פורסם 2010 באוקטובר 2015 שנים זייטגייסט חדש בדרך. יוצא באוקטובר ב2011 מי כאן ראה את ZEITGEIST ADDENDUM?
פורסם 2010 באוקטובר 2015 שנים כל הקטע של "להצטרף לתנועה"וה- Economy HItman או משהו כזה,+ בכללי הגזימו עם כמה דברים.
פורסם 2010 באוקטובר 2015 שנים סרט שפותח את העיניים, מומלץ בחום. לראות את הראשון ואז את השני. הם ארוכים אבל שווים צפיה.לא חושב שהיה שום בולשיט בסרט, פשוט היו כמה דברים שהם "wishful thinking" כמו כל הנושא של Jacque Fresco ופרוייקט הוינוס שנראה מדהים על הנייר אבל מאוד קשה למימוש.
פורסם 2010 באוקטובר 2015 שנים ראיתי רק את הסרט השני,הראשון היה מעפן,יותר מדי דיבורים על הדת והמנהגים הפגאנים .
פורסם 2010 באוקטובר 2115 שנים מחכה בקוצר רוח.. ממליץ בחום על ה2 הסרטים הקודמים. (לראות עם ראש פתוח ועד הסוף..)אגב יש גם שלוחה של התנועה בארץ - חפשו באתר הרשמי\פייסבוק.
פורסם 2010 באוקטובר 2315 שנים מחבר כל הקטע של "להצטרף לתנועה"וה- Economy HItman או משהו כזה,+ בכללי הגזימו עם כמה דברים. מה הבעיה בEconomy HItman? נישמע מאוד הגיוני. אני בטוח שהאנשים שמדברים על זה יודעים על מה הם מדברים. חקרו את זה אני בטוח. יכול להיות שזה לא נכון אבל אתה לא יכול להגיד שזה בולשיט כי אתה לא יודע כלום על זה
פורסם 2010 באוקטובר 2415 שנים התנועה הזאת היא בולשיט טהור של אנטי גלובאליזציונים.חלק נכבד מזה זה שקרים בוטים במיוחד הקונספירציה על 11/9
פורסם 2010 באוקטובר 2815 שנים זה כבר נהיה הרבה יותר מדי מגוכך בסוף הסרט השני (The venus project)אני לא מתכוון לבזבז את הזמן שלי על הסרט שלישי
פורסם 2010 באוקטובר 2815 שנים לשתי המגיבים האחרונים - תמשיכו לחיות באשליות שלכם שהכל ורוד וכל מה שמספרים בחדשות הוא אמת!
פורסם 2010 באוקטובר 2815 שנים שתי = שניומה הקשר בין הסרטים / התנועה ל"לא כל מה שמספרים בחדשות הוא האמת!".בסרטים האלו, הכל אמת? ומי שחושב שהכל ורוד זה רק ילדות בנות 7 עם ברביות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.