם, זיכרון וכרטיס מסך ואז הבעיה ניפטרה,וגם שם היה את ה טרר

וזה קשור שהנורה האדומה נישארה קבועה? אולי יש לך איזו תוכנה שבודקת ת HDD?

פורסם

יש תוכנות באתר -תעשה חיפוש

גם לWIN יש תוכנה בנויה לזה -אבל אני לא יודע כמה היא אמינה

דרך אגב עם אתה שומע את הטירטור שתוכנות כאלו רצות -תפסיק את התוכנה ותתחיל לעשות גיבוים

פורסם

הטרטור קורה במשחקי אונליין שמשתמשים ב PUNKBUSTER במקרה? (COD4 , BC2)

כי גם לי זה קורה, שהמסך פשוט קופא ויש מין רעש טרררררררררר חזק מאוד, חייבים לכבות את המחשב ולהדליק מחדש.

אבל לי זה קורה כל חצי שעה של משחק, אז לא יודע אם זו אותה בעיה

פורסם
  • מחבר

הטרטור קורה במשחקי אונליין שמשתמשים ב PUNKBUSTER במקרה? (COD4 , BC2)

כי גם לי זה קורה, שהמסך פשוט קופא ויש מין רעש טרררררררררר חזק מאוד, חייבים לכבות את המחשב ולהדליק מחדש.

אבל לי זה קורה כל חצי שעה של משחק, אז לא יודע אם זו אותה בעיה

אצלי זה תוך צפייה בסרט או גלישה באינטרנט, וקרירן מתי שיש את ה טרר המחשב קופא ביחד זה לא עושה לי סתם טרר,זה גם ה טרר וגם קופא

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים