עבור לתוכן

עור אדום אחרי גילוח

Featured Replies

פורסם

יש כאן גברים שעשו לייזר על שיער הפנים? אם כן איך ההרגשה?

• תגובות 161
  • צפיות 34.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

פעם הייתי יכול להתגלח עם מים וסכין מאך 3 בלי ושום בעיה, היום אני לא יכול, אני מרגיש כאילו ילד מושך לי בצמות

פורסם

היום, אני מרגיש כאילו ילד מושך לי בצמות

אני חושב שזמן הוא לא הגורם האשם במקרה הזה :-\

פורסם

לאחר קצת זמן עם מכונות גילוחה, אני שוקל לחזור לסכינים.

לפני שעברתי להשתמש במכונה, מאך 3 עשה את העבודה בצורה הטובה ביותר עבורי והיה מתבלה רק לאחר 4-5 גילוחים. כל הפתרונות של ג'ילט שהכילו יותר משלושה להבים התבלו כבר לאחר גילוח אחד או שניים, וגם הצריכו יותר מעברים בשביל להגיע לגילוח חלק (עם מכונה אני צריך לעבור קרוב ל 20 פעם על אותו איזור בשביל להגיע לרמת גילוח הקרובה לחלקה), לרבות הבולשיט הרוטט של ג'ילט - שהוא לא יותר מעוד סתם גימיק להבטחת הנחת של האמריקני הבינוני.

אני נוהג להתגלח פעם בשלושה ימים (כ 45 דקות גילוח בכל פעם, עם מכונה להזכירכם), אחרת זה כבר נראה די מוזנח והמכונה מגלה קשיים בעת ביצוע "הגיזום" ותולשת את הזיפים. :-\

הזמנתי את ה Hydro 5 - מקווה שזמן הגילוח יתקצר חזרה, עם מינימום מעברים/בלאי לסכין ושאוכל להמשיך להתגלח רק פעם בשלושה ימים (סתם כי אני שונא את זה ואין לי עצבים להתגלח פעם ביום).

פורסם

אל תשכח לדווח.בכל מקרה נראה לי שגם אני אשףיע שלושים שקל ואזמין את העניין הזה

פורסם

אני נוהג להתגלח פעם בשלושה ימים (כ 45 דקות גילוח בכל פעם, עם מכונה להזכירכם), אחרת זה כבר נראה די מוזנח והמכונה מגלה קשיים בעת ביצוע "הגיזום" ותולשת את הזיפים. :-\

ואוו אני חושב ששברת שיא עולם - 45 דק' :o

גם אני לא טיפוס של מכונה.

פורסם
  • מחבר

ואוו אני חושב ששברת שיא עולם - 45 דק' :o

גם אני לא טיפוס של מכונה.

OMG

השיער/סיבים שלך עשוי מברזל

אני עם מכונה בת שש שנים לא לוקח לי ככה

פורסם

מה קרה לכם, לבחור יש גם ביצים מפלדה

פורסם

ראיתי הרגע משהו שקצת הפחיד אותי. שילוב בין מכונת גילוח לבין סכין גילוח הוליד את זה:

http://digital-edition.israelhayom.co.il/Olive/ODE/Israel/Default.aspx?href=ITD%2F2010%2F10%2F24&pageno=10&entity=Ad01000&view=entity

מכונת גילוח חשמלית שיש לה להבי סכין גילוח מסתובבים.

אני קצת מוטרד מהקומביין שיעבור לכמה אנשים על הפנים. מה דעתכם, מישהו שמע/ניסה ?

פורסם

מפחיד מידי לטעמי.. בנתיים אני מסתדר יופי עם MACH 3 (מאך נשמע כמו חרא בגרמנית .. או שזה היה יידיש ? ::))

אולי מתישהו אעשה גם לייזר , מה שכן ראיתי כאלה שעשו לייזר והם נראו כמו אישה.. אז כנראה שזה לא מתאים לכל אחד חח

פורסם

עזבו סכין וכאלה, מכונת גילוח של מוזר! שולטת, לא עור אודם ולא נעליים , ומתגלח תוך 3 דקות.

פורסם

למרות שכבר נאמר שזה תלוי מאוד בכמות/מבנה/חוזק הזיפים - אשמח ללינק למכונה המדוברת

פורסם

אנחנו מדברים כאן על סכיני גילוח/מכונות גילוח. אתה הבאת לינק למכונת תספורת. (דרך אגב איך היא - אתה ממליץ?)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים