עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

התייעצות בנוגע לשדרוג מחשב נייד של LG, אשמח לעזרתכם חבר'ה!

Featured Replies

פורסם

היי,

רכשתי לפני כשלוש שנים לפטופ LG E500 SPINE הרחבתי את האחריות ל3 שנים והוספתי עוד 1GB זיכרון.

חודש לפני שנגמר לי האחריות המעבדה שם קיצרה לי את הלוח אם והמחשב הפסיק להטעין את הבטריה שלו.

יש לציין שLG לקחו אחריות ויש להם שירות מצויין, הם הציעו לי מחשב נייד חדש מבלי להוסיף שקל כי לא היו במלאי לוחות אם, בסופו של דבר הם מצאו לוח אם ותיקנו לי את המחשב.

השבוע, שלושה חודשים מאז החלפת לוח האם, נהרס לי הכרטיס מסך שיושב על הלוח אם והלכתי למעבדה של LG ללא אחריות, בבקשה שיתקנו לי את המחשב ללא תשלום מכיוון והלוח אם חדש והוא רק הוחלף לפני שלושה חודשים ומלכתחילה לא אני קיצרתי אותו.

בקיצור, הם הציעו לי שתי אופציות:

אחת, לתקן את המחשב הנייד ללא עלות ולהחליף לו את הלוח אם ללוח אם עם כרטיס מסך של אינטל (כשלי היה GF 8400 GS), הטכנאי אמר שההבדל הוא שבאינטל אין לו מאיץ גרפי תלת מימד ובג'יפורס יש, האם זה משנה לי משהו? אני לא עובד בתוכנות 3D.

שתיים, לשדרג את המחשב הנייד לדגם R560-PW3:

http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=83&subcatid=172&prodid=662&keySearch=r560

בעלות של 3200 ש"ח.

מה אתם אומרים על המחשב שהציעו לי? והאם שווה לשדרג? אני יותר נוטה לכיוון של לקבל את המחשב שלי מתיקון ולקנות מקסימום את המחשב הזה במחיר מלא, וככה יהיו לי שני מחשבים ניידים.

פורסם

לא ציינת את השימושים שלך במחשב אבל אם אתה לא משחק/ עוסק בגרפיקה תלת מימדית אין לך צורך בכרטיס מסך מהסוג שב-R560. במקרה זה, ב-3200 ש"ח אפשר כבר ממילא לקנות דגמים שכנראה יספקו את הצרכים שלך.

אני הייתי מתקנת את המחשב בחינם ובוחרת לי דגם חדש אם וכשיהיה צורך בעלות דומה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.